Jump to content
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Recommended Posts

madKOWAL    0

dzisiaj na gieldzie w Kielcach ciemne Corrado G60 blachy TOS, 98000km przebiegu orginalnie :)

Rafał24V    0

Wracając z jeziora w Boszkowie widziałem białego kora USA na parkingu pod marketem.Rejestracja WE xxxxxx.

Adanio    0

Dziś wieczorem w Markuszowie jakies ciemne Corrado w stronę Lublina sobie śmignęło.

Marian    0

dzis na polwyspie granatowe sciro nli czy jakos tak

Czarna!    0

Tydzień temu zauważone czarne Scirocco Mk3 w Sulejówku...

Następnie w sobotę białe Mk3 w Nałęczowie...

i właśnie to ciemne Corrado w Markuszowie co Adanio widział, pogadane na CB :D

badyl    0

Ciekawe jaki procent corków i sciro w Polsce jest zarejestrowany na tym forum

lukasz_61    0

w czwartek granatowe corrado na BI w bialymstoku (juz nie pierwszy raz je widze), a w sobote czerwone z czarna maska na BSK, prawdopodobnie do Augustowa polecialo :P (kiedys na CB z nim zagadalem, tez juz kilka lat jezdzi)

Piter    0

dzis w dzierzoniowie na szrocie do sprzedania za 2000pln

straszna rzepa z silnikiem td

20100823j.th.jpg

20100823002.th.jpg

20100823001.th.jpg

slawekbsk    0

w czwartek granatowe corrado na BI w bialymstoku (juz nie pierwszy raz je widze), a w sobote czerwone z czarna maska na BSK, prawdopodobnie do Augustowa polecialo :P (kiedys na CB z nim zagadalem, tez juz kilka lat jezdzi)

z czarna maska na bsk to ja jezdze ^_^ a w sobote pedzilismy do augustowa na wesele dzikusa :D

Guest   
Guest

A ja w poniedziałek byłem we Wrocławiu, widziałem ze dwa corry, czarnego i czerwonego , jednak, takie tam dziury i ogólnie lipa z drogami że patrzyłem jak by tu zawiasu nie pourywać i nie cykałem fotek :) Potem w Wałbrzychu jadąc jeszcze dalej... napotkałem takiego osobnika :)

20100823065.th.jpg

20100823066.th.jpg

Troszkę brudny , chyba spojler nie działa bo był podniesiony no i na mój gust jakiś taki wydech nie bardzo :)

KATAryna    0

czerwony mowisz.... :huh: a tak serio jak na glebie białe fele to kihon, jak cross country na 17" to kwass, ewentualnie badyl.... no chyba ze mial rejestracje FZG to troche inna bajka

edit. a ten ze zdjecia to Macka S. 16v w automacie... troche niszczeje ten korrek za kazdym razem jak go widze -_-

Edited by KATAryna

Guest   
Guest

Z tym czerwonym to serio nie powiem nic więcej, coś mi migneło, wyglądał ok , nie zdążyłem złapać telefonu i cyknąć focisza, Jak by nie te jeb*** doły to bym go gonił i robił foto relacje :D

lukasz_61    0

z czarna maska na bsk to ja jezdze ^_^ a w sobote pedzilismy do augustowa na wesele dzikusa :D

jechalem e36 z mojego podpisu, mogles zauwazyc, dwa razy sie minelismy :P a na CB to zagadalem kiedys kolo Krasnego chyba, jak jechales do marcina po graty, w tamtym roku to bylo. jakos poczatek lipca chyba, bo jechalem papiery na studia skladac

Verbus    0

wczoraj po 20 w Zs na ul.Ku Słoncu szare sciro ZS tablice,starszy pan na oko po 60 smigal pomachal nawet sie nie spodziewalam :D

Asiunia    0

Przed chwilą na wylocie z Rzeszowa na Lublin strasznie czerwona sroczka dwójeczka, nie zauważyłam rejestracji.

Antonio    0

mały ot. Asiu którędy wracacie z Rzeszowa do Lublina? Rzeszów - Jarosław - Narol - Bełżec - Zamość - Lublin?? :>

Asiunia    0

A dłużej to się nie da? :lol: Wracamy Rzeszów - Janów Lubelski - Kraśnik, żeby było jak najkrócej - wychodzi Nam 181 km. Ale jutro będziemy w Krasnobrodzie, więc można jakiegoś spota ukręcić wieczorowego. :>

Antonio    0

a najdalej bo przez moje okolice :P no w sumie czemu nie. ktoś się pisze? z zamojszczyzny :> jak ogarnę korka to chętnie przyjade :)

hasan    0

lece przez węgry miejscowość Bócsa i nagle taki szyld:)niestety zamkniete bylo:(

dsc00185r.jpg

poza tym trasa dalej leci i po drodze 2 sroki II na rumuni szok odpicowane ale niedalo rady foty strzelic. Trasy po niemcowni robie i raz sroke widzialem a w rumuni pierwszy raz i odrazu 2szt:)

ps. niepolecam tego kraju na trasy:)

Edited by hasan