Jump to content
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Recommended Posts

Marian    0

wczoraj czerwone na RP tam gdzie zwykle a w sobote czerwone w gdyni na poznanskich blachach i wieczorem idac z flaszka jakies czarne na starówce w GD

Pioter_PL    0

od pewnego czasu kolo mnie na dzielni na ul. Bryły parkuje czerwone Corrado WWL. z czerwonymi felgami. Kojarzycie kto to? Ktos z forum?

Kryniol    0

nie widziałem nawet ani razu takiego cora WWL, co dziwne bo większość kojarzę u mnie corów

kicaj    0

Widziałeś to Corrado Onyxa ;) Koleś sprzedał je niedawno więc Piter prawdopodobnie bedziesz je widywał częściej. ;)

kicaj    0

Te co były cały czas tylko sobie chłopak na czerwono środki pomalował, rant w polerce jest. ;)

Pioter_PL    0

jakis mlody chlopak nim jezdzi nie mialem okazji z nim pogadac jeszcze. cykne foto nastepnym razem jak je zobacze.

Edited by Pioter_PL

kicaj    0

a czemu Orzech go sprzedał?

coś go z kasą przypiliło albo poprostu się znudził...

IG0R    0

takie ustrzelilem, tym pierwszym jezdzi jakas babka:

Zdjcie920.jpg

Zdjcie921.jpg

Asiunia    0

Dziś niezłe łowy. Koło 9.00 w Lublinie na Racławickich nowe, białe scirro. Po 17.00 w Rzeszowie na rondzie Jana Pawła II czerwony corr. I po 20.00 tuż za Janowem Lubelskim Pestkowóz. :) Do tego ten corr, o którym pisałam wcześniej. Jeszcze jeden czerwony stał sobie między Lublinem a Rzeszowem, no i corrado Maniusia, który znowu się z nami dziś spotkał. :P

Edited by Asiunia

igor_vw    0

W Starogardzie Gdańskim ciemno zielone Corrado o numerze rejestracyjnym GST CR...

sZcZeWi    0

wczoraj kolo 9:45 w wodzislawiu na jastrzebskiej standardowo dwa cory przy glownej zaparkowane (to od tych ziomow ktorych poznalismy na 20leciu :))

a po poludniu kolo 16:30 taki oto cor w wisle centrum na orlenie i albo koles tam pracuje albo standardowo cor strzelil focha bo 2h pozniej dalej tam stal :D

20100920169.jpg

20100920168.jpg

naklejone znaczki VR ale z wszelakich znakow widocznych na niebie wygladal na KRa :)

Edited by sZcZeWi

matash    0

w rudzie sl ostatnio widzialem 2 Corry na blachach SL.... - jeden to srebrna seryjna 16v i jezdzi nim dziewczyna, drugi to czerwono - czarny Corr na sonarach z przodu, widzialem jeszcze trzeciego bialego na SW.... tez w rudzie

Verbus    0

Przedwczoraj pod Realem na KuSloncu srebrne sciro juz po raz trzeci te same widzialam

scironiemcy.jpg

scironiemcy1.jpg

i wczoraj wracajac po 20 kolo mnie na redzie czarne sciro Zs

zdiecie z lotu zrobione :)

scirooo.jpg

Justyna    0

Wczoraj ok 21 przy odwodnicy na słowackiego w Gdańsku widziane ciemne corrado ZBI... z duuuuuuuuzym napisem corrado na przedniej szybie :P. Jechałam paskiem = niewidzialna :P

Miron    0

Wczoraj we Wro w okolicy stadionu na Euro2012 Żółtego chyba widziałem...tzn napewno kor był żółty :P

Edited by Miron

Asiunia    0

Dzisiaj koło 19.30 w Łęcznej nowe białe scirocco na LLE. Kierowała Pani. :)

DanielG60    0

To chyba niejakiego Mirka kumpla Daniela

true ;)

a ja dzisiaj chwilke pogadałem ze snikersem na Statoil'u w stryszawie koło suchej beskidzkiej (miło było poznać), a pozniej spocik ze szczewikiem i miskiem :)