Jump to content
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Recommended Posts

sloniu    0

dzisiaj o 14:16 na drodze z Konstantynowa Łódzkiego w kierunku Aleksandrowa Łódzkiego widziany czerwony correk z czarna maska NT tylne lampy bialo czerwone rej EZG ladnie sie prezencił :) czyjs klubowy?

zielin    0

Tak przeglądam i nikt nic nie pisze o moich rejonach, osobiście sam też corrada tu daaaaaawno nie widziałem:P W okolicach Olecka (Mazury), za to jakiś miesiąc temu byłem w Olsztynie to widziałem jednego xD

Guest Mateusz46   
Guest Mateusz46

bodajrze we wtorek koło 13 przez dobre miasto leciał corr na lidzbark

zielony butelkowy na NBA jesli juz tak dopytujesz o warmie i mazury ;p

a i jeszcze czesto u Piećki widuje jakies kolektory i pasy przednie albo czarne albo jakies szare od jakiegos turbo parcha ;p ;p

kamil    0

wczoraj o 13:30 bordowe Corrado, rej DZG... w Krakowie. Skręcało w stronę galerii Bronowice

16vg60    0

Dzisiaj ok. godz.13tej w okolicach zalewu zemborzyckiego widziane czerwone corrado LKS albo LKR ,ubrane w potężne spojlery ;)

unix212    0

http://youtu.be/l0-AAhMJBRw

Dostalem Twita od producenta, ze film wejdzie do Kin dopiero 27 Lutego 2015 !

dz za info. Pewnie w Polsce go nie zobacze, a jak nie znajdę na żadnej stronie online to się zgłoszę z prośbą o link do jakiejś angielskiej.

Paloma    0

Przed chwileczką srebrne Siro, ul.Małomiejska, Gdańsk. Zjeżdżało na tankowanko na Lotosie.

rafal.g    0

Dzis ok 6:10 rano w Krakowie przy wieżdzi na most Wandy zjebane białe Sciro MK3 :D

bujson    0

5min temu corrado st szare (?) Na Kolobrzeskiej w Gdansku. Swoim juz 4ty miesiac nie jezdze... banan na buzi od razu u mnie i u dziewczyny :D

madKOWAL    0

przedwczoraj w Kato na podziemnym parkingu Ikei przemknelo mi ciemne Corrado, godizna ok. 8-9 rano

jakoppo    0

Dziś w Gliwicach okolice klubu mrowisko obok lidla około godziny 11, widziane czarne corrado na tablicach WPI bodajże, prowadzone przez kobietę

spirit    0

W jednym komisie samochodowym na terenie Ostrowii Maz zaobserwowany niebieski cor na estorilach.

Tifun    0

był na allegro kiedyś ,podobno vr pomodzony na 230 km ,miał żółte halo i krem chyba

BASSER    0

był na allegro kiedyś ,podobno vr pomodzony na 230 km ,miał żółte halo i krem chyba

to ten z W-wy co był na czarnych blachach??

Qbuncio    0

w niedziele spacerując po giełdzie samochodowej w Rzeszowie, u jednego z handlarzy przyuważyłem jakimś cudem tylne lampy z błotników od corra, leżące w wielkiej stercie innych rupieci :P (bardzo rzadko spotykam tam jakieś graty typowo do parcha)

ma się to oko! :D