Jump to content
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Recommended Posts

16vg60    0

voytecvr6 jaki motor w scirocco ,czyżby 16v ? :blush:

ehh duma rozpiera jak takie teksty słyszy sie z ust dzieci ,w nich nadzieja... ^_^

gratuluje młodego

pozdr.

baan4n9    0

To Scirocco nie miało klatki w środku i amerykanskich obrysow? Śmiga i nas takie na blachach lkr :)

kicaj    0

W sobotę widziałem Prezesa Rafała na spacerze z Vr-kiem na Księcia Janusza w Wawie.

voytecvr6    0

To Scirocco nie miało klatki w środku i amerykanskich obrysow? Śmiga i nas takie na blachach lkr :)

Co do obrysów nie jestem pewien, ale reszta się zgadza - klatka, blachy lkr.

voytecvr6    0

voytecvr6 jaki motor w scirocco ,czyżby 16v ? :blush:

ehh duma rozpiera jak takie teksty słyszy sie z ust dzieci ,w nich nadzieja... ^_^

gratuluje młodego

pozdr.

Hej,

motor 8v, ale szedł jak burza - niewiarygodnie. A co do Maurycego - tym bardziej ja się cieszę, jest fanem Scirocco i Corrado :)

voytecvr6    0

hahaha faktycznie Maurycy pięknie to wszystko skwitował... :lol:

Wie co dobre chłopak :D

Xsiezyc    0

pare dni wstecz biale corrado za Raciborzem,bodajze wodzislaw slaski blachy miejscowe SWD

Ta to moje =)

KOSTRZYK    0

Wojtecki czyli spotkałeś Sławka, obrysy ma ale standardowo są one ukryte w kierunkach.

baan4n9    0

kostrzyku i co tam dokladnie pod maska siedzi? sstalem ostatnio na cpn swoim corrado, podjechalo to sciro szybkie tankowanie chyba za 50zl i uciekl. widzialem jak na cora paczył ale niewiem czy mnie widzial w srodku. nastepnym razem go zlapie :)

juby    0

Kilka lat temu mieszkałem na jednym z osiedli na warszawskiej Białołęce na tymże osiedlu parkowało piękne czarne Rrado. Jakież było moje zdziwienie kiedy zobaczyłem wczoraj znów ten wóz! Właściciel nadal go ma i nadal tam mieszka :lol:

poncheck    0

Dziś kolo 16:30 na wlocie od obwodnicy do Pruszcza widziane bordowe corrado,ktoś z forum?

Jechałem jetom to nie machalem nie trabilem ani nie robiłem z siebie debila w żaden inny sposób :D

Edited by poncheck

Bishop    0

Tablice GA ? Jeżeli tak, to takowe Corrado ost. na obwodnicy widziała Natalia ;)

indi    0

Dzisiaj okolo godziny 9.30 okolice Rzeszowa na autostradzie ciemne corrado na rejestracjach RZ..... mijał kolumnę wojsk amerykańskich. ktos z forum?

kostek    0

Dzisiaj o 13:00 w Wolburzu na S8 w stronę Wa-wy widziana czarna sroka . Tablic nie zapamiętałem

maciek2012    0

Wczoraj rano widziane czarne Corrado na SG zaparkowane pod blokiem na Młodych Patriotów w Gliwicach.

nOob    0

16:30 przy pruszczu to ja, bordowe vr6, tablice GD;) po kilku latach stania w garazu uruchomione i jezdzone codziennie do pracy;)

16vg60    0

Dzisiaj przed ósmą widziany baan4n9 na pieciu czy szesciu zmanach świateł hehe, myślę ze seryjna g60 bys wciągnął nosem, wiec te diesle nie sa takie zle :)

Ps.fura zaczyna wyglądać tlusto , a korba nap..., musi zawitac elektryka ;)

Pozdr.

baan4n9    0

widzisz :D kilka modów i niema wstydu :P brakuje strojenia, ale jest w bliskich planach. szkoda że slisko było :)

ja wrzucalem trójke a Ty miales odcinke na jedynce :D

16vg60    0

Hehe powiem Ci szczerze ze zaskoczyles mnie ,myslalem ze bez problemu Cie obskocze , a tu zdziwko :)

nom ja to nic Ciebie nie slyszalem hehe, bo odcinka byla grana , a ze ślisko to jak sam widziałeś tez nie mialem lekko

do następnego na suchym ;)

Pozdrawiam

madKOWAL    0

ciemne corrado na WBR gdzies w okolicach Grojca, aha z przodu taka mala jakas dorabiana rejestracja

sloniu    0

Przed chwila czyli okolo 13 na ulicy laskiej w pabianicach chyba zielone corrado G60 rej EPA czyje?

olafart    0

ciemne corrado na WBR gdzies w okolicach Grojca, aha z przodu taka mala jakas dorabiana rejestracja

na WPRach- wracaliśmy z Bar-tkiem ze zlotu :)

Ruski    0

Wczoraj tj. 29,03,2015 widziane czarne Corrado 9a na DSW na zlocie VAGa w Legnicy oczywiście 40 minutowa konwersacja z właścicielem oh ah eh jak to fajnie mieć Corrka a jak chu***o z częściami :D
post-8571-0-78481800-1427721718_thumb.jpgpost-8571-0-34813400-1427721764_thumb.jpg
post-8571-0-85028000-1427721813_thumb.jpgpost-8571-0-81985300-1427721865_thumb.jpg