grelfons 0 Report post Posted July 13, 2011 a ja w sobotę w Iławie na rondzie w okolicach Ratusza widziałem niebieskie corrado, może ktoś z forum? Share this post Link to post Share on other sites
humi 0 Report post Posted July 13, 2011 (edited) przed chwilą na grunwaldzkiej w gdańsku przed leroy melin corrado z blachami GKW, dwie dziewczyny jechały Haha, no to ja. ładne parszydło, nie? Edited July 13, 2011 by humi Share this post Link to post Share on other sites
Ghostunit17 0 Report post Posted July 14, 2011 wczoraj na wjeździe do Poznania od Strony Suchego Lasu około godziny 14:00 widziany niebieski correk na PO Share this post Link to post Share on other sites
Grexon 0 Report post Posted July 14, 2011 mozliwe ze Sonic Share this post Link to post Share on other sites
ciupin 0 Report post Posted July 14, 2011 (edited) Haha, no to ja. ładne parszydło, nie? nie przyglądałem się ale z daleka wyglądało spoko na mazurach obejrzę jak dojadę jakoś Edited July 14, 2011 by ciupin Share this post Link to post Share on other sites
Verbus 0 Report post Posted July 14, 2011 Wczoraj w Zs na sloneczku czarne scioro i po 11 na moscie Gryfitow biale Zo-Misia Share this post Link to post Share on other sites
CorradoSKJ 0 Report post Posted July 14, 2011 Widziałem dzisiaj corra w na wylocie z Torunia, stał pod chatką, nie zdążyłem zrobić foty bo niekoniecznie przepisowo jechałem, z tego co pamiętam tam kiedyś stało siro mk2, zna ktoś ?? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted July 14, 2011 WIDZIAŁEM HIMENA! Share this post Link to post Share on other sites
duffs10 0 Report post Posted July 16, 2011 Widziałem dzisiaj corra w na wylocie z Torunia, stał pod chatką, nie zdążyłem zrobić foty bo niekoniecznie przepisowo jechałem, z tego co pamiętam tam kiedyś stało siro mk2, zna ktoś ?? jak fioletowe to royasa Share this post Link to post Share on other sites
CorradoSKJ 0 Report post Posted July 16, 2011 A może być bo fiolet był a w profilu ma że sciro też było Share this post Link to post Share on other sites
Karpiu 0 Report post Posted July 16, 2011 (edited) wczoraj na wjeździe do Poznania od Strony Suchego Lasu około godziny 14:00 widziany niebieski correk na PO Raczej nie Sonic, bo jest gdzieś koło morza... Może to był Yamaha Edited July 16, 2011 by Karpiu Share this post Link to post Share on other sites
bukszpan 0 Report post Posted July 16, 2011 Dzis corr na rejestracji wzy na trasie Warszawa Zyrardow na wysokosci Brwinowa Share this post Link to post Share on other sites
olafart 0 Report post Posted July 17, 2011 Dzis corr na rejestracji wzy przejebane- zawsze się boję kierowców na WZY i WZ, bo oni nie mają kierunków nigdy i do tego wykonują niekontrolowane manewry na drodze Share this post Link to post Share on other sites
nagly 0 Report post Posted July 17, 2011 Wczoraj o 12:40 na Grójeckiej w Warszawie corr w czarnym macie na blachach chyba CB.... Share this post Link to post Share on other sites
CorradoSKJ 0 Report post Posted July 17, 2011 tak to padlina niestety od nas ale ładnie tylko wygląda z daleka jest kilkanaście kg szpachlu opadającego na nim i prześwituje nawet przez lakier, tragedia Share this post Link to post Share on other sites
bukszpan 0 Report post Posted July 17, 2011 (edited) przejebane- zawsze się boję kierowców na WZY i WZ, bo oni nie mają kierunków nigdy i do tego wykonują niekontrolowane manewry na drodze prawda Zapomniałem dodać że ostano widzialne auto byłe Magowe trochę nie jeździ już, najpierw się spaliła instalacja a teraz panewka, a tak ogółme to niezły żużel :| Edited July 17, 2011 by bukszpan Share this post Link to post Share on other sites
poncheck 0 Report post Posted July 17, 2011 kto wczoraj (w sobotę) zapindalał correm po żukowie? Share this post Link to post Share on other sites
olafart 0 Report post Posted July 18, 2011 (edited) wczoraj ok 16-17 śmigało za mną czarne Scirocco mk1 ul. Racławicką w Wawie 1wszy raz na żywo widziałem jeżdżące mk1:) Autko chyba wiele przeszło, ale w Track Dayach startuje- chwile pogadane z właścicielem Edited July 18, 2011 by olafart Share this post Link to post Share on other sites
Biały 0 Report post Posted July 18, 2011 Wczoraj wyjeżdżając z Darłowa mijałem się na wylocie z korkiem w kameleonie:) po 3h wróciłem do domu a on stoi i mnie pod oknami:D Do sąsiada kolega przyjechał, dorwałem kolesia, auto ma miesiąc czasu i ma 2.0 pod maską. W mielnie ma nas odwiedzić. Share this post Link to post Share on other sites
alien 0 Report post Posted July 18, 2011 Hmm ciekawe . Coraz więcej corków na koszalinie znowu Naliczyłem juz 2 przypadkowe , ten jest 3 Share this post Link to post Share on other sites
bujson 0 Report post Posted July 18, 2011 Wczoraj podejrzewam ze ktos wracal z Pasłęka przez Ostróde, czerwone Corrado, CBR~~ kolumna 3autek ogolnie przez miasto sie przelansowala Share this post Link to post Share on other sites
indi 0 Report post Posted July 18, 2011 dzisiaj okolo 16 w Stargardzie na ulicy pilsudskiego zielone G na blachach ZST Share this post Link to post Share on other sites
alien 0 Report post Posted July 19, 2011 Wczoraj mi kolega doniósł , że tym kameleonem na ZK dziewczyna jakaś jechała Share this post Link to post Share on other sites
Biały 0 Report post Posted July 19, 2011 W darłowie też dziewczyna kierowała bo prawowity kierowca miał kaca Share this post Link to post Share on other sites