Jump to content
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Recommended Posts

lukasz_61    0

17-18 lipca, praktycznie caly dzien pod marketem Lewiatan :D w Gródku (woj. podlaskie) czarne corrado w nowej budzie na blachach BIA

kicaj    0

nas widziałeś w Gdańsku jak z tym z cukierni jechałeś :P

Oskar    0

Lelystad - Larserweg - Grafitowy Corek :P i 3 z mojego miasta stoi codziennie pod brezanem do sprzedania :)

hanys    0

dzisiaj jakas godzine temu Katowice - Podlesie ul. Armii Krajowej Sciro mk1 :wub: kolor taki cos pomiedzy czarnym a brazowym

sahar    0

Dzisiaj na Zwirkach przy Okeciu skrecal w 17stycznia corek (na poczatku myslalem, ze to Borgu ale blachy nie te ) na rej. TSK z dodatkowymi zegarami na slupku i wlotem od sprintera na blotniku. Kierowca mial okulary a corek ranty :D

Edited by sahar

miły    0

W Łukowie widuję często niedaleko dworca białą srokę mk2 na LLU z tyłu oklejoną naklejkami scirocco.pl

jordan    0
Dzisiaj na Zwirkach przy Okeciu skrecal w 17stycznia corek (na poczatku myslalem, ze to Borgu ale blachy nie te ) na rej. TSK z dodatkowymi zegarami na slupku i wlotem od sprintera na blotniku. Kierowca mial okulary a corek ranty :D

To ja bylem :rolleyes:

Qbejs    0
Może to Szumo

Szumolot do nimiec poszedl z tego co slyszalem.

VOLCIK    0

Wczoraj w Częstochowie (przy wiadukcie - w kierunku na Katowice) na parkingu Corrado G60 blachy oczywiście SC..... Koloru hmm coś pomiędzy bordowym/brązowym/miedzianym - bardzo ładny kolor swoją drogą :)

PS Raz na rok zdarza mi się zobaczyć na żywo inne niż moje Corrado :D

Grexon    0

Wczoraj kolo 15 Justyna w centrum Gdańska a potem juz bez parcha o ok. 22 na plazy w sopocie... :P

dzis kolo 5 rano ponchowy i matchowy corr :D

alien    0
Wczoraj kolo 15 Justyna w centrum Gdańska a potem juz bez parcha o ok. 22 na plazy w sopocie... :P

dzis kolo 5 rano ponchowy i matchowy corr :D

Grześ wstałeś ? :))

Dziś na parkingu :) Żulimucha :D

Edited by alien

Grexon    0
Grześ wstałeś ? :) )

Lepiej... Wogole sie nie polozylem.. a teraz siedze w robocie... :D Teraz bedzie jakies 29 godzin bez snu... :>

Ale dzis sobie powiedzialem.. nie odpuszcze i juz nie do nawalenia ale na chillu kombinuje z ponchusiem spic co nieco... :D

Edited by Grexon

alien    0
Lepiej... Wogole sie nie polozylem.. a teraz siedze w robocie... :D Teraz bedzie jakies 29 godzin bez snu... :>

Ale dzis sobie powiedzialem.. nie odpuszcze i juz nie do nawalenia ale na chillu kombinuje z ponchusiem spic co nieco... :D

Ja was nie nawidze , jesteście okrutni nie chce was znać , mówiłem wspominałem coś ? :P

Grexon    0

coś tam było... :):P

Edited by Grexon

Pioter_PL    0

joł kto kojarzy czyj to corr rej WW.....F czy to Turkisha? Piekna sztuka, lakier pieknie w sloncu sie blyscy :wub:

zdjcie0012u.jpg

Marian    0

godz temu byłe corrado joszi... parkuje 200m od mojego domu :) i nawet znam właściciela...z podstawówki :)

Justyna    0

Tak jak pisałeś- pełen lans corkiem po centrum :P. A spotkanie w sopocie było :) cóż za zbieg okoliczności. Wsród tłumów ludzi rozpoznałam Grzesia w różowej (niby czerwonej:) koszuli.

pozdrawiam:)

kostek    0
joł kto kojarzy czyj to corr rej WW.....F czy to Turkisha? Piekna sztuka, lakier pieknie w sloncu sie blyscy :wub:

zdjcie0012u.jpg

Turecki wytoczył muzeum na miasto :P

Adanio    0

Dzisiaj białe Sciro mk2 między Kockiem na Radzyniem na LLU. Mimo ze jechały dwa corki mrygajac różnymi światełkami - zero odzewu.

Kozik    0
godz temu byłe corrado joszi... parkuje 200m od mojego domu :) i nawet znam właściciela...z podstawówki :)

To Konradzik przecież.

kicaj    0
Turecki wytoczył muzeum na miasto :P

taaaa jakieś 200m od domu z tego co widzę :D To auto za każdym razem robi na mnie tak samo duże wrażenie.

kostek    0

Nie gadaj do kina ma z 500 metrów :P

Marian    0
To Konradzik przecież.

sprzedał już.