Jump to content
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Recommended Posts

Borgu    0

a wiec :)

2 zdobycze !

1. na A4 w strone kraQ Szwajcar w Wiśniowym Corr na 16" kolega ładnie się trzymał mnie :) a ja jego na trasie

2. Wracając z zakopanego Ciemno zielone corrado KNT z tyłu czarne klary

kolega nie zakumał :(

vwcorJacek    0

Dzisiaj dwa widziane cory...rano w Jaszowicach koło Kamieńca wrocławskiego zielone Corrado w metaliku w jakimś chyba warsztacie, i w Bardzie czerwone ...a i byłbym zapomniał Ciemno zielone Corrado pomiędzy Kłodzkiem a Bardem...

kicaj    0

ja w sobotę w Markach jechałem z naprzeciwka Seicento machałem ale wielomży Pan z plebsem się nie zadaje :D

BTW. Wczoraj w Zielonce przy kebabie tym koło glinek widzieliśmy Corka na RLS... było ciemno więc nie widziałem jaki koloro, jakiś ciemny maska starego typu , stary grill... Wiesz może Bro co to za auto??

RyppKa    0

Dzsiaj na trasie LUBIN - WROCLAW jechalem za, a pozniej przed ciemnym corrado na DKL ...... z tylna klapa na gladko

Pozdrowienia

Edited by RyppKa

beny6633    0

wczoraj rano Myslowice, kolo 9.00 granat correk g60, ale przykrosc bo na cholu... a to jeszcze nic... gorzej bo to moj corek :(

Pioter_PL    0

Warszawa skrzyzowanie Zelaznej i Chlodnej okolo 12:00 stalo sobie parkniete Scirocco srebrne na blachach LPU....

kuba    0
Wczoraj w Toruniu na 1/4 mili SSS czarne g60.

to bylem ja. pozdrawiam

Zagniatacz    0

Dzisiaj we Wrocławiu na Jablecznej czerwone corrado, no i swoja biala strzale :D na Sztabowej, ktora prowadzila moja siostra, akurat bylem w pracy i myslalem ze mi cora skradli a to siostrzycka do szkoly sobie zapozyczyla :lol::lol:

Kwass    0
Dzisiaj we Wrocławiu na Jablecznej czerwone corrado, no i swoja biala strzale  na Sztabowej, ktora prowadzila moja siostra, akurat bylem w pracy i myslalem ze mi cora skradli a to siostrzycka do szkoly sobie zapozyczyla 
To pewnie moje corrado i nie na jabłecznej tylko orzechowej pozdrawiam Edited by KwaSuuu

Drzewo    0
W Brwinowie byłem ja ale ty napewno nie smigałeś Corrado?

A zgadza sie akurat chwilowo bylem bez corrka. Machnalem ale pewnie nie widziales. Zdarza mi sieb czasem bywac w Brw. Mieszkasz tam?

Borgu    0

dzisiaj białe Corrado US na niemieckich blachach full seria na trasie tychy katowice

Czarna!    0

Na Gorczewskiej w Warszawie ciemny Corek , czarne i zółte Scirocco :)

Pozdrawiam :)

Ps może któryś z tych panow z Scirocco ma zdezrak przedni do sprzedania??!! :>

radioactiv    0
Na Gorczewskiej w Warszawie ciemny Corek , czarne i zółte Scirocco :)

Pozdrawiam :)

Ps może któryś z tych panow z Scirocco ma zdezrak przedni do sprzedania??!! :>

Też widziałem tego corka, czarny na WF i miał chromowaną ramkę tablicy rej.

artur33    0

dzis widziana czarna sroczka w warszawie wyjezdzala z zielonego zacisza o godz.17.00 moze to ktos z klubu

na gorczewskiej to i ja smigam ;) jesli czarny z wystajacymi kolami to moj ;) dzisiaj niestety mialem pecha i pani na arkingu kolo tesco na gorczewskiej cofnela mi w cora i blotnik do roboty :(

Win32    0

bastrzol namierzony we wtorek ok 16 przy wyjeździe ze stacji na odrona :P , ale mnie nie zauważył, chociaż przejechał mi przed szybą :P , echh nikt nie zwraca uwagi na gofery :P

Ależ ta jazda correm pochłania

Edited by Win32

bastrzol namierzony we wtorek ok 16 przy wyjeździe ze stacji na odrona :P , ale mnie nie zauważył, chociaż przejechał mi przed szybą :P , echh nikt nie zwraca uwagi na gofery :P

Ależ ta jazda correm pochłania

hehe czesto tam wyjezdzam bo konstanty mieszka w poblizu i to jest miejsce gdzie chyba najczesciej przesiaduje ;) sorry wirusik nastepnym razem sie poprawie ale trab mrygaj swiatlami itd ;):P