jakoppo 0 Report post Posted May 11, 2019 6 godzin temu, Lukas_VW napisał: ANDI widziany dzisiaj w Siemianowicach To ANDI jeszcze się buja correm? Share this post Link to post Share on other sites
16vg60 0 Report post Posted May 26, 2019 Wczoraj na majovwce corrasy i sroki Share this post Link to post Share on other sites
jasiu-krejzi 0 Report post Posted May 26, 2019 Nie wiem ale wydaje mi się, że ten rok jakiś przełomowy, na każdym zlocie spotykam minimum 2 korki. A w zgłoszeniach na LOWSTYLE koło Bydgoszczy to widziałem chyba z 10sztuk. Ludzie chyba przypomnieli sobie o samochodach w końcu. Share this post Link to post Share on other sites
Smyk 0 Report post Posted May 30, 2019 (edited) ło 3 białe mk2 ależ mnie robi to auto, a czyjeż to białe sciro LZA ?? a u mnie teraz ostatnimi czasy śmiga w biłgoraju czarna sroka mk2 gt2 noi podobnież to dziewuszka jakaś śmiga Edited May 30, 2019 by Smyk Share this post Link to post Share on other sites
16vg60 0 Report post Posted May 31, 2019 Nom sciro mk2 jest kosa,tylko dla mnie ciemny granat Podobno jedno z tych jest do sprzedania bo kolega cos zagadywal ,wiec jak cos moge nr.tel. ogarnac jak ktos by miał chęć Drugie natomiast z vr5 pod maska ,ale ja tego nie widzialem ... Share this post Link to post Share on other sites
Antonio 0 Report post Posted May 31, 2019 10 godzin temu, Smyk napisał: ło 3 białe mk2 ależ mnie robi to auto, a czyjeż to białe sciro LZA ?? a u mnie teraz ostatnimi czasy śmiga w biłgoraju czarna sroka mk2 gt2 noi podobnież to dziewuszka jakaś śmiga Widziałem tę srokę, była na Roztoczańskich klasykach w Tomaszowie. Ładna i dziewczyna kierowała Foto kolegi Bladego, Share this post Link to post Share on other sites
madKOWAL 0 Report post Posted June 8, 2019 wczoraj w Piotrkowie Trybunalskim mijałem się z pomarańczowym Correm Cinka Share this post Link to post Share on other sites
Baranek 0 Report post Posted June 9, 2019 Na Spocie Golf mk2 Polska w Warszawie Share this post Link to post Share on other sites
o2krk 0 Report post Posted June 10, 2019 Wczoraj w Rabce Zdrój o godz 13 +/- na KNT widziane piękne Corrado. Co ciekawe, minutę wcześniej zaparkowałem swoje. Share this post Link to post Share on other sites
-==RalfVr6==- 0 Report post Posted June 10, 2019 Napewno Adek tylko teraz ktory kolor ? Share this post Link to post Share on other sites
Rafał24V 0 Report post Posted June 16, 2019 Brawo za trzecie miejsce. Time 4:30 Share this post Link to post Share on other sites
nagly 0 Report post Posted June 21, 2019 21.06.2019 w Ślesinie fioletowe corrado na numerach PKN bodajże. Share this post Link to post Share on other sites
Baranek 0 Report post Posted July 1, 2019 Niedługo na sprzedaż, dokładnie po niedzieli. Będzie na Złocie Tlokowisko w Garwolinie, podobno od pierwszego właściciela stan świetny, ale to info od kogoś,więc jak ktoś będzie niech obluka Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted July 11, 2019 Przed chwilą w miejscowości Rozprza pomaranczowe corrado Cinka Share this post Link to post Share on other sites
Rafał24V 0 Report post Posted July 13, 2019 (edited) Dzisiaj na ul. Królewieckiej we Wrocławiu widziane ciemnogranatowe Corrado.Mijaliśmy się.Pomachałem ale za późno zostałem zauważony. Edited July 13, 2019 by Rafał24V Share this post Link to post Share on other sites
jakoppo 0 Report post Posted July 14, 2019 Dzisiaj w Siewierzu dwie scirro biała i zielona mk2 i jedna czarna mk1 Share this post Link to post Share on other sites
KamilDG 0 Report post Posted July 17, 2019 W muzeum śląskim w Katowicach jest tymczasową wystawa hip hopu z lat 90tych głównie k jako eksponat jest korek. Share this post Link to post Share on other sites
hanys 0 Report post Posted July 17, 2019 to chyba auto IGSa? Share this post Link to post Share on other sites
KamilDG 0 Report post Posted July 18, 2019 Tak. We wtorki jest darmowe wejście. Share this post Link to post Share on other sites
zachar 0 Report post Posted July 19, 2019 Jakoppo przed gliwcami przy jakimś sklepie Share this post Link to post Share on other sites
jakoppo 0 Report post Posted July 19, 2019 Haa w końcu jak umyłem złomka to został zauważony Share this post Link to post Share on other sites
Baranek 0 Report post Posted July 20, 2019 W dniu 1.07.2019 o 21:47, Baranek napisał: Niedługo na sprzedaż, dokładnie po niedzieli. Będzie na Złocie Tlokowisko w Garwolinie, podobno od pierwszego właściciela stan świetny, ale to info od kogoś,więc jak ktoś będzie niech obluka https://www.otomoto.pl/oferta/volkswagen-corrado-1-8-160km-kompresor-1-wlasciciel-od-nowosci-top-zobacz-ID6C6v6A.html Share this post Link to post Share on other sites
sławcio 0 Report post Posted July 20, 2019 corrado prezesa w auto moto na sierpień 2k19 Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted July 20, 2019 Auto prezesa było już kilka razy Share this post Link to post Share on other sites