16vg60 0 Report post Posted March 23, 2015 voytecvr6 jaki motor w scirocco ,czyżby 16v ? ehh duma rozpiera jak takie teksty słyszy sie z ust dzieci ,w nich nadzieja... gratuluje młodego pozdr. Share this post Link to post Share on other sites
baan4n9 0 Report post Posted March 23, 2015 To Scirocco nie miało klatki w środku i amerykanskich obrysow? Śmiga i nas takie na blachach lkr Share this post Link to post Share on other sites
kicaj 0 Report post Posted March 24, 2015 W sobotę widziałem Prezesa Rafała na spacerze z Vr-kiem na Księcia Janusza w Wawie. Share this post Link to post Share on other sites
voytecvr6 0 Report post Posted March 24, 2015 To Scirocco nie miało klatki w środku i amerykanskich obrysow? Śmiga i nas takie na blachach lkr Co do obrysów nie jestem pewien, ale reszta się zgadza - klatka, blachy lkr. Share this post Link to post Share on other sites
voytecvr6 0 Report post Posted March 24, 2015 voytecvr6 jaki motor w scirocco ,czyżby 16v ? ehh duma rozpiera jak takie teksty słyszy sie z ust dzieci ,w nich nadzieja... gratuluje młodego pozdr. Hej, motor 8v, ale szedł jak burza - niewiarygodnie. A co do Maurycego - tym bardziej ja się cieszę, jest fanem Scirocco i Corrado Share this post Link to post Share on other sites
voytecvr6 0 Report post Posted March 24, 2015 hahaha faktycznie Maurycy pięknie to wszystko skwitował... Wie co dobre chłopak Share this post Link to post Share on other sites
Xsiezyc 0 Report post Posted March 24, 2015 pare dni wstecz biale corrado za Raciborzem,bodajze wodzislaw slaski blachy miejscowe SWD Ta to moje =) Share this post Link to post Share on other sites
KOSTRZYK 0 Report post Posted March 24, 2015 Wojtecki czyli spotkałeś Sławka, obrysy ma ale standardowo są one ukryte w kierunkach. Share this post Link to post Share on other sites
baan4n9 0 Report post Posted March 24, 2015 kostrzyku i co tam dokladnie pod maska siedzi? sstalem ostatnio na cpn swoim corrado, podjechalo to sciro szybkie tankowanie chyba za 50zl i uciekl. widzialem jak na cora paczył ale niewiem czy mnie widzial w srodku. nastepnym razem go zlapie Share this post Link to post Share on other sites
KOSTRZYK 0 Report post Posted March 24, 2015 modzone JH, czyli 1.8 8v na mechaniku http://www.scirocco.pl/phpBB3/viewtopic.php?f=10&t=99 tu masz temat można poczytać. Share this post Link to post Share on other sites
juby 0 Report post Posted March 25, 2015 Kilka lat temu mieszkałem na jednym z osiedli na warszawskiej Białołęce na tymże osiedlu parkowało piękne czarne Rrado. Jakież było moje zdziwienie kiedy zobaczyłem wczoraj znów ten wóz! Właściciel nadal go ma i nadal tam mieszka Share this post Link to post Share on other sites
poncheck 0 Report post Posted March 25, 2015 (edited) Dziś kolo 16:30 na wlocie od obwodnicy do Pruszcza widziane bordowe corrado,ktoś z forum? Jechałem jetom to nie machalem nie trabilem ani nie robiłem z siebie debila w żaden inny sposób Edited March 25, 2015 by poncheck Share this post Link to post Share on other sites
Bishop 0 Report post Posted March 25, 2015 Tablice GA ? Jeżeli tak, to takowe Corrado ost. na obwodnicy widziała Natalia Share this post Link to post Share on other sites
poncheck 0 Report post Posted March 25, 2015 Niestety nie wiem jakie tablice Danielu Share this post Link to post Share on other sites
indi 0 Report post Posted March 26, 2015 Dzisiaj okolo godziny 9.30 okolice Rzeszowa na autostradzie ciemne corrado na rejestracjach RZ..... mijał kolumnę wojsk amerykańskich. ktos z forum? Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted March 27, 2015 Dzisiaj o 13:00 w Wolburzu na S8 w stronę Wa-wy widziana czarna sroka . Tablic nie zapamiętałem Share this post Link to post Share on other sites
maciek2012 0 Report post Posted March 28, 2015 Wczoraj rano widziane czarne Corrado na SG zaparkowane pod blokiem na Młodych Patriotów w Gliwicach. Share this post Link to post Share on other sites
nOob 0 Report post Posted March 29, 2015 16:30 przy pruszczu to ja, bordowe vr6, tablice GD;) po kilku latach stania w garazu uruchomione i jezdzone codziennie do pracy;) Share this post Link to post Share on other sites
16vg60 0 Report post Posted March 29, 2015 Dzisiaj przed ósmą widziany baan4n9 na pieciu czy szesciu zmanach świateł hehe, myślę ze seryjna g60 bys wciągnął nosem, wiec te diesle nie sa takie zle Ps.fura zaczyna wyglądać tlusto , a korba nap..., musi zawitac elektryka Pozdr. Share this post Link to post Share on other sites
baan4n9 0 Report post Posted March 29, 2015 widzisz kilka modów i niema wstydu brakuje strojenia, ale jest w bliskich planach. szkoda że slisko było ja wrzucalem trójke a Ty miales odcinke na jedynce Share this post Link to post Share on other sites
16vg60 0 Report post Posted March 29, 2015 Hehe powiem Ci szczerze ze zaskoczyles mnie ,myslalem ze bez problemu Cie obskocze , a tu zdziwko nom ja to nic Ciebie nie slyszalem hehe, bo odcinka byla grana , a ze ślisko to jak sam widziałeś tez nie mialem lekko do następnego na suchym Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
madKOWAL 0 Report post Posted March 29, 2015 ciemne corrado na WBR gdzies w okolicach Grojca, aha z przodu taka mala jakas dorabiana rejestracja Share this post Link to post Share on other sites
sloniu 0 Report post Posted March 30, 2015 Przed chwila czyli okolo 13 na ulicy laskiej w pabianicach chyba zielone corrado G60 rej EPA czyje? Share this post Link to post Share on other sites
olafart 0 Report post Posted March 30, 2015 ciemne corrado na WBR gdzies w okolicach Grojca, aha z przodu taka mala jakas dorabiana rejestracja na WPRach- wracaliśmy z Bar-tkiem ze zlotu Share this post Link to post Share on other sites
Ruski 0 Report post Posted March 30, 2015 Wczoraj tj. 29,03,2015 widziane czarne Corrado 9a na DSW na zlocie VAGa w Legnicy oczywiście 40 minutowa konwersacja z właścicielem oh ah eh jak to fajnie mieć Corrka a jak chu***o z częściami Share this post Link to post Share on other sites