Jump to content
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Recommended Posts

Kamil_Be    0

W sobotę widziany corr w kolorze LC5U w Olsztynie, skręcał z Shumana w Armi Krajowej. Moze przez 2 sekundy widziałem...

kostek    0

Przed chwilą w Dąbrowie górniczej przy samej S1 widziane granatowe corrado na KOL .......

Hmm...Kamil teraz mieszka w Goleszowie. Osobiście byłem z nim w DE po tego Corrka. Od tego wyjazdu zaczęła się moja pasja.

Stare czasy :)

medi    0

Pare minut temu w Gdańsku na Zaspie czerwone Corrado jadace predkoscia patrolowa na Jana Pawla II...

Witamex    0

Hmm...Kamil teraz mieszka w Goleszowie. Osobiście byłem z nim w DE po tego Corrka. Od tego wyjazdu zaczęła się moja pasja.

Stare czasy :)

Jaki ten świat mały :]

Bishop    0

Pare minut temu w Gdańsku na Zaspie czerwone Corrado jadace predkoscia patrolowa na Jana Pawla II...

Om nom, to mnie widziałeś ;)

baan4n9    0

dziś w lublinie scirocco mk1 w kolorze buraczkowym, w bardzo ładnym stanie na niebieskich bbs. pogadane z właścicielem, zaproszony na forum i zlot :) LUB 38..

gietek    0

Sroka jeszcze jedynka to co dopiero ,Wojtek żeś ostrość oka wykręcał żeby uwierzyć co widzisz.

Qbuncio    0

W reklamie piątego biegu jest ten bialy vr co tam mu plyny zaplon itd wymienili zeby serie pokazal :P

no tez to kiedyś zauważyłem że przez moment w czołówce jest migawka właśnie z nim :)

nawet miałem to tutaj napisać ale jakoś zawsze zapominałem a teraz to mnie uprzedziłeś :P

a właśnie dzięki temu odcinkowi z corrado natchnęło mnie żeby zalać dodatek do paliwa w moim fałerze, co poskutkowało powrotem pełnej mocy po kilku latach postoju... :)

alien    0

Witam wszystkich miłośników corrado, od zawsze chciałem mieć corrado, po paru latach nastąpiła decyzja o zakupie, dopiero po tej decyzji zaczełem się poważnie zastanawiać nad modelem jaki mam zakupić wszystkie jak czytałem mają swoje zalety i wady ale jako że ma być to trzecie auto w domu tylko raz na kiedyś to wybrałem wersje VR6. Znalazłem ogłoszenie http://tablica.pl/of...8b3097a4 tutaj teraz pojawia się moje pytanie czy ktoś moze wie coś wiecej na temat tego auta? z góry dziękuje za wszystkie pomocne odpowiedzi jak i ewentualne rady dotyczące zakupu. Pozdrawiam Dawid.

Polecane przez jednego z naszych klubowiczów - thora :)

Kamil_Be    0

Znów widziany Corr lc5u na KNT w Olsztynie na ul. Altyleryjskiej. Za fajerą małolat w okularach i blond włosach. Maska czarna.

kostek    0

Przed chwilą widziany Daniel-Głogów i jego czerwone corrado z naklejkami w Głogowie

Rydzy    0

w niedziele na dellu w ścigały się dwa corrado jedno na różowych felgach z eatonem prowadzone przez blond kobiete drugie ciemne g60:)

VOLCIK    0

Wczoraj kilka minut przed 8:00 w Większycach (na rondzie gdzie jest zjazd na Kędzierzyn-Koźle- drogi 40 i 45) ciemne Corrado. Zobaczyłem dopiero w lusterku jak zjechałem z ronda, że jedzie za mną, ale nawet nie zdążyłem przyhamować, żeby mnie doszedł, bo skręcił w boczną uliczkę.

W tym sezonie mam już przejechanych około 15 tyś. km i tylko jedno rrado widziane podczas jazdy w dodatku w lusterku. Wiosna jest, wyjeżdżajcie w końcu z garaży może. :P Już częściej Scirocco MK II widuję na drogach.

rrthc    0

Ja dzisiaj widzialem ladna sroke na drodze miedzy Jaslem a Bieczem.Ciemny szary kolor,minalem sie z nia w miejscowosci Skolyszyn

grelfons    0

dzisiaj widziany Kostrzyk na parkingu pod auchanem w Piasecznie, rozglądaj się lepiej bo było machane ale pewnie nie widziałeś bo firmowym wozem byłem...

Paloma    0

Przed chwilką bordowy Vr (o ile dobrze usłyszałem) na GD...parking przy Biedrze ul. Małomiejska :) szybkie słówko zamienione z włascicielem przy biedronkowej kasie :D Pozdrawiam jak tu kolega zajrzy ;)