Antonio 0 Report post Posted October 22, 2010 (edited) мы будем обсуждать в нашем клубе возможность выехать к вам на встречу, а без русской водки мы никуда даже на 20 летие коррадо в германии и то были с ней спасибо всем за тёплые слова. я в этом году ездил в Германию и провел на Белорусско-Польском таможенном пункте около 9 часов надеюсь это был просто мой личный не счастливый день. będziemy uzgadniać w naszym klubie możliwość przyjechać do was na spotkanie, a bez rosyjskiej wódki nigdzie się nei ruszamy. nawet na 20 -lecie corrado w Niemczech byliśmy z nią dzięki wszystkim za ciepłe słowa. ja w tym roku jeździłem do Niemiec i spędziłem na białorusko-polskim przejściu 9 godzin, mam nadzieję że to był tylko mój pechowy dzień. Edited October 22, 2010 by antonio Share this post Link to post Share on other sites
alien 0 Report post Posted October 22, 2010 Jak do nas to musi przywieźć cysterne tej gorzały Share this post Link to post Share on other sites
Antonio 0 Report post Posted October 22, 2010 Jak do nas to musi przywieźć cysterne tej gorzały nie wiem jak będzie cysterna, napiszę kamaz если к нам тогда нада камаз водки Share this post Link to post Share on other sites
darkmatter 0 Report post Posted October 22, 2010 nie wiem jak będzie cysterna, napiszę kamaz если к нам тогда нада камаз водки не волнуйтесь, мало ещё никому не было а вы знаете, что инженеры VW разработали в заднем сидении специальное место для бутылок с водкой? да, да, это так. позже туда стали укладывать содержимое аптечки, но это не правильно а если серьёзно, то было бы очень здорово встретиться клубами на совместной встрече, я уже сообщил об этом на нашем форуме. Share this post Link to post Share on other sites
Antonio 0 Report post Posted October 22, 2010 не волнуйтесь, мало ещё никому не было а вы знаете, что инженеры VW разработали в заднем сидении специальное место для бутылок с водкой? да, да, это так. позже туда стали укладывать содержимое аптечки, но это не правильно а если серьёзно, то было бы очень здорово встретиться клубами на совместной встрече, я уже сообщил об этом на нашем форуме. spokojnie, nikomu nie zabrakło jeszcze a wiecie że inżynierowie VW stworzyli w tylnym siedzeniu specjalne miejsce na butelki w wódką? tak, tak później zaczęli tam apteczki ładować, ale to nie prawidłowo a na poważnie, było by świetnie spotkać się klubami. już napisałem na naszym forum Share this post Link to post Share on other sites
Paciu 0 Report post Posted October 22, 2010 zapytajcie go jeszcze czy z jednej z wizyt pod wrocławiem nie wrócili z Katy corem..a tak btw to jechał przez Syców Share this post Link to post Share on other sites
Adanio 0 Report post Posted October 22, 2010 Paciu to może jeszcze się spytaj poprzedniego właściciela corra Katy co myśli o Katarynie. Share this post Link to post Share on other sites
Karlos 0 Report post Posted October 22, 2010 A jakieś fajne laski mają tam w tym swoim klubie? Share this post Link to post Share on other sites
Adanio 0 Report post Posted October 22, 2010 Szlifuj rosyjski i profilaktycznie przejdź na Prawosławie. Share this post Link to post Share on other sites
Karlos 0 Report post Posted October 22, 2010 Ja się dla kolegi pytam!!! Mi daleko do tamtych stron Share this post Link to post Share on other sites
Antonio 0 Report post Posted October 22, 2010 nie chce mi się tłumaczyć tego spamu Share this post Link to post Share on other sites
alien 0 Report post Posted October 22, 2010 Zapytaj czy im też centerfugi często wysiadają , i czy miski chaczą o kartofle Share this post Link to post Share on other sites
match 0 Report post Posted October 22, 2010 (edited) tak udało mi się wiesz, że te miejsca? Zdałem może ktoś z Was:) вот так проходил мой путь, возможно я проезжал мимо кого-то из вас вы узнаете эти места? и очень интересно, что написано на последней фотографии? это фермеры протестуют против низких закупочных цен? переведите, пожалуйста, если можно. Oo widze kolega byl w moich rejonach Ten Mig na foto to samolot Mirosława Hermaszewskiego- pierwszego i jedynego Polaka w kosmosie Wołów to jego rodzinna miejscowosc. Kolejne foto to pałac zakonu Cystersów (największy na świecie), obecnie miejsce organizacji eventu Tunnel Electrocity Gratuluje sprawnego corra bo widze ze kawal drogi przejechal Bez awarii? Edited October 22, 2010 by match Share this post Link to post Share on other sites
kicaj 0 Report post Posted October 22, 2010 (edited) Nice to meet You mate!!! Corrado Club Polska invite your Club on OKUNINKA NEAR WLODAWA Jam in may 2011 i think. Okuninka is located near east polish border. Gretz! Ps. i'm english grammar master Oh btw You got really nice Rrado's there!! Amazing fotos! Edited October 22, 2010 by kicaj Share this post Link to post Share on other sites
Adanio 0 Report post Posted October 22, 2010 Kicaj tak to w życiu nie znajdą. Nie Okunikna tylko OKUNINKA koło WŁODAWY. Share this post Link to post Share on other sites
kicaj 0 Report post Posted October 22, 2010 szybkie palce na klawiatuzre Share this post Link to post Share on other sites
darkmatter 0 Report post Posted October 24, 2010 (edited) спасибо за приглашение, было бы приятно приехать. Окунинку я нашел быстро в своем навигаторе. на коррадо я проехал около 5000 км из Москвы в Карлсруэ, Германия и обратно, поломок почти не было один раз на ходу в дождь отломился поводок дворника и улетел вместе с дворником и порвался трос капота, больше небыло проблем, коррадо ломается только когда я в Москве и то очень редко. в планах замена мотора на ABF, хотел сделать это в этом году, но не получилось. сейчас попытаюсь вспомнить свой путь через Польшу и показать вам. Спасибо за теплые слова по поводу наших лучших машин, парни старались! Edited October 24, 2010 by darkmatter Share this post Link to post Share on other sites
darkmatter 0 Report post Posted October 24, 2010 путь из Москвы в Германию путь из Германии в Россию через Литву и Латвию Share this post Link to post Share on other sites
KATAryna 0 Report post Posted October 24, 2010 co to za felga?? Share this post Link to post Share on other sites
lukasz_61 0 Report post Posted October 24, 2010 keskin kt7? Share this post Link to post Share on other sites
darkmatter 0 Report post Posted October 24, 2010 да, это keskin kt7 http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trksid=m570&_nkw=keskin+kt7&_sacat=See-All-Categories Share this post Link to post Share on other sites
BOLO666 0 Report post Posted October 25, 2010 я в этом году ездил в Германию и провел на Белорусско-Польском таможенном пункте около 9 часов надеюсь это был просто мой личный не счастливый день. это всио нормалнo... Share this post Link to post Share on other sites
KATAryna 0 Report post Posted October 25, 2010 szkoda ze 17.... chociaz mi to nie przeszkadza 8,5 tez nie jest źle Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted October 26, 2010 A ja tam się z chęcią spotkam w Moskwie. koło poniedziałku powinienem być na Szelkowie Share this post Link to post Share on other sites
darkmatter 0 Report post Posted October 26, 2010 В москву ехать далеко, хотя нам было бы приятно видеть Вас в Москве. У нас главный сбор клуба проходит последние несколько лет в Минске, Белоруссия. Потому, что из всех регионов России и бывшего СССР до Минска ехать примерно одинаково. Если бы у вас проходил большой сбор, можно было бы пригласить наших друзей из Прибалтики, Белоруссии, России... W Moskwie, odejść, choć byłoby miło cię widzieć w Moskwie. Mamy ważne wydarzenie w klubie w ostatnich latach w Mińsku na Białorusi. Ze wszystkich regionów Rosji i byłego Związku Radzieckiego do Mińska, aby go o to samo. Jeśli masz duże zebranie odbyło się, możemy zaprosić naszych przyjaciół z krajów nadbałtyckich, Białorusi i Rosji ... Share this post Link to post Share on other sites