Jump to content
darkmatter

hallo from russia!

Recommended Posts

Antonio    0

:D мы будем обсуждать в нашем клубе возможность выехать к вам на встречу, а без русской водки мы никуда :) даже на 20 летие коррадо в германии и то были с ней :) спасибо всем за тёплые слова.

я в этом году ездил в Германию и провел на Белорусско-Польском таможенном пункте около 9 часов :angry::o надеюсь это был просто мой личный не счастливый день.

będziemy uzgadniać w naszym klubie możliwość przyjechać do was na spotkanie, a bez rosyjskiej wódki nigdzie się nei ruszamy. nawet na 20 -lecie corrado w Niemczech byliśmy z nią dzięki wszystkim za ciepłe słowa.

ja w tym roku jeździłem do Niemiec i spędziłem na białorusko-polskim przejściu 9 godzin, mam nadzieję że to był tylko mój pechowy dzień.

Edited by antonio

alien    0

Jak do nas to musi przywieźć cysterne tej gorzały :D

Antonio    0

Jak do nas to musi przywieźć cysterne tej gorzały :D

nie wiem jak będzie cysterna, napiszę kamaz :P

если к нам тогда нада камаз водки

darkmatter    0

nie wiem jak będzie cysterna, napiszę kamaz :P

если к нам тогда нада камаз водки

не волнуйтесь, мало ещё никому не было :)

а вы знаете, что инженеры VW разработали в заднем сидении специальное место для бутылок с водкой? да, да, это так. позже туда стали укладывать содержимое аптечки, но это не правильно :)

а если серьёзно, то было бы очень здорово встретиться клубами на совместной встрече, я уже сообщил об этом на нашем форуме.

Antonio    0

не волнуйтесь, мало ещё никому не было :)

а вы знаете, что инженеры VW разработали в заднем сидении специальное место для бутылок с водкой? да, да, это так. позже туда стали укладывать содержимое аптечки, но это не правильно :)

а если серьёзно, то было бы очень здорово встретиться клубами на совместной встрече, я уже сообщил об этом на нашем форуме.

spokojnie, nikomu nie zabrakło jeszcze :)

a wiecie że inżynierowie VW stworzyli w tylnym siedzeniu specjalne miejsce na butelki w wódką? tak, tak później zaczęli tam apteczki ładować, ale to nie prawidłowo :)

a na poważnie, było by świetnie spotkać się klubami. już napisałem na naszym forum

Paciu    0

zapytajcie go jeszcze czy z jednej z wizyt pod wrocławiem nie wrócili z Katy corem..a tak btw to jechał przez Syców

Adanio    0

Paciu to może jeszcze się spytaj poprzedniego właściciela corra Katy co myśli o Katarynie. ;)

Karlos    0

A jakieś fajne laski mają tam w tym swoim klubie?

Adanio    0

Szlifuj rosyjski i profilaktycznie przejdź na Prawosławie. :P

Karlos    0

Ja się dla kolegi pytam!!! Mi daleko do tamtych stron ;)

alien    0

Zapytaj czy im też centerfugi często wysiadają , i czy miski chaczą o kartofle :P

match    0

120926554.jpg

120926562.jpg

120926576.jpg

120926584.jpg

120926593.jpg

tak udało mi się:) wiesz, że te miejsca? Zdałem może ktoś z Was:)

вот так проходил мой путь, возможно я проезжал мимо кого-то из вас :) вы узнаете эти места? и очень интересно, что написано на последней фотографии? это фермеры протестуют против низких закупочных цен? переведите, пожалуйста, если можно.

Oo widze kolega byl w moich rejonach :)

Ten Mig na foto to samolot Mirosława Hermaszewskiego- pierwszego i jedynego Polaka w kosmosie :) Wołów to jego rodzinna miejscowosc.

Kolejne foto to pałac zakonu Cystersów (największy na świecie), obecnie miejsce organizacji eventu Tunnel Electrocity :)

Gratuluje sprawnego corra bo widze ze kawal drogi przejechal :) Bez awarii? ;)

Edited by match

kicaj    0

Nice to meet You mate!!! Corrado Club Polska invite your Club on OKUNINKA NEAR WLODAWA Jam in may 2011 i think. Okuninka is located near east polish border.

Gretz!

Ps. i'm english grammar master :P

Oh btw You got really nice Rrado's there!! Amazing fotos!

Edited by kicaj

Adanio    0

Kicaj tak to w życiu nie znajdą. :lol: Nie Okunikna tylko OKUNINKA koło WŁODAWY. :D

darkmatter    0

спасибо за приглашение, было бы приятно приехать.

Окунинку я нашел быстро в своем навигаторе.

на коррадо я проехал около 5000 км из Москвы в Карлсруэ, Германия и обратно, поломок почти не было :) один раз на ходу в дождь отломился поводок дворника и улетел вместе с дворником :) и порвался трос капота, больше небыло проблем, коррадо ломается только когда я в Москве :) и то очень редко. в планах замена мотора на ABF, хотел сделать это в этом году, но не получилось. сейчас попытаюсь вспомнить свой путь через Польшу и показать вам. Спасибо за теплые слова по поводу наших лучших машин, парни старались!

Edited by darkmatter

darkmatter    0

путь из Москвы в Германию

120960076.jpg

путь из Германии в Россию через Литву и Латвию

120960077.jpg

BOLO666    0

я в этом году ездил в Германию и провел на Белорусско-Польском таможенном пункте около 9 часов :angry::o надеюсь это был просто мой личный не счастливый день.

это всио нормалнo... ;)

KATAryna    0

szkoda ze 17.... chociaz mi to nie przeszkadza 8,5 tez nie jest źle ;)

kostek    0

A ja tam się z chęcią spotkam w Moskwie. koło poniedziałku powinienem być na Szelkowie :P:>

darkmatter    0

В москву ехать далеко, хотя нам было бы приятно видеть Вас в Москве. У нас главный сбор клуба проходит последние несколько лет в Минске, Белоруссия. Потому, что из всех регионов России и бывшего СССР до Минска ехать примерно одинаково. Если бы у вас проходил большой сбор, можно было бы пригласить наших друзей из Прибалтики, Белоруссии, России...

W Moskwie, odejść, choć byłoby miło cię widzieć w Moskwie. Mamy ważne wydarzenie w klubie w ostatnich latach w Mińsku na Białorusi. Ze wszystkich regionów Rosji i byłego Związku Radzieckiego do Mińska, aby go o to samo. Jeśli masz duże zebranie odbyło się, możemy zaprosić naszych przyjaciół z krajów nadbałtyckich, Białorusi i Rosji ...