Karpiu 0 Report post Posted December 12, 2007 Dzis Macko tak jak wyzej w Malym Kacku przy Domie Kultury Pozdrawiam i dzis GA ****C. POrozmawialismy troche Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
matash 0 Report post Posted December 14, 2007 dzis w Krk na alejach zaparkowane chyba Corrado Alana Share this post Link to post Share on other sites
Radzik 0 Report post Posted December 14, 2007 wczoraj o 17 na placu kaszubskim w gdyni, corek niebiesko-stalowy EPD chyba Share this post Link to post Share on other sites
Karpiu 0 Report post Posted December 15, 2007 no on sie kreci tutaj u nas. Ale nie wiem kto to... Share this post Link to post Share on other sites
Rafał24V 0 Report post Posted December 15, 2007 Dzisiaj czerwona sroczka we wrocku na świdnickiej -DZA- gdzieś tak koło godziny 4.45 rano. Share this post Link to post Share on other sites
KATAryna 0 Report post Posted December 15, 2007 dzisiaj (sobota) czarne corrado DB 38...(czy jakoś tak) na kościuszki koło rąda ,około 16.15 wyjeżdżało z parkingu i chyba to samo corrado około 19 koło heliosa we wrocławiu pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
matash 0 Report post Posted December 17, 2007 krk okolice nowego kleparza ciemne(chyba granatowe) corrado rej KR... na estorilach, pozdro z pokladu pks Share this post Link to post Share on other sites
hOMER 0 Report post Posted December 18, 2007 kto parkuje koło domu mojej kumpeli przy dawnej pizzerii w suchej? Share this post Link to post Share on other sites
matash 0 Report post Posted December 18, 2007 moze daniel? on jest chyba z suchej Share this post Link to post Share on other sites
fest 0 Report post Posted December 20, 2007 Dzisiaj na trasie oława-wrocław ciemny korek(chyba czarny), a potem przy wjeździe do wrocka czerwony( strzałeczka była ) Pozdrawiam. Share this post Link to post Share on other sites
DanielG60 0 Report post Posted December 20, 2007 moze daniel? on jest chyba z suchej to nie moje!!! Ale często je widuje! Share this post Link to post Share on other sites
voytecvr6 0 Report post Posted December 20, 2007 Dzisiaj na grochowskiej w warszawie, Corrado, skręcał na stację benzynową. Jechałem tygrysem, właściciel zareagował (prawie wyprułem silnik żeby go wyprzedzić ) Share this post Link to post Share on other sites
qlek 0 Report post Posted December 20, 2007 W niedziele Corr Viziera w Galerii Kazimierz (pozdrawiam ), wczoraj pod Carrefourem klubowy Corr na krakowskich rejestracjach (kto to? ), rowniez pozdrowionka Wszystko w Krakowie. Share this post Link to post Share on other sites
Konradzik 0 Report post Posted December 22, 2007 Dziś około godz. 13:20 na ul. Łódzkiej na Ujeścisku srebrne Corrado nr rej. nie zauważyłem Kierownik zapodał długimi, ja rączką (bo długich nie mam) od razu milutko się zrobiło Czy to ktoś z nas ? Share this post Link to post Share on other sites
katiuszia 0 Report post Posted December 22, 2007 Dzisiaj na jeleniogórskich blachach, koło MKS "VICTORIA" Świebodziace. Nie zdarzyłam z gościem pogadać troszkę pan w średnio-starszym wieku. Kilka bajerków na wygląd miał włożonych ale coś mu chyba w tył wjechało albo poprostu wyciął sobie kawałek zderzaka:) Autko na plus;) Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Corrado-Wisnia 0 Report post Posted December 23, 2007 Dzisiaj pod blokami Corrado na We..... na ul. Modzelewskiego Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
alien 0 Report post Posted December 23, 2007 Wczoraj , Al. Armii krajowej Koszalin ok godz. 18 Czarne Corrado na ZBi ( białogard) widziane nie po raz 1 Jak to ktoś nowy z forum to daj znaka Share this post Link to post Share on other sites
Pioter_PL 0 Report post Posted December 23, 2007 Dzisiaj pod blokami Corrado na We..... na ul. Modzelewskiego Pozdrawiam jak granatowe to moje Pozdrawiam rowniez Share this post Link to post Share on other sites
DanielG60 0 Report post Posted December 24, 2007 W niedziele na parkingu pod Carefourem na Zakopiance czarno-czerwone Corrado rej. KWI .... !!! Share this post Link to post Share on other sites
ninja 0 Report post Posted December 24, 2007 Rzeszów dzisiaj około 13:15 obok REALA czarny corr KGR xxxx kogo to Share this post Link to post Share on other sites
Rafał24V 0 Report post Posted December 24, 2007 Dzisiaj koło 18 godziny ciemny korek na armi krajowej we wrocku i dalej koło 19 czerwony korek na ślężnej -rej EL- we Wrocławiu. Share this post Link to post Share on other sites
radzio 0 Report post Posted December 26, 2007 Torun, godzina 14ta, osiedle Rubinkowo, stacja BP vs RTVagd - czyje?? Share this post Link to post Share on other sites
Karpiu 0 Report post Posted December 26, 2007 (edited) wczoraj hutnicza Corrado na RSL **** srebne czy jakies takie jasnawe - Gdynia godzina 13? dzis Corrado Zielone w Wejherowie na ofiar piasnicy GWE **** godzina kolo 14:30 Edited December 26, 2007 by Karpiu Share this post Link to post Share on other sites
poncheck 0 Report post Posted December 26, 2007 wczoraj hutnicza Corrado na RSL **** srebne czy jakies takie jasnawe - Gdynia godzina 13? dzis Corrado Zielone w Wejherowie na ofiar piasnicy GWE **** godzina kolo 14:30 pierwsze to Andrzeja drugie pewno ta padlina z gniewina - allegro chrom folia tjuning? Share this post Link to post Share on other sites
Karpiu 0 Report post Posted December 26, 2007 pierwsze to Andrzeja drugie pewno ta padlina z gniewina - allegro chrom folia tjuning? no z przodu cos mial chromowanego <lol> ale z tylu calkiem ok wygladalo Share this post Link to post Share on other sites