lukasz_61 0 Report post Posted May 29, 2011 piate zdjecie Share this post Link to post Share on other sites
janek 0 Report post Posted May 29, 2011 Przyznac sie ktory tak jezdzi Share this post Link to post Share on other sites
Qbuncio 0 Report post Posted May 29, 2011 janek mi to wyglada na twojego Share this post Link to post Share on other sites
janek 0 Report post Posted May 29, 2011 kto mi auto przeparkowal Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted May 29, 2011 piate zdjecie Kogoś poniosło Share this post Link to post Share on other sites
#BOOA# 0 Report post Posted May 30, 2011 Dziś w Lipniku koło Stargardu Uploaded with ImageShack.us Share this post Link to post Share on other sites
Maciej 0 Report post Posted May 30, 2011 Dziś na polibudzie w Gdańsku Share this post Link to post Share on other sites
maslo 0 Report post Posted May 31, 2011 wczoraj ok.17, granatowe corrado, DST... widziane w Oławie na ul.Kutrowskiego Share this post Link to post Share on other sites
sZcZeWi 0 Report post Posted May 31, 2011 w niedziele o 18:30 przed wiedniem na A2 w okolicy aspang markt widziane takie oto rado a wczoraj w mikolowie o 20:05 ciemne rado z antena cb na dachu skrecalo do auchan blach nie dojrzalem ktos od nas? Share this post Link to post Share on other sites
Kryniol 0 Report post Posted May 31, 2011 toż to BOB Share this post Link to post Share on other sites
Maciej 0 Report post Posted May 31, 2011 dziś koło opery bałtyckiej kolejny korek, czarny VR6 na blachach GA Share this post Link to post Share on other sites
Sebastian 0 Report post Posted May 31, 2011 Pol godziny temu zolte G na blachach SK w Krakowie na os. Kazimierzowskim Share this post Link to post Share on other sites
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Report post Posted May 31, 2011 Tydzień temu w czwartek na Juzefitów Share this post Link to post Share on other sites
Asiunia 0 Report post Posted May 31, 2011 W niedzielę nowa biała sroczka na stacji w pobliskim Markuszowie. Blachy LU. Share this post Link to post Share on other sites
poprostu 0 Report post Posted May 31, 2011 Sciro mkII na LZ (zielone) koło zalewu w Lublinie w sobotę pozdro! Share this post Link to post Share on other sites
maslo 0 Report post Posted June 1, 2011 Dziś o 6:02, Wrocław, plac Jana Pawła II, czarny parch na polerowanej feldze. Zdaje się że dwu-litrówka. Kierowca ze skromną fryzurą(łysy po prostu). Więcej szczegółów nie dojrzałem. Share this post Link to post Share on other sites
gietek 0 Report post Posted June 1, 2011 W poniedziałek widziano dwie sroczki mk2 jedna nasza radzyńska fioletowa i pod domem biała Pawła o nicku Pavel. Share this post Link to post Share on other sites
Sebastian 0 Report post Posted June 1, 2011 Sroczka MK2 widziana dzisiaj i wczoraj na Makuszynskiego kolo Stachury w Krakowie. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted June 1, 2011 (edited) Wracając ze słonecznej Italii , zabłądziło mi się i naglę... zobaczyłem takie 3 sztuki A tutaj , w oddali , zielona sroczka, która robiła za reklamę auto złomu We włoszech trafiłem 2 razy parcha, ale kolesie tak popierdalali , że nie zdążyłem nigdy zrobić fotki Moja fura coś oszalała jak wjechałem do PL na niemieckim Vpowerze i nagle... Generalnie szafa zamknięta , ale mój tel tak długo łapał ostrość, że gdy już odpuszczałem to zachciało mu się robic fotki Edited June 1, 2011 by Guest Share this post Link to post Share on other sites
Asiunia 0 Report post Posted June 2, 2011 Piotrek gdzie ta sroczkę ustrzeliłeś? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted June 2, 2011 Piotrek gdzie ta sroczkę ustrzeliłeś? Musiałbym zobaczyć dokłądnie, ale wydaje mi się że w czechach Mam gdzieś to zapisane Share this post Link to post Share on other sites
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Report post Posted June 2, 2011 Dziś na ul Paproci w Krk VR6 u elektryka z machą w górze Share this post Link to post Share on other sites
Czarna! 0 Report post Posted June 3, 2011 Wczoraj mniej więcej o godzinie 16, 17 widziane na Powstańców Śląskich w Wawie ciemne Corrado z kartką na Sprzedaż Blach nie widziałam Share this post Link to post Share on other sites
Asiunia 0 Report post Posted June 3, 2011 Zdaje się, że widzieliśmy tę samą zieloną sroczkę w ubiegłym roku. Share this post Link to post Share on other sites
Antonio 0 Report post Posted June 3, 2011 Dziś na ul Paproci w Krk VR6 u elektryka z machą w górze to nie były parch Dykty? Share this post Link to post Share on other sites