Dominikf4 0 Report post Posted October 3, 2018 Tak z czech, obserwuje goscia na ig robi robote ! Share this post Link to post Share on other sites
Lazer 0 Report post Posted October 8, 2018 Wczoraj godzina 15 w Pierzchnicy czerwone Corrado Share this post Link to post Share on other sites
martinezz 0 Report post Posted October 11, 2018 W dniu 25.09.2018 o 16:09, indi napisał: Przed chwila w Dusznikach Zdrój widziałem ciemne corrado to pewnie Michała z Dusznik . ten na zdjęciu poniżej ?? Share this post Link to post Share on other sites
indi 0 Report post Posted October 11, 2018 Widziane z przodu i jak zapier..... tak wiec nie widziałem felg ale najprawdopodobniej to jest ten corek, no i rejestracje z klodzka wiec by moglo sie zgadzac. niestety jechalem sluzbowymaby go gonic Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted October 15, 2018 Przed chwilą na obwodnicy Lublina w stronę Zamościa srebrne Corrado z małą tablicą z tylu Share this post Link to post Share on other sites
Antonio 0 Report post Posted October 15, 2018 Baza pewnie Share this post Link to post Share on other sites
martinezz 0 Report post Posted October 15, 2018 W dniu 11.10.2018 o 17:36, indi napisał: Widziane z przodu i jak zapier..... tak wiec nie widziałem felg ale najprawdopodobniej to jest ten corek, no i rejestracje z klodzka wiec by moglo sie zgadzac. niestety jechalem sluzbowymaby go gonic to na bank ten a jak zapier*alał to ten na 100% Share this post Link to post Share on other sites
Baranek 0 Report post Posted October 16, 2018 Kolega napotkał w Starych Babicach Share this post Link to post Share on other sites
jasiu-krejzi 0 Report post Posted October 19, 2018 Piątek, coś po 17'tej, Rusocin. Ciemny korek, na borbecie albo dezencie (czymś szerszym) blachy GDA czyli miejscowy. Wcześniej nie widziałem na rewirze kolegi, prawdopodbnie 16v na atrapie było. Share this post Link to post Share on other sites
madKOWAL 0 Report post Posted October 20, 2018 (edited) Ostrowiec Św. Vr6 Edited October 20, 2018 by madKOWAL Share this post Link to post Share on other sites
Dawidq97 0 Report post Posted October 31, 2018 Dziś w Gliwicach Share this post Link to post Share on other sites
jakoppo 0 Report post Posted November 2, 2018 Ooo moje dojechało niestety bez właściciela ale corr się pokazał przynajmniej.. czyje to STA z forum? Share this post Link to post Share on other sites
Lukas_VW 0 Report post Posted November 6, 2018 (edited) Czarne Corrado w Oświęcimiu na numerach KOS Edited November 6, 2018 by Lukas_VW Share this post Link to post Share on other sites
Kriss17 0 Report post Posted November 6, 2018 1 zielone G60 byle auto klubowicza o nicku PIM z tczewa.. jakis ped..l mi podkupil te auto ale teraz juz po Pimie ma 2go wlasciciela Share this post Link to post Share on other sites
KrzaquG60 0 Report post Posted November 7, 2018 7:45 Share this post Link to post Share on other sites
baron 0 Report post Posted November 9, 2018 W dniu 6.11.2018 o 19:52, Kriss17 napisał: 1 zielone G60 byle auto klubowicza o nicku PIM z tczewa.. jakis ped..l mi podkupil te auto ale teraz juz po Pimie ma 2go wlasciciela A po co ci był ten drugi ? Share this post Link to post Share on other sites
16vg60 0 Report post Posted November 10, 2018 Czerwone i brazowe corrado widziane dzisiaj na obwodnicy lublina po południu Czyżby czerwony corr Antonia ? Pozdro od kierowcy astry coupe Share this post Link to post Share on other sites
Smyk 0 Report post Posted November 11, 2018 9 godzin temu, 16vg60 napisał: Czerwone i brazowe corrado widziane dzisiaj na obwodnicy lublina po południu Czyżby czerwony corr Antonia ? Pozdro od kierowcy astry coupe Antek i vjaron na corradowy ślub lecieli pewnie Share this post Link to post Share on other sites
Antonio 0 Report post Posted November 11, 2018 Myślałem, że chcesz się pościgać trochę, a mnie już tak żona opierniczala za jazdę po tej obwodnicy hahaha Tak to byliśmy my, Vjaron odbił na Łęczna, a ja pojechałem na Piaski Share this post Link to post Share on other sites
16vg60 0 Report post Posted November 11, 2018 To nie ja ,to brat byl Zadzwonil i pytał czy znam czerwone corrado na lubelskich i brązowe na jakis dziwnych ruskich tablicach Mowil ze fajtowałes troche i w locie corr robi fajne wrażenie i tęskni za tym ,ale co.do osiągów troszki byl.zaskoczony bo myslal ze lepiej podaje jak na.vre 24v Share this post Link to post Share on other sites
Antonio 0 Report post Posted November 12, 2018 Vjaron ma tablice małe pod USA, a co do osiągów to nawet nie próbowałem się ganiać bo żona obok Tak lecieliśmy po prostu, prędkość patrolowa Share this post Link to post Share on other sites
VJARON 0 Report post Posted November 12, 2018 dobrze było ... ja tu cisnę tą obwodnicą, a żona obok z takim mieszanym spokojem pyta: "jedziemy prawie dwieście?"... ..."nom" ... kor przetestowany, jestem zadowolony, dziś stanął na kołki , lista życzeń uaktualniona na 2019 aby do wiosny. Share this post Link to post Share on other sites
o2krk 0 Report post Posted November 18, 2018 Dziś po 10 tej. Corrado Adriana patrolujące Kalwarię. Odmachane wiadomo Share this post Link to post Share on other sites
AdEK 0 Report post Posted November 18, 2018 2 godziny temu, o2krk napisał: Dziś po 10 tej. Corrado Adriana patrolujące Kalwarię. Odmachane wiadomo Odmachane . Jechałem do Kalwarii ratować inne Corrado . W sumie dzisiaj w KZ z moim już 4 Corry widziane. Share this post Link to post Share on other sites
Misiek :) 0 Report post Posted November 24, 2018 Dziś rano ok. 7.55 w okolicach Bolkowa widziana biała sroczka mk2 chyba blachy DJA... Share this post Link to post Share on other sites