Booster1987 0 Report post Posted September 9, 2010 Dziś u mnie w Szczecinku ciemno zielone Corrado na nr chyba DPL 09... Komuś znajome?? ciemno było i mało czasu by obejrzeć Share this post Link to post Share on other sites
pawka 0 Report post Posted September 10, 2010 (edited) 6.10 na obwodnicy 3 city w strone Gdyni zielone corrado GMB 38NF z biało czerwonymi lampami na tyle - czyje to ? Edited September 10, 2010 by pawka Share this post Link to post Share on other sites
olafart 0 Report post Posted September 11, 2010 wczoraj ok. 16stej w Rzeszowie widziany ciemny Corr rej. RP- pewnie mnie nie widział (choć ja też Correm), bo skręcał na skrzyżowaniu a ja prosto pomykałem- ktoś od nas? jakiś tydzień temu w Warszawie na przebudowywanej Al. Niepodległości czerwone Corrado z czarną felgą- na pewno nie na warszawskich blachach (ale nie pamiętam na jakich)- fajnie wyglądał na 1 rzut oka:) pozdr Share this post Link to post Share on other sites
kicaj 0 Report post Posted September 11, 2010 BTW... nie wiem czy było ale ... http://www.smog.pl/wideo/36095/na_czerwonym_kompilacja/ czasówka: 2:41 i 3:11 2:41 to nie Corek, a 3:11 było Share this post Link to post Share on other sites
#BOOA# 0 Report post Posted September 11, 2010 Dzisiaj o 12:53, siwe Corrado ustrzelone w Stargardzie z mego okna Share this post Link to post Share on other sites
hanys 0 Report post Posted September 11, 2010 dzisiaj w Prologis Park w Chorzowie pod magazynami MP czarna Sroka mk2 na SK... Share this post Link to post Share on other sites
czerech 0 Report post Posted September 11, 2010 dziś na katowickiej za nadarynem kolo 16 corradus na WZY, pomrugałem awariami ;] Share this post Link to post Share on other sites
Verbus 0 Report post Posted September 13, 2010 Wczoraj kolo 18 pod Mc kolo mnie stalam za correm mrugam mu trabie a gosc chyba slepy wsiadl i pojechal chyba ze mam samochod widmo i mnie nie widac nie wiem ZGR...X pierszy raz widzialam i chyba ostatni Share this post Link to post Share on other sites
kicaj 0 Report post Posted September 13, 2010 może jakiś nieśmiały Dyzio Share this post Link to post Share on other sites
Asiunia 0 Report post Posted September 13, 2010 Dzisiaj około 16.30 w Łęcznej nowe, białe scirro. Share this post Link to post Share on other sites
Verbus 0 Report post Posted September 14, 2010 może jakiś nieśmiały Dyzio pewnie tak no ale stalam za nim i buu chyba jestem za mala i mnie nie widac Share this post Link to post Share on other sites
Ghostunit17 0 Report post Posted September 14, 2010 (edited) Dzisiaj w Dobinie koło Wałcza o godzinie około 16 widziałem zielone Corrado rejestracje CIN numeru nie pamiętam Edited September 14, 2010 by Ghostunit17 Share this post Link to post Share on other sites
Asiunia 0 Report post Posted September 14, 2010 Dzisiaj w Rzeszowie na ul. Rycerskiej około 18.00 corrado Maniusa. Share this post Link to post Share on other sites
poprostu 0 Report post Posted September 15, 2010 Wsamo południe brązowy LCH34LH z gazem leciał z Lublina od zamku do domu w okolicach Chełma. Potrąbione - pomachane. Pozdro dla kierownika - trochę zaskoczony był... Share this post Link to post Share on other sites
bukszpan 0 Report post Posted September 15, 2010 dziś niedawno na wlocie do Rzeszowa dwie sroki, przy jednej coś tam chłopaki grzebały w komorze i koło 12 na bemowie w macu corrado z progami Share this post Link to post Share on other sites
gietek 0 Report post Posted September 17, 2010 Dzisiaj na Shelu Alejach Spółdzielczości Pracy w Lublinie widziane Scirocco MK3 ale nie pogadane bo gość nie chętny. Share this post Link to post Share on other sites
IG0R 0 Report post Posted September 17, 2010 ciemny corr GA costam costam z ok 40letnia kobitka za kierownica. Share this post Link to post Share on other sites
Ghostunit17 0 Report post Posted September 19, 2010 Wczoraj w Wałczu widziałem zielone Corrado CIN"......" 2 raz już je widzę Share this post Link to post Share on other sites
Asiunia 0 Report post Posted September 19, 2010 Dzisiaj wracając ze spota w Foluszu spotkaliśmy Pestka i jego białego corra. Share this post Link to post Share on other sites
hasan 0 Report post Posted September 19, 2010 dziś w drodze na spota vw zona do świdnicy spotkalem takiego corasa klubowy?? Share this post Link to post Share on other sites
Piter 0 Report post Posted September 19, 2010 moje u tesciow bylem trzeba bylo przytrombic to bym wyszedl Share this post Link to post Share on other sites
hasan 0 Report post Posted September 19, 2010 trąbiłem i nikt nawet do okna nie wyszedl:) a szkoda bo przygarnal bym pare gratow z niego:)obrysy za ile?? Share this post Link to post Share on other sites
Piter 0 Report post Posted September 19, 2010 (edited) kurde nie slyszalem po co ci obrysy przeciez masz moje obrysy sa od praksa tak tego praksa ;)takze nie na sprzedaz edit pierwszy raz od dluzszego czasu nie umylem zlomka na niedziele to mi zdjecie zrobiles takiego brudasa Edited September 19, 2010 by piter22b Share this post Link to post Share on other sites
Asiunia 0 Report post Posted September 20, 2010 Przed chwilą w miejscowości Katy granatowe corrado na RNI. Share this post Link to post Share on other sites
Karlos 0 Report post Posted September 20, 2010 wczoraj jak wracałem z Folusza to jakieś 30 km przed Rzeszowem niebieski corr na KR z 2 gościnami w środku.. Share this post Link to post Share on other sites