olafart 0 Report post Posted February 28, 2012 proste- dzięki takim osobom mam jeszcze wiarę w ludzi Share this post Link to post Share on other sites
Sebastian 0 Report post Posted February 29, 2012 Wczoraj kolo 16 na Solidarnosci w Krakowie taka Sroczka Share this post Link to post Share on other sites
rafal.g 0 Report post Posted March 1, 2012 Ta sroka stoi pod moją byłą szkołą bo tam jest dobra buda z jedzeniem A tak pozatym dzis na szrocie w monachium stoja 2 corki jedno dosc mocno rozbite drugie "prawie całe" Share this post Link to post Share on other sites
maslo 0 Report post Posted March 1, 2012 Wczoraj we Wrocławiu na Opolskiej ok godziny 15 widziałem białe Corrado Stało trochę daleko więc żadnych szczegółów nie dojrzałem. Share this post Link to post Share on other sites
KATAryna 0 Report post Posted March 3, 2012 jak na borbetach z betonem z przodu to kolegi, a jak nie to pewnie zagniatacz Share this post Link to post Share on other sites
maslo 0 Report post Posted March 3, 2012 wydawał się stać dość wysoko Share this post Link to post Share on other sites
#BOOA# 0 Report post Posted March 4, 2012 Dziś w Stargardzie parking tesco, jakoś koło 15:00 corradek agi (verusika) i daniela Uploaded with ImageShack.us Share this post Link to post Share on other sites
Zadi 0 Report post Posted March 4, 2012 Dziś u mnie na podwórku bardzo ładne G60 Darka poprostu zapraszamy częściej Share this post Link to post Share on other sites
Antonio 0 Report post Posted March 4, 2012 ten matowy to Daniela i Verbus Share this post Link to post Share on other sites
poprostu 0 Report post Posted March 4, 2012 W Siedlcach "Little Bastard" Zadiego Oczywiście, że tak; dziękuję i do zobaczenia Share this post Link to post Share on other sites
Verbus 0 Report post Posted March 4, 2012 Daniel pozdrowionka i do zobaczenia w Kluczewie a dzis w ZST correk na ZGR i tekst Daniela(mojego) ty to gdzies zawsze corrado wypatrzysz Share this post Link to post Share on other sites
#BOOA# 0 Report post Posted March 4, 2012 Dzięki i Nawzajem i do Spociwa Share this post Link to post Share on other sites
poprostu 0 Report post Posted March 6, 2012 Wczoraj wieczorem Gumek i jego CORRADO R36 podczas tankowania na stacji w Markuszowie. Teraz będzie widywany w Warszawie Pozdro. Share this post Link to post Share on other sites
-=RAFAL=- 0 Report post Posted March 6, 2012 a ja widziałem Drzewo w mercedesie na alejach Share this post Link to post Share on other sites
barti 0 Report post Posted March 7, 2012 Wczoraj fioletowy na stacji orlen w Przeworsku na rejestracjach RPZ ladny kolorek Share this post Link to post Share on other sites
Drzewo 0 Report post Posted March 7, 2012 a ja widziałem Drzewo w mercedesie na alejach Często Ciebie tam widuję jak stoję w korku, tylko Ty zawsze jedziesz w przeciwnym kierunku;) Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
hanys 0 Report post Posted March 8, 2012 byly Tazmanowy sie rzezbi? Share this post Link to post Share on other sites
lukasz_61 0 Report post Posted March 8, 2012 nie wiem. na racingforum znalazlem Share this post Link to post Share on other sites
-=RAFAL=- 0 Report post Posted March 8, 2012 Drzweo jak jeździłeś corem to zawsze Cię rozpoznawałem a teraz jak się wozisz mercami to nie zwracam uwagi :P poza tym rano do roboty to człowiek zaspany i nie w głowie mu rozglądanie się Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted March 9, 2012 Dzisiaj na trasie Sochaczew -Wawa widziana biała sroka na WH... chyba Sianek Share this post Link to post Share on other sites
Kryniol 0 Report post Posted March 9, 2012 tego to już milion lat nie widziałem, a w Zielonce przy stacji parę dni temu WWL widziałem niebieską serię cora Share this post Link to post Share on other sites
Marian 0 Report post Posted March 9, 2012 a ja znalazłem swoje corrado w dwóch kawałkach (maska i reszta) i golfa Ciupinowego na satelitarnej mapie google prosze bardzo Share this post Link to post Share on other sites
sloniu 0 Report post Posted March 10, 2012 (edited) albo mi sie wydawalo albo w odcinku 1571 na wspolnej widzialem corrado, tylko ze teraz nie moge znalesc takiej zajebistej jakosci tego odcinka zeby sie upewnic, chodzi dokladnie o min 6:45 z prawej ulicy skreca w lewo o tu wspolna Edited March 10, 2012 by sloniu Share this post Link to post Share on other sites
Roberciak 0 Report post Posted March 10, 2012 a ja wiem czyje to corrado małe popraweczki.... Share this post Link to post Share on other sites