Justyna 0 Report post Posted May 19, 2011 Wczoraj około godziny 18:00 na 7mce w okolicach miejscowości Nowa Pilona widziane ciemne corrado NEL. Mnie nie widział, bo paskiem jechałam Share this post Link to post Share on other sites
Asiunia 0 Report post Posted May 19, 2011 Zdaje się, że Olaf we własnej osobie. Share this post Link to post Share on other sites
olafart 0 Report post Posted May 19, 2011 A ja tuż przed zlotem widziałem takiego parcha, tylko bałem się zagadać bo jakiś schab go mył dzięki, qr**, bardzo- że niby ja gruby jestem? :P Szczewi- tak to ten sam- czujny jak waSZka G gość od znaczków:) Asia, nie da się ukryć, że to ja Share this post Link to post Share on other sites
owsio 0 Report post Posted May 20, 2011 W środe ok 19 Bielsko Biała Wapiennice ciemny cor na rej SBxxxxx po machane odmachane Share this post Link to post Share on other sites
sZcZeWi 0 Report post Posted May 21, 2011 Wapiennice wapienica co robil na moim rewirze? ja z kolei wczoraj 7:15 jasny cor w rybniku w okolicach magro aso vw audi, po poludniu o 16:15 czarna sroka mk3 w swierklanach i wieczorkiem o 19:40 w bielsku bialej pod makro taka oto sroka Share this post Link to post Share on other sites
owsio 0 Report post Posted May 21, 2011 Jak to co pracuje xD i mieszkam może jakies piwko zapoznawcze Share this post Link to post Share on other sites
Galun 0 Report post Posted May 21, 2011 (edited) Olaf! Ty schabie! Edited May 21, 2011 by Galun Share this post Link to post Share on other sites
olafart 0 Report post Posted May 21, 2011 Olaf! Ty schabie! oj tam, oj tam Share this post Link to post Share on other sites
madKOWAL 0 Report post Posted May 21, 2011 wczoraj w Lublinie zdezelowany troche Corr w okolicy ul. Nowowiejskiej i dzisiaj tez widzialem jakiegos Corra na czarnych felgach jak przemykal po Lublinie kolo godziny 12tej Share this post Link to post Share on other sites
Smyk 0 Report post Posted May 22, 2011 a ja też wczoraj w lublinie byłem, a żadnego cora nie widziałem, co ty mad sie nie odzywasz, że na wschód się wybierasz? Share this post Link to post Share on other sites
madKOWAL 0 Report post Posted May 22, 2011 Bo to nie ja tylko Jarek na juwenaliach sie bawi..... Share this post Link to post Share on other sites
gietek 0 Report post Posted May 22, 2011 Dzisiaj widziany Groch Asi,pogadane. Share this post Link to post Share on other sites
Ghostunit17 0 Report post Posted May 22, 2011 Gajosa biały w garażu Share this post Link to post Share on other sites
bukszpan 0 Report post Posted May 22, 2011 Karlos dziś w Grodzisku koło WKD Share this post Link to post Share on other sites
maslo 0 Report post Posted May 22, 2011 Dziś w Ostrowie Wielkopolskim na Shellu przy wylocie na Kalisz spotkałem przemiłą rodzinkę corrado-maniaków. Wprawdzie byli granatowym Vento, ale z tego co mówili też mają parcha w dieslu. Za pośrednictwem forum gorąco pozdrawiam. Share this post Link to post Share on other sites
-Robert- 0 Report post Posted May 22, 2011 Zapomniałem nazwiska ale jeśli to oni to byli na zlocie w Łodzi dwa lata temu Share this post Link to post Share on other sites
Qbuncio 0 Report post Posted May 23, 2011 pod realem w rzeszowie, dzis okolo 20ej widziana biala sroczka, z felgami chyba platynowego koloru Share this post Link to post Share on other sites
KATAryna 0 Report post Posted May 24, 2011 dzisiaj przed południem zielone corrado na czarnych orgi felgach blachy ZS z Szczecin-Dąbie Share this post Link to post Share on other sites
Ghostunit17 0 Report post Posted May 24, 2011 Gajosa chrupka w Gdyni na Bosmnskiej koło Lidla:) Share this post Link to post Share on other sites
qlek 0 Report post Posted May 26, 2011 Na spacerze z psem przyuważyłem: granatowy corr na KNS, in-pro z przodu, stary grill ze znaczkiem G60 przy nowych blokach na al. 29 Listopada za hotelem System w Krakowie. Ktos od nas? Share this post Link to post Share on other sites
lukasz_61 0 Report post Posted May 26, 2011 czarne corrado w nowej budzie na BIA, chyba kobieta za kierownica. na skrzyzowaniu Mieszka/Piastowska. kolo 9:30, tylko nie pamietam czy dzis czy wczoraj Share this post Link to post Share on other sites
Ghostunit17 0 Report post Posted May 26, 2011 Ciemne Corrado w Gdyni na parkingu koła akademi marynarki wojennej Share this post Link to post Share on other sites
Karpiu 0 Report post Posted May 26, 2011 Tez tam często parkowałem swego czasu. Jak jeszcze nosiłem miano studenta Akademii Małego Wysiłku Share this post Link to post Share on other sites
poncheck 0 Report post Posted May 26, 2011 długo żeś postudiwał Share this post Link to post Share on other sites
#BOOA# 0 Report post Posted May 28, 2011 Dziś w Stargardzie na Żeroma Corrado 16V Pawła (były corr Łukiego) Uploaded with ImageShack.us Share this post Link to post Share on other sites