Kamil_Be 0 Report post Posted March 31, 2014 W sobotę widziany corr w kolorze LC5U w Olsztynie, skręcał z Shumana w Armi Krajowej. Moze przez 2 sekundy widziałem... Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted April 1, 2014 Przed chwilą w Dąbrowie górniczej przy samej S1 widziane granatowe corrado na KOL ....... Share this post Link to post Share on other sites
Witamex 0 Report post Posted April 1, 2014 Jaki kolor i silnik? kolorlc3u 2.0 16v 136km Share this post Link to post Share on other sites
corrsche.vr6 0 Report post Posted April 1, 2014 Hmm...Kamil teraz mieszka w Goleszowie. Osobiście byłem z nim w DE po tego Corrka. Od tego wyjazdu zaczęła się moja pasja. Stare czasy Share this post Link to post Share on other sites
medi 0 Report post Posted April 1, 2014 Pare minut temu w Gdańsku na Zaspie czerwone Corrado jadace predkoscia patrolowa na Jana Pawla II... Share this post Link to post Share on other sites
Witamex 0 Report post Posted April 1, 2014 Hmm...Kamil teraz mieszka w Goleszowie. Osobiście byłem z nim w DE po tego Corrka. Od tego wyjazdu zaczęła się moja pasja. Stare czasy Jaki ten świat mały :] Share this post Link to post Share on other sites
Bishop 0 Report post Posted April 1, 2014 Pare minut temu w Gdańsku na Zaspie czerwone Corrado jadace predkoscia patrolowa na Jana Pawla II... Om nom, to mnie widziałeś Share this post Link to post Share on other sites
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Report post Posted April 2, 2014 Niedawno widziany na Olszańskiej w Krakowie Dzisiaj na ul. Majora takie coś Share this post Link to post Share on other sites
baan4n9 0 Report post Posted April 2, 2014 dziś w lublinie scirocco mk1 w kolorze buraczkowym, w bardzo ładnym stanie na niebieskich bbs. pogadane z właścicielem, zaproszony na forum i zlot LUB 38.. Share this post Link to post Share on other sites
gietek 0 Report post Posted April 3, 2014 Sroka jeszcze jedynka to co dopiero ,Wojtek żeś ostrość oka wykręcał żeby uwierzyć co widzisz. Share this post Link to post Share on other sites
baan4n9 0 Report post Posted April 3, 2014 no nie moglem sie napatrzec na ten samochod pieknosci Share this post Link to post Share on other sites
KrzaquG60 0 Report post Posted April 3, 2014 W reklamie piątego biegu jest ten bialy vr co tam mu plyny zaplon itd wymienili zeby serie pokazal Share this post Link to post Share on other sites
Qbuncio 0 Report post Posted April 4, 2014 W reklamie piątego biegu jest ten bialy vr co tam mu plyny zaplon itd wymienili zeby serie pokazal no tez to kiedyś zauważyłem że przez moment w czołówce jest migawka właśnie z nim nawet miałem to tutaj napisać ale jakoś zawsze zapominałem a teraz to mnie uprzedziłeś a właśnie dzięki temu odcinkowi z corrado natchnęło mnie żeby zalać dodatek do paliwa w moim fałerze, co poskutkowało powrotem pełnej mocy po kilku latach postoju... Share this post Link to post Share on other sites
KrzaquG60 0 Report post Posted April 4, 2014 Wyglada na zdrowa serie, ale to nie jest odpowiedni temat kolego Share this post Link to post Share on other sites
alien 0 Report post Posted April 5, 2014 Witam wszystkich miłośników corrado, od zawsze chciałem mieć corrado, po paru latach nastąpiła decyzja o zakupie, dopiero po tej decyzji zaczełem się poważnie zastanawiać nad modelem jaki mam zakupić wszystkie jak czytałem mają swoje zalety i wady ale jako że ma być to trzecie auto w domu tylko raz na kiedyś to wybrałem wersje VR6. Znalazłem ogłoszenie http://tablica.pl/of...8b3097a4 tutaj teraz pojawia się moje pytanie czy ktoś moze wie coś wiecej na temat tego auta? z góry dziękuje za wszystkie pomocne odpowiedzi jak i ewentualne rady dotyczące zakupu. Pozdrawiam Dawid. Polecane przez jednego z naszych klubowiczów - thora Share this post Link to post Share on other sites
Kamil_Be 0 Report post Posted April 5, 2014 Znów widziany Corr lc5u na KNT w Olsztynie na ul. Altyleryjskiej. Za fajerą małolat w okularach i blond włosach. Maska czarna. Share this post Link to post Share on other sites
Tifun 0 Report post Posted April 8, 2014 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=cemw3axSfvs 1:08:04 jeśli już było to przepraszam za zaśmiecanie Edited April 8, 2014 by Tifunvr6 Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted April 10, 2014 Przed chwilą widziany Daniel-Głogów i jego czerwone corrado z naklejkami w Głogowie Share this post Link to post Share on other sites
Rydzy 0 Report post Posted April 11, 2014 w niedziele na dellu w ścigały się dwa corrado jedno na różowych felgach z eatonem prowadzone przez blond kobiete drugie ciemne g60:) Share this post Link to post Share on other sites
VOLCIK 0 Report post Posted April 11, 2014 Wczoraj kilka minut przed 8:00 w Większycach (na rondzie gdzie jest zjazd na Kędzierzyn-Koźle- drogi 40 i 45) ciemne Corrado. Zobaczyłem dopiero w lusterku jak zjechałem z ronda, że jedzie za mną, ale nawet nie zdążyłem przyhamować, żeby mnie doszedł, bo skręcił w boczną uliczkę. W tym sezonie mam już przejechanych około 15 tyś. km i tylko jedno rrado widziane podczas jazdy w dodatku w lusterku. Wiosna jest, wyjeżdżajcie w końcu z garaży może. Już częściej Scirocco MK II widuję na drogach. Share this post Link to post Share on other sites
rrthc 0 Report post Posted April 11, 2014 Ja dzisiaj widzialem ladna sroke na drodze miedzy Jaslem a Bieczem.Ciemny szary kolor,minalem sie z nia w miejscowosci Skolyszyn Share this post Link to post Share on other sites
grelfons 0 Report post Posted April 12, 2014 dzisiaj widziany Kostrzyk na parkingu pod auchanem w Piasecznie, rozglądaj się lepiej bo było machane ale pewnie nie widziałeś bo firmowym wozem byłem... Share this post Link to post Share on other sites
KOSTRZYK 0 Report post Posted April 12, 2014 sorry nie jestem spostrzegawczy Share this post Link to post Share on other sites
Paloma 0 Report post Posted April 13, 2014 Przed chwilką bordowy Vr (o ile dobrze usłyszałem) na GD...parking przy Biedrze ul. Małomiejska szybkie słówko zamienione z włascicielem przy biedronkowej kasie Pozdrawiam jak tu kolega zajrzy Share this post Link to post Share on other sites