pellinor3 0 Report post Posted July 6, 2020 Witam, mam pytanie. Kilka lat temu kupiłem Golfa IV i okazało się, że ma oryginalne felgi Speedline 15 cali. W skali szkolnej stan oceniłbym na 3+, przydałoby się je zregenerować. Pytanie brzmi: ile warte mogą być takie felgi? Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Corrado. Zdjęcie podglądowe felg z internetu. Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted July 7, 2020 Allegro prawdę Ci powie Share this post Link to post Share on other sites
radzio 0 Report post Posted July 7, 2020 felgi nic nie warte, zaden to rarytas czy tezunikat w jakiejkolwiek skali ale ja kto mowia kazda potwora znajdzie swojego amatora do tego stan 3+ czyli 4x prostowanie + malowanie i nagle sama regeneracja to 1000-1500zl Share this post Link to post Share on other sites
BOLO666 0 Report post Posted July 9, 2020 Ototo... właśnie nic nie warte... jakby co to ja lub kuledzy mogą przyjąć po kosztach transportu Co do renowacji same koszty materiałów, prostowania i piaskowania z trudem byłoby zamknąć w pińciuset złotych... Share this post Link to post Share on other sites
Jaras 0 Report post Posted July 9, 2020 Widziałem dwie oferty, możesz porównac https://sprzedajemy.pl/alufelgi-do-vw-corrado-golf-4-5x100-15r-speddline-szczytna-2-6bea9f-nr61377909 https://sprzedajemy.pl/vw-golf-iii-corrado-jetta-alu-felgi-15-speedline-535601025d-turek-2-6bea9f-nr61310741 Share this post Link to post Share on other sites
Rafal 0 Report post Posted July 30, 2020 Niech słuchaj tych bredni. Speedline to bardzo solidny producent i robi znakomite koła. Jeśli wzór i wymiary Ci odpowiadają, warto je odnowić i cieszyć się porządnymi felgami, a nie fajansem z plasteliny, który zalał ostatnio cały świat... Share this post Link to post Share on other sites
radzio 0 Report post Posted July 30, 2020 porzadne to moze i one sa jesli chodzi o material ale w zadnej innej kategorii owo slowo do nich nie pasuje Share this post Link to post Share on other sites
Rafal 0 Report post Posted August 5, 2020 To Twoje zdanie. Moim zdaniem są porządne w każdym zakresie. I to jest piękne, dzięki temu świat jest tak różnorodny Share this post Link to post Share on other sites
Karlos 0 Report post Posted August 5, 2020 W dniu 30.07.2020 o 13:36, Rafal napisał: Niech słuchaj tych bredni. Speedline to bardzo solidny producent i robi znakomite koła. Też taj uważam jeżdżąc na nich tyle lat choć przebiegi niskie. Do tego jest to projekt sprzed 30 lat tak więc i technologie wykonania były zupełnie inne niż teraz nie mówiąc już o narzędziach. Niestety firma zamknęła się chyba ze 2 lata temu. Share this post Link to post Share on other sites