Mały 0 Report post Posted May 11, 2014 (edited) Dokladnie tak jak Kamil_Be napisał, mój stoi na razie w Olsztynie. Dzien przed przeglądem i rozpoczęciem sezonu wybito mi szybę kamieniem, który odbił się od kosiarki.... ale dzieki MAAX'owi w przyszly piatek auto bedzie cieszyć sie już nową szybę i w końcu zacznie jeździć Edited May 11, 2014 by Mały Share this post Link to post Share on other sites
baan4n9 0 Report post Posted May 11, 2014 L1 KAMIL i Gobo90 na targach w lublinie. czekamy na premiere GOBO Share this post Link to post Share on other sites
jakoppo 0 Report post Posted May 11, 2014 Kto dziś zawitał z Gliwic na zjazd starych samochodów do Chudowa zielonym Sciro? Właściciela nigdzie nie spotkałem obok, ktoś od nas? Jakbym wiedział też bym podjechał Share this post Link to post Share on other sites
gietek 0 Report post Posted May 12, 2014 W Chudowie ponoć straszy ,może właściciel poszedł do białej damy. Share this post Link to post Share on other sites
hanys 0 Report post Posted May 12, 2014 Giecio glupoty opowiadasz, szukalem bialej damy i nie znalazlem jedyna jaka znalazlem to ta: Share this post Link to post Share on other sites
gietek 0 Report post Posted May 12, 2014 Nie no nie gadaj legenda jest.Jak byłem kiedyś u brata w Katowicach to on pracował w trybunie śląskiej i pisał reportarz na ten temat .Byliśmy i jak mówisz trzeba najpierw wypić a i może jakaś biała dama zechcę się pokazać. Share this post Link to post Share on other sites
Rafał24V 0 Report post Posted May 12, 2014 Nie no nie gadaj legenda jest.Jak byłem kiedyś u brata w Katowicach to on pracował w trybunie śląskiej i pisał reportarz na ten temat .Byliśmy i jak mówisz trzeba najpierw wypić a i może jakaś biała dama zechcę się pokazać. Uważaj bo może być z brodą.To teraz na topie. Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted May 13, 2014 Przed chwilą w Rzeszowie przy przebudowywanym wiadukcie na wlocie od Warszawy widziany czarno-biały cor na RZ..... Share this post Link to post Share on other sites
Qbuncio 0 Report post Posted May 13, 2014 Uważaj bo może być z brodą.To teraz na topie. że też musiałem przeczytać to akurat przy śniadaniu... Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted May 13, 2014 I kolejne widziane corrado w opatowie . Tym razem czarne G60 na Rej. TOS..... Share this post Link to post Share on other sites
baan4n9 0 Report post Posted May 13, 2014 Kostek jestes rekordzista Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted May 13, 2014 Liczyłeś ile razy widziałem corrado Share this post Link to post Share on other sites
baan4n9 0 Report post Posted May 13, 2014 nie liczylem ale codziennie coś jest Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted May 13, 2014 Bo codziennie jestem w innym rejonie Polski Share this post Link to post Share on other sites
baan4n9 0 Report post Posted May 13, 2014 Tez tak chce Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted May 13, 2014 Zostań kierowcą . Koniec spamu Share this post Link to post Share on other sites
OskaR_i20 0 Report post Posted May 13, 2014 Qrcze ja tez jezdze ale o 2 miesiecy ani jednego nie spotkalem Share this post Link to post Share on other sites
indi 0 Report post Posted May 14, 2014 Wczoraj okolo godziny 20 na trasie Siedlce- Kałuszyn widziana ciemno zielona bodajże sroczka na blachach WSI Share this post Link to post Share on other sites
sloniu 0 Report post Posted May 16, 2014 o godz 16:10 w Łodzi na pabianickiej w strone pabianic zielony correk na blachach EPA.... czyje to?? Share this post Link to post Share on other sites
karmannski 0 Report post Posted May 17, 2014 Corrado pojawi sie niedlugo w programie "Fani 4 kolek" chyba g60 Share this post Link to post Share on other sites
KrzaquG60 0 Report post Posted May 17, 2014 wkoncu, ale ze g to nie wierze az jakis zwiastun byl czy cos? Share this post Link to post Share on other sites
karmannski 0 Report post Posted May 17, 2014 wkoncu, ale ze g to nie wierze az jakis zwiastun byl czy cos? Nie zajawki nie ma chyba, ale fani z Anglii juz to maja oficjalnie potwierdzone od ludzi pracujacych przy tym programie "jaki ten swiat jest maly" jak w tej teroi 6 osób. Share this post Link to post Share on other sites
VOLCIK 0 Report post Posted May 18, 2014 Dzisiaj około godz. 18 we Wrocławiu na skrzyżowaniu Ślężna-Aleja Wiśniowa czarne Corrado. Domyślam się, że to Rafał, tym bardziej, że był to VR w serii na ładnej feldze. Zainteresuj się lewą lampą - albo żarówki do wymiany, albo kostka się wypięła, bo nie świeciła. PS Jechałem na rolkach i czekałem aż dasz VRowi w palnik, ale jednak było cichutko. Share this post Link to post Share on other sites
Rafał24V 0 Report post Posted May 18, 2014 Dzisiaj około godz. 18 we Wrocławiu na skrzyżowaniu Ślężna-Aleja Wiśniowa czarne Corrado. Domyślam się, że to Rafał, tym bardziej, że był to VR w serii na ładnej feldze. Zainteresuj się lewą lampą - albo żarówki do wymiany, albo kostka się wypięła, bo nie świeciła. PS Jechałem na rolkach i czekałem aż dasz VRowi w palnik, ale jednak było cichutko. No nareszcie mnie ktoś widiał.Stałem na światłach na lewoskręcie czy jechałem? Lampa już działa.Wtyczka się poluzowała bo nie mam w niej spręzynki.Bo to 24V co mam od 3 lat pod maską jest bardzo ciche.Kiedyś jechałem z ojcem i stoje na czerwonym a ojciec "silnik wyłaczyłes"?A wydech mam od A do Z Fatexa z allego. Share this post Link to post Share on other sites
VOLCIK 0 Report post Posted May 18, 2014 Stałeś na lewoskręcie, a ja stałem po przekątnej pod Orlenem i czekałem aż ruszysz, żeby usłyszeć VRkę. No i liczyłem, że może akurat się poszczęści i zjedziesz na Orlen to będzie okazja pogadać. No i muszę to powiedzieć. Corrado w ruchu jest najpiękniejszym samochodem! Share this post Link to post Share on other sites