Jump to content
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Recommended Posts

Miglos    0

Kurde. Śmigałem dziś po Legionowe swoim Correm w tych godzinach i nie widziałem. A szkoda. Bo raczej to nie byłem ja bo żadnej Calibry nie widziałam.

Miglos    0

Nie, nie mam. Ale fajnie by było stanąć na światach Corr obok Corra bo własnie w tych godzinach dziś jeździłem swoim. Teraz to bardzo rzadko się zdarza a mi jeszcze w ogóle :)

sloniu    0

Wczoraj o 16:30 w lodzi na pabianickiej zadbane zielone g60 skrecalo w lewo w rudzka. Ktos z forum? Rej. EPA

Zadi    0

Przed chwilą w Tokarnii Konrad widziany bunią z rowerami na dachu

Zatrąbione ale mogl nie poznać :-)

VOLCIK    0

Panowie, może Wy wiecie o co chodzi. Ostatnio coraz częściej mam na autostradzie A4 akcje, że albo czarne BMW (częściej serii 5, rzadziej 3) albo czarny Mercedes (limuzyna, - kto by poznał co za model? - Każdy i tak wygląda na dziadziowóz) jak mnie widzi to napiernicza długimi, zwalnia i próbuje mnie zatrzymać na poboczu. Czy te wszystkie dziadzie z tych Mercedesów i Beemek pożądają Corrado czy tak bardzo nienawidzą? :lol:

A może to ktoś z forum dzisiaj rano na A4 takim dziadziowozem jechał, mrugał i próbował mnie zatrzymać? :lol:

A tak bliżej tematu - ostatnio dwa razy brązowe Scirocco II na blachach DST w okolicach Żernik Wrocławskich. :)

Rafał24V    0

Mojego wujka z ciotką jak jechali A4 toyotą avensis też tak samo próbowali zatrzymać.Pierw mrugali,potem zajeżdżali drogę.

A tu link

http://www.radio.opole.pl/2014/pazdziernik/wiadomosci/rumuni-na-a4-zajezdzali-droge-chcieli-pieniedzy.html

http://wiadomosci.onet.pl/forum/nielegalny-handel-falszywym-zlotem-na-a4,715211,czytaj-popularne.html

Edited by Rafał24V

VOLCIK    0

O kurczę, nie pomyślałem o tym. Dobrze wiedzieć. :)

Mam w sumie zasadę, że tylko jeśli widzę Corrado/Scirocco to się w miarę możliwości zatrzymuję i tego się trzeba trzymać. :)

Rafał24V    0

Ale w sumie można takim numer wykręcić .Zapłacić za tymbak czy inne pierdoły dobrymi "kserówkami" kasy.

Sebastian    0

wczoraj po poludniu w siewierzu w strone katowic ekipa z dare garage leciala z dwoma corrami na lawetach, pewnie na see :)

kostek    0

Dzisiaj około 11 w Sękocinie w stronę Radomia widziane ciemne corrado chyba stary typ budy . Ktoś od nas jechał na zlot ?

madKOWAL    0

kolo radomia lata takie ciemne....na soczewce z przodu

Dominikf4    0

I jeszcze sciro zielone na wsz :) a wracając w stronę kielc ciemne corrado na tki :)

Edited by Dominikf4

silver224    0

W sobotę po Wiśle jeździł Korek na SCI ... Okropnie, wiejsko stuningowany. Załuję, że to zobaczyłem :P

BASSER    0

W sobotę po Wiśle jeździł Korek na SCI ... Okropnie, wiejsko stuningowany. Załuję, że to zobaczyłem :P

trzeba było jakies foto zrobić.

ps.kiedy przyjezdzasz dokonczyc robote?? :)

Zadi    0

a wracając w stronę kielc ciemne corrado na tki :)

kiedy dokładnie i gdzie?

Może ja akurat jechałem? :)

Antonio    0

W piątek w drodze na zlot mijałem ładne Sciro mk2 jaskrawo-zielone zapomniałem rej.. Jechało z Zamościa w kier. Tomaszowa Lub.

Biały corr na WSZ jest klubowy, użytkownika Sadzyk

Edited by Antonio

maciek2012    0

Czy to ten bolid? :lol:

58735297394614910579_thumb.jpg00928540220916372077_thumb.jpg