grelfons 0 Report post Posted March 25, 2012 hehe to pewnie ja podążając do lub ze szkoły. pozdro Share this post Link to post Share on other sites
hanys 0 Report post Posted March 26, 2012 w sobote w Katowicach nowe Sciro w tym takim oczojebnym zielonym kolorze na blachach SBE o ile dobrze pamietam dzisiaj w Tychach szare nowe Sciro na blachach ST, za kierownica jakas blondyna a pozniej ok 13.45 pod Obi na Kosciuszki w Katowicach widziane Borocco 1.8T Paulusa (tak mi sie wydaje) Share this post Link to post Share on other sites
Justyna 0 Report post Posted March 26, 2012 Dzisiaj na stacji spotkałam Phero w "niecodziennej" sytuacji jak mi cora na kabelki odpalali haha. Jechałam akurat na warsztat do brata wymienić aku i oponki na nowiutkie continentale i musiałam zatankować auto, wiedziałam że ryzykowne będzie gaszenie auta, no ale to w końcu corrado i nie raz mi siarę przynosiło . Share this post Link to post Share on other sites
alien 0 Report post Posted March 27, 2012 Też miałem kiedyś taki dylemat na starym rozruszniku , ale żeby siary nie robić nie gasiłem Stary rozrusznik z hukim wpadł do kanału Share this post Link to post Share on other sites
Justyna 0 Report post Posted March 27, 2012 Mam linki od zacisków do wymiany i nie mogłam ręcznego zaciągnąć także musiałam zgasić . Ale podjechałam na stację na której mnie dobrze znają także była mniejsza siara Share this post Link to post Share on other sites
olafart 0 Report post Posted March 27, 2012 przecież mogłaś tankować na odpalonym- nie byłoby problemu z odpalaniem Share this post Link to post Share on other sites
bujson 0 Report post Posted March 27, 2012 A mi wspollokator wlasnie mowil, ze wczoraj o polnocy bylas widziana Justyna Share this post Link to post Share on other sites
Justyna 0 Report post Posted March 27, 2012 Pewnie usłyszał moje pierdzące corrado . a o północy wracałam z kumpelą z siłowni Share this post Link to post Share on other sites
Karlos 0 Report post Posted March 27, 2012 Długo aktywne fizycznie jesteście dziewczyny Share this post Link to post Share on other sites
Justyna 0 Report post Posted March 28, 2012 Wizyta na warsztacie z corrado przedłużyła mi się z 2 godzin na 5, stąd też taka późna wizyta . A trzeba było wypalić alkohol z weekendu Share this post Link to post Share on other sites
KOSTRZYK 0 Report post Posted March 28, 2012 no ładnie, na bani corradem się jeździ Share this post Link to post Share on other sites
Żółty 0 Report post Posted March 28, 2012 Dziś około 16.40 na placu Jana Pawła we Wrocku widziano sciro, czarny był albo jakiś ciemny... słońce mnie raziło w oczęta to dokładnie się nie przyjrzałem Share this post Link to post Share on other sites
spirit 0 Report post Posted March 28, 2012 W niedzielę o 18 na Prymasa przy Górczewskiej czarny corek z tablicami WB, za kółkiem blondwłosa pani. Dziś o 16 na Grójeckiej przy Banacha grafitowy corek z tablicami CG. Share this post Link to post Share on other sites
marek_w 0 Report post Posted March 28, 2012 Dzisiaj okolo godziny 16 w Północnej Walli w miejscowosci RHYL widzialem czerwone Corrado na polskich blachach SZ xxxxx, w srodku dwoje ludzi. nie zdazylem zatrobic. Ktos stad? Share this post Link to post Share on other sites
humi 0 Report post Posted March 28, 2012 A dwie sroki widziałam dzisiaj. Jedna czarna MKII w Kwidzynie na blachach GKW (w sumie w jednym i tym samym miejscu zawsze stoi, na parkingu przy ul Polnej) A druga w komisie biała MKII w Malborku na sztumskich blachach. 3500 PLN Share this post Link to post Share on other sites
KOSTRZYK 0 Report post Posted March 28, 2012 humi jakieś szczegóły na temat tej drugiej można od ciebie uzyskać? Share this post Link to post Share on other sites
humi 0 Report post Posted March 28, 2012 Była biała, w miarę ładnie się prezentowała, stała w rogu komisu, który znajdował się po prawej prawej stronie ulicy jadąc w stronę Gdańska ze Sztumu, blachy GSZ, za szybą karteczka 3500,- Wystarczająco dużo informacji? Nie no nie wiem, przejechałam z jakąś tam prędkością obok i tylko mi mignęła. Share this post Link to post Share on other sites
KOSTRZYK 0 Report post Posted March 28, 2012 szkoda, bo znajomy szuka białej sroki aktualnie. Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted March 28, 2012 Dzisiaj przy obwodnicy Nidzicy zaparkowane ciemne corrado. Jakiś nowy sąsiad Praksa? Share this post Link to post Share on other sites
Żółty 0 Report post Posted March 29, 2012 Ja również znalazłem swojego starego Corra pod moim domostwem za pomocą google 3D Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted March 30, 2012 Przed chwilą na Królewskiej w Krakowie widziane seryjne Corrado KR...... Share this post Link to post Share on other sites
Asiunia 0 Report post Posted March 30, 2012 Przedwczoraj na trasie Lublin - Warszawa ciemny corr na blacach LKS. Nawet nie zdążyliśmy pomrugać światłami, bo śmigaliśmy szybko i zobaczyliśmy go w ostatniej chwili. Share this post Link to post Share on other sites
Rafał24V 0 Report post Posted March 30, 2012 Jak to się szuka w tych googlachBo na google map znalazłęm tylko swojego i to w pracy i tylko widok z góry. Share this post Link to post Share on other sites
Żółty 0 Report post Posted March 30, 2012 Jak to się szuka w tych googlachBo na google map znalazłęm tylko swojego i to w pracy i tylko widok z góry. Musisz wpisać adres a następnie musi ci się na mapie pojawić odnośnik przy pasku zbliżania i oddalania obrazu - taki pomarańczowy ludzik przeciągasz go na ulicę w wybrane przez ciebie miejsce i gotowe. Share this post Link to post Share on other sites
Rafał24V 0 Report post Posted March 30, 2012 Żółty zrobiłem jak mówiłeś i okazało się ,że kor a nie ma co prawda ale kamera zagląda mi centralnie w okna domu. Share this post Link to post Share on other sites