Ozik 0 Report post Posted October 28, 2010 Czy to nie jest Sciro R ?? Share this post Link to post Share on other sites
sZcZeWi 0 Report post Posted October 28, 2010 Czy to nie jest Sciro R ?? raczej napewno nie wyglada bardziej na cos po tuningu optycznym np riegera i trzeba przyznac ten zderzak w stylu audi naprawde dodaje jej charakteru jednak R wyglada slabiej tzn lepiej od zwyklej ale slabiej niz ten rieger Share this post Link to post Share on other sites
Ozik 0 Report post Posted October 28, 2010 felgi to chyba z NORAUTO, ale robią robotę na glebie Felgi DOTZ, dość popularna firma, jeden ze sponsorów zlotów w Wsee Share this post Link to post Share on other sites
KOSTRZYK 0 Report post Posted October 28, 2010 chyba wolał bym r-ke na jakiejś dobrej feldze, ten rieger do mnie nie przemawia, zwłaszcza progi i tylny zderzak Share this post Link to post Share on other sites
LYSY1982 0 Report post Posted October 28, 2010 Dzis widziany Karpiu na estakadzie w Gdyni Share this post Link to post Share on other sites
Verbus 0 Report post Posted October 29, 2010 Wczoraj po 19stej w Mierzynie(Zs) czerwone corrado ZGR pomrugane pomachane Share this post Link to post Share on other sites
KATAryna 0 Report post Posted October 29, 2010 u mnie w miescie jedżą juz 3 nowe sroki z czego jedna to R, gdzie praktycznie tylko ja mam jedyny corrado, w wiosce obok ma jeszcze kolega i 20 kilometrów za miesciną jakiś typ ostanio skasował na drzewe corra, po wrocku to aż mi sie nie chce liczyć ile tego jeździ , ale jest jedna źle zrobiona dosłownie źle zrobiona sroka z wrocka... ma białem fele RH ten wzór porsche a sroka jest koloru srebrnego... ni wchuuu ni w oko to nie pasuje, zrobie kiedys zdjecie to wstawie Share this post Link to post Share on other sites
Antonio 0 Report post Posted October 30, 2010 w nowym Karate kid'zie Sciro 2 gra drugoplanową rolę, Jakie Chan naprawia, a później rozwala młotem Share this post Link to post Share on other sites
alien 0 Report post Posted October 30, 2010 Byyyyło Nawet osobny temat o tym był Share this post Link to post Share on other sites
Antonio 0 Report post Posted October 30, 2010 kurde, dopiero oglądałem, sorry Share this post Link to post Share on other sites
olafart 0 Report post Posted October 31, 2010 wczoraj spotkane i pogadane z Bartkiem- pozdrooffki Share this post Link to post Share on other sites
sZcZeWi 0 Report post Posted October 31, 2010 wczoraj 17:45 w ustroniu niebieski cor z czarnymi zderzakami ogolem miejscowy znany mi Share this post Link to post Share on other sites
radzio 0 Report post Posted October 31, 2010 czarne rrado na blachach NNI na stacji orlenu gdzies pod ostroda czy jakos tak, wydech od polowki i gazik w tylnym zderzaczku Share this post Link to post Share on other sites
bujson 0 Report post Posted November 1, 2010 Oooo widze, ze przez Ostróde ludzie jezdza. Corr mi nie znany, w Ostródzie na ta chwile tylko ja sie poruszam takim prachem NNI to Nidzica, z tego co wiem Praks tez na takich blachach jezdzi Share this post Link to post Share on other sites
Ghostunit17 0 Report post Posted November 2, 2010 W Gdańsku na osiedlu zielony trójkąt na Stacji Statoil widziałem czarne Corrado na tablicach GA , przed 15:00 Chciałem zagadać ale nie zdążyłem dobiec i mi uciekł Share this post Link to post Share on other sites
zanat 0 Report post Posted November 2, 2010 Wczoraj pod gazdówką kolo Osielska zielony corr. Ale nie zapamiętałem tablic. Share this post Link to post Share on other sites
KATAryna 0 Report post Posted November 3, 2010 Oooo widze, ze przez Ostróde ludzie jezdza. Corr mi nie znany, w Ostródzie na ta chwile tylko ja sie poruszam takim prachem NNI to Nidzica, z tego co wiem Praks tez na takich blachach jezdzi praks w kosmos wyleciał..... ale powiedział że zawsze bedzie kochał corrado Share this post Link to post Share on other sites
Kwass 0 Report post Posted November 3, 2010 kurna mac Kata nie pij wiecej Share this post Link to post Share on other sites
KOSTRZYK 0 Report post Posted November 4, 2010 dziś przed 8 na ludowej zielone sciro z dachem i klapie w rdzy, oraz kremowych ats cup. było ostatnio chyba na alledrogo na sprzedaż. Share this post Link to post Share on other sites
sZcZeWi 0 Report post Posted November 4, 2010 wczoraj kolo 13:30 na wezle gliwickim nad a4 widziana biala sroczka mk3 blachy s9 peter smignela w storne gliwic Share this post Link to post Share on other sites
Verbus 0 Report post Posted November 4, 2010 wczoraj na Wyzwolenia na swiatlach srebrna sroczke widzialam jakis starszy pan jechal Share this post Link to post Share on other sites
hanys 0 Report post Posted November 4, 2010 znajomy na tysiacleciu w katowicach widzial szare VR6 na czarnych bielskich blachach, jakas kobita tym jezdzi, chyba nauczycielka, bo zdaje sie pod szkola parkuje Share this post Link to post Share on other sites
Fenri 0 Report post Posted November 6, 2010 Dzisiaj dobry dzień Tychy: niebieskie Scirocco mk2 pod e.leclerc, Żory: ładne czerwone Corrado na jakichś polerowanych felgach z łamanym rantem i biało czerwonymi lampami in pro z tyłu, Skoczów: czarne Scirocco mk3 na numerach SB (ogólnie to pełno tego jeździ, a jak już sie trafi to za kierownicą albo kobieta, albo jakiś stary dziadek Share this post Link to post Share on other sites
sZcZeWi 0 Report post Posted November 6, 2010 wczoraj 15:20 w rybniku na rondzie irlandzkim w strone wodzislawia mignal mi fioletowy cor (kolor ori jak cor ddi) blach niedojrzalem Share this post Link to post Share on other sites
bujson 0 Report post Posted November 7, 2010 W czwartek okolo 22:30 widzialem ciemnego Corra w Gdansku na krzyzowce Kosciuszki i Legionow, RLA~~, prowadzila jakas Pani <chyba>. Share this post Link to post Share on other sites