gliwa 0 Report post Posted July 17, 2013 "WWL" - 16V Angela? Jest temat na forum Zgadza się Piękna sztuka Share this post Link to post Share on other sites
tuli 0 Report post Posted July 17, 2013 dzisiaj w Wałbrzychu na ul. Wrocławskiej czarne corrado na rej DSW, Share this post Link to post Share on other sites
Angela 0 Report post Posted July 17, 2013 Zgadza się Piękna sztuka dziękuje, dziękuje pracuje tam i od środy do piątku zawsze tam jest, parkuje pod pracą a i tak mi zwineli wentylki Share this post Link to post Share on other sites
rafal.g 0 Report post Posted July 17, 2013 (edited) http://www.granturis...-cia-t6385.html heh, cora po innych forach podziwiają czyjeś z klubu? "Dzisiaj wracając ze szkoły napotkałem stojącego na parkingu kościoła Volkswagena Corrado" pewnie proboszcza Edited July 17, 2013 by rafal.g Share this post Link to post Share on other sites
KrzaquG60 0 Report post Posted July 20, 2013 Dzisiaj wracając z Międzyzdrojów gdzieś na odcinku Międzywodzie - Szczecin (chyba??) do wieeeelkiego korka dołączył się piękny corraś ST, kierunki z tego co dojrzałem miał pomarańczowe, i polerowane Borbet T 9J. Na początku myślałem, że to vwcorrado22, ale chyba nie, bo z tego co dojrzałem był czarny, ja jechałem niebieskim paskiem b4 klekotem, na blachach NBA i machałem, ale chyba mnie nie widział Share this post Link to post Share on other sites
lewy 0 Report post Posted July 20, 2013 Dzisiaj widziany niebieski wchodzacy w granat correk,zbytnio nie mialem czasu zerknąć, w miejscowośći Kostów Share this post Link to post Share on other sites
sZcZeWi 0 Report post Posted July 22, 2013 wczoraj na wislance dk81 w okolicach skoczowa okolo 14:30 widizana ciemna sroczka mk2 na blachach SW Share this post Link to post Share on other sites
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Report post Posted July 22, 2013 Dzisiaj mijałem na Mackiewicza w KRK ciemne na TSK.... zatrzymałem się ale właściciel pojechał. Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Asiunia 0 Report post Posted July 22, 2013 Parę dni temu widziałam jak w srebnym corze kolegi BazaMKIII przy manewrze parkowania odpadł bumperek, a przynajmniej zaczynał się odczepiać. Share this post Link to post Share on other sites
hOMER 0 Report post Posted July 25, 2013 a ja będąc ostatnio na wyjezdzie tez spotkalem kilka bąków - najpierw zielone G60 w Czarnogórze ale zdjęcie mi gdzies przepadło - potem srebrne g60 w Albanii - i na koniec w Kosovie czarne sciro w albanii na wybrzeżu ustrzelilem tez czerwone 3000gt Share this post Link to post Share on other sites
Antonio 0 Report post Posted July 25, 2013 w poniedziałek i wtorek widział ciemną srokę gt2 rej. WWL ????? nie pamiętam cyferek, wyglądała całkiem OK, kręciła się po Tomaszowie Lubelskim, zna ktoś? Share this post Link to post Share on other sites
gliwa 0 Report post Posted July 27, 2013 Angela za mojego pobytu tam nic nie mialo prawa zginac:D Antonio Tą samą sroke widziałem pod narodowym na zlocie. Kostzyk i Angela też tam byli, więć pewnie ktoś z forum:) Share this post Link to post Share on other sites
hasan 0 Report post Posted July 27, 2013 Ustrzelony Piter w Świdnicy pod tesco Share this post Link to post Share on other sites
Qbuncio 0 Report post Posted July 28, 2013 wczoraj ok. 16:40 w Bieszczadach, konkretnie w Polańczyku, na wyjeździe z Unitry widziane ciemne Corrado na tablicach RK... mrugałem światełkami i łapkę w górę dawałem, lecz bez odwzajemnienia (jechałem czerwonym Leonem) ktoś od nas? Share this post Link to post Share on other sites
hOMER 0 Report post Posted July 29, 2013 gość pewnie uznał ze myślaleś ze to też leon i strzelił focha Share this post Link to post Share on other sites
Qbuncio 0 Report post Posted July 30, 2013 hehe, ale ramki tablic mam klubowe Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted July 30, 2013 Przed chwilą na wlocie do Tarnowa od strony Dąbrowy Tarnowskiej widziany fioletowy cor na KDA Share this post Link to post Share on other sites
janek 0 Report post Posted July 30, 2013 hehe, ale ramki tablic mam klubowe Kuba sciągnij ramki klubowe, bo ludzie zaczna myslec ze leon to corrado Share this post Link to post Share on other sites
Kamil_Be 0 Report post Posted July 30, 2013 Przed chwilą Warszawa - Ursynów widziany ciemno-wiśniowy VR6 z tylną klapą clean. Pomachane, kciuk w górę - kierman odwdzięczył się rykiem VR-a :-) Ktoś z forum? Chyba czarne felgi i bastuck na końcu. Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted July 30, 2013 Pewnie Jaco . Share this post Link to post Share on other sites
Kamil_Be 0 Report post Posted July 31, 2013 Jagonni89 - corr spotkany, właściciel poznany Trasa E7 między Olsztynkiem i Nidzicą. Share this post Link to post Share on other sites
Marian 0 Report post Posted July 31, 2013 Ostatnie sekundy Share this post Link to post Share on other sites
Asiunia 0 Report post Posted August 1, 2013 Dzisiaj z rana Korczysław jakoś dziwnie zaparkowany. Share this post Link to post Share on other sites
poprostu 0 Report post Posted August 1, 2013 (edited) bo jak wracam z pracy po 22 to nie ma za bardzo gdzie się postawić, za to blisko po bułki Edited August 1, 2013 by poprostu Share this post Link to post Share on other sites
tuli 0 Report post Posted August 1, 2013 (edited) dzisiaj tego kora http://tablica.pl/oferta/sprzedam-vw-corrado-1995r-1-8-16v-CID5-ID2n3p5.html#8b168a262f widziałem na trasie Strzegom - Rawicz ok. 16.00 - ktoś go targal na świdnie ale po drodze sie zesrało... Edited August 1, 2013 by tuli Share this post Link to post Share on other sites