nezzo 0 Report post Posted January 18, 2008 Bo zlewał się z asfaltem tez tak pomyslalem, ALE parkowalem na polbruku koloru piaskowego Share this post Link to post Share on other sites
Rafal 0 Report post Posted January 18, 2008 Ja przez rok parkowalem na najbardziej ruchliwej ulicy Szczecina, cala polske przejechalem pare razy i co? NIC Trzeba bylo napisac gdzie stoi, bysmy pojechali obejzec Share this post Link to post Share on other sites
delfin 0 Report post Posted January 20, 2008 2 corrado w tym filmiku - czuje to ? http://pl.youtube.com/watch?v=XRFKJzXZdLM Share this post Link to post Share on other sites
dmkk 0 Report post Posted January 20, 2008 Ja przez rok parkowalem na najbardziej ruchliwej ulicy Szczecina, cala polske przejechalem pare razy i co? NIC Nezzo nie przesadzaj i nie tragizuj; nie raz i nie dwa byłeś widziany, ale ile razy można pisać, że w tym samym miejscu i o tej samej porze?! Wstawiałeś fotki całej Waszej "trójeczki" w odpowiedzi. Share this post Link to post Share on other sites
Paciu 0 Report post Posted January 20, 2008 2 corrado w tym filmiku - czuje to ? http://pl.youtube.com/watch?v=XRFKJzXZdLM ten drugi to chyba Borga bo taki cos kameleon Share this post Link to post Share on other sites
mymek G60 0 Report post Posted January 20, 2008 dziś przez moja chawire pomkneło szrotoko jak wracałem z koscioła czarny kolor takie pod bajerzone na blahach DDZ Share this post Link to post Share on other sites
Pablo 0 Report post Posted January 20, 2008 dziś przez moja chawire pomkneło szrotoko jak wracałem z koscioła czarny kolor takie pod bajerzone na blahach DDZ ke ??? Share this post Link to post Share on other sites
Kryniol 0 Report post Posted January 20, 2008 dziś przez moja chawire pomkneło szrotoko jak wracałem z koscioła czarny kolor takie pod bajerzone na blahach DDZ skąd ty jesteś???? Share this post Link to post Share on other sites
Bati 0 Report post Posted January 20, 2008 dziś przez moja chawire pomkneło szrotoko jak wracałem z koscioła czarny kolor takie pod bajerzone na blahach DDZ To moje blachy, opisz dokladniej fure Share this post Link to post Share on other sites
Bati 0 Report post Posted January 20, 2008 W niedziele w Opolu Corrado DB. Szczepan to byles ty Noo Szczepan radio kupowal Share this post Link to post Share on other sites
mymek G60 0 Report post Posted January 20, 2008 (edited) skąd ty jesteś???? a jak miałem to ująć szrotoko jest zajebioza heh a ja jestem z okolic Oleśnicy a to mój korekkk jestem nowy to nie widzieliście tego kora http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e3088cb6df3a3d9b.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/18661ed539417828.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/58ef6d7c6304fd83.html Edited January 20, 2008 by mymek G60 Share this post Link to post Share on other sites
BIBI 0 Report post Posted January 22, 2008 wczoraj zółte scirro koło l.eclerca na Zana i ok 23 granatowy korek na lawecie- Lublin Share this post Link to post Share on other sites
Adanio 0 Report post Posted January 22, 2008 ok 23 granatowy korek na lawecie- Lublin Eeej granatowe G60 w Lublinie to wczoraj widziałem około 13:00 ale nie było na lawecie. Skręcało z Tysiąclecia w Trzeciego Maja. Share this post Link to post Share on other sites
Kryniol 0 Report post Posted January 22, 2008 Dzisiaj w Zielonce ciemne LU corrado Share this post Link to post Share on other sites
nezzo 0 Report post Posted January 22, 2008 A ja w sobote to Mirona corrado widzialem, Szczepana tez, Zgniatacza tez troche tego tam stalo Share this post Link to post Share on other sites
Mariio 0 Report post Posted January 22, 2008 14:40 Corrado brązowe - czarne (??) DW >>>>C Skręcał z Milenijnej w strone Pilczyc Share this post Link to post Share on other sites
badyl 0 Report post Posted January 23, 2008 czarne g60 w Oleśnicy chyba mymka G60, widziane przez czerwone 2.0 wieeeeele razy Share this post Link to post Share on other sites
Rafal 0 Report post Posted January 23, 2008 Ja sie wczoraj widzialem z moim Corasem. Wsiadlem, przekrecilem kluczyk, odpalilem (od pierwszego razu, a nie widzielismy sie ponad miesiac), wytoczylem go przed garaz, chwile pochodzil, troche sie nagrzal i sie rozstalismy. Czekamy do wiosny R. Share this post Link to post Share on other sites
hOMER 0 Report post Posted January 23, 2008 21wszy w poniedzialek czarne corrado na blachach nowosądeckich jezeli dobrze mysle z tylu klary z przodu zimówki i straaaasznie brudne miejscówa: Bochnia przed 14tą Share this post Link to post Share on other sites
Pawelsky 0 Report post Posted January 23, 2008 Białego w białym na legionowej pod rzemieślnikiem przed chwilą... Wlasciciel tego bialego corra musi tam gdzies pracowac bo wczoraj tez go tam widzialem . Czyli chyba mamy kolejnego corra bialymstoku bo go jeszcze nie widzialem Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted January 23, 2008 (edited) Dzisiaj czarny VR6 z kremową skórką w Ursusie koło PKP Edited January 23, 2008 by kostek Share this post Link to post Share on other sites
BOLO666 0 Report post Posted January 23, 2008 Wlasciciel tego bialego corra musi tam gdzies pracowac bo wczoraj tez go tam widzialem . Czyli chyba mamy kolejnego corra bialymstoku bo go jeszcze nie widzialem Tiaaa kolejny potencjalny dawca części... P.S. Mój furacz już jest na chodzie, może jakiś spocik... Share this post Link to post Share on other sites
mymek G60 0 Report post Posted January 23, 2008 czarne g60 w Oleśnicy chyba mymka G60, widziane przez czerwone 2.0 wieeeeele razy nom ja w oleśnicy też widuję czerwone czasami koło ANNY stoi obok świateł Share this post Link to post Share on other sites
Pawelsky 0 Report post Posted January 23, 2008 P.S. Mój furacz już jest na chodzie, może jakiś spocik... To gdzie i kiedy? Share this post Link to post Share on other sites
BOLO666 0 Report post Posted January 23, 2008 (edited) To gdzie i kiedy? Może dać posta w spotkania i zloty to więcej się nas zjedzie... Mi tam osobiście to wsia ryba kiedy bo mam nienormowane godziny pracy Co do lokalizacji to, zależy od ilości chętnych jeśli tylko ot tak się tylko spotkać to wszystko jedno... może być stacja jakaś Na ten przykład jutro (i pojutrze) mam wolne i wybieram sie przed południem zawieźć kierę do obszycia na przeciw Intercarsu... być może na Wygodę też przeskoczę w sprawie klimy (okolice Jaroszówki) a na co dzień to mnie można dorwać na trasie Antoniuk<->PB P.S. Żeby śmiecia tu nie robić dawaj na GG to nic, że mnie nie widać... Edited January 23, 2008 by BOLO666 Share this post Link to post Share on other sites