Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2012 Dziś ok 17 we Wrocławiu, pod centrum handlowym Borek Czerwone Corrado na tablicach DW Kwassu co to za padlina wyblakła?? za służbowe teraz robi? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2012 (edytowane) Przed chwilą piękne czerwone corrado na ul.Kościuszki we Wrocku .Kto to? Bo pierwszy raz go widze. Kwasu załatw wiaderko prądu to przepoleruje ci kora bo troche siwieje . Edytowane 6 Kwiecień 2012 przez Rafał24V Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Kwiecień 2012 Toż to Kwasu i redDevil.Heh Masło ,że mnie nigdy nie ustrzeliłeś.Cały czs po Wrocku śmigam. No jakoś tak wyszło, ja ostatnio widuje tylko białe lub czerwone Corrki, może spróbuj przemalować Głównie się kręcę po południowo-zachodniej części Wrocka, a jak TY. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Kwiecień 2012 zielona sroka mk2 na tablicach LJA 02.. na orlenie w niedrzwicy kościelnej. któż to? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Kwiecień 2012 No jakoś tak wyszło, ja ostatnio widuje tylko białe lub czerwone Corrki, może spróbuj przemalować Głównie się kręcę po południowo-zachodniej części Wrocka, a jak TY. Samo centrum Wrocka jak Renoma.A dalej to u.Legnicka ,Pracze , Janówek. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ghostunit17 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Kwiecień 2012 Dzisiaj w Wałczu Derbika Vr6stke pod Globusem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Kwiecień 2012 (edytowane) rafal.g, byles moze wczoraj na orlenie w nowym brzesku w okolicy godz 18? Edytowane 8 Kwiecień 2012 przez Sebastian Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Kwiecień 2012 tak ja mieszkam w nowym brzesku 200m od orlenu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Kwiecień 2012 Kumpel Cie namierzyl Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Kwiecień 2012 własnie jak wsiadałem to 2 kolesi stało kolo jakiegos auta i sie patrzyli na corka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Kwiecień 2012 kumpel mi nakrecil ze widzial w Kraśniku fioletowe Corrado na LKR Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Kwiecień 2012 Wczoraj pod Dobiegniewem najpierw bordowa sroke na ZCH widzielismy a za jakies 15 minut wisniowe corrado pod Gasiorami Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Kwiecień 2012 własnie jak wsiadałem to 2 kolesi stało kolo jakiegos auta i sie patrzyli na corka To nie, on z drogi widzial jak leciał na KR Sepot kolo 19 na Andersa w Krakowie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2012 Dzisiaj około 18:30 na krajowej 7 w okolicach Małdyt widziane czarne corrado z Olsztyna . Szybko śmignęłam i nie zdążyłam się przyjrzeć czyje to. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień 2012 Sepot znow, tym razem na Solidarnosci kolo 11.30 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Kwiecień 2012 Przed chwilą w Głownie czarny cor ma ELC Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
popiel89 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Kwiecień 2012 Przed chwilą w Głownie czarny cor ma ELC a co ty w Głownie robiles? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DEX 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Kwiecień 2012 czerwony korek od 1:43 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Kwiecień 2012 a co ty w Głownie robiles? Przelatywałem przez Głowno Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Kwiecień 2012 Hmm kto by tuu.. No tak! sepot o 8 na Struga w Hucie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafaolo 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Kwiecień 2012 wczoraj pomagałem zepchnąć cora z ronda Lotników w Łodzi,a dzisiaj rano widziałem zieloną sroczke na Mickiewicza Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Kwiecień 2012 GSMP Sienna Biała Sroczka 2:34.Ciekawe kto sroczką startuje w rajdach. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Kwiecień 2012 bo to super niezawodne auta są! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Kwiecień 2012 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Kwiecień 2012 (edytowane) Wczoraj przed południem ciemnozielona sroczka MKII na Statoilu pod Zamkiem w Lublinie. Edytowane 21 Kwiecień 2012 przez Adanio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach