Rafal 0 Report post Posted May 20 Wczoraj (niedziela 19.05) na trasie Lublin Zamość - tuż za Piaskami, minąłem ładne ciemne (czarne) Corrado jadące w stronę Lublina / Piask. Blachy chyba lubelskie. Ktoś od nas ? Share this post Link to post Share on other sites
Asiunia 0 Report post Posted May 21 (edited) Może Smyk na spot jechał Edited May 21 by Asiunia Share this post Link to post Share on other sites
Smyk 0 Report post Posted May 21 (edited) W dniu 20.05.2024 o 11:30, Rafal napisał: Wczoraj (niedziela 19.05) na trasie Lublin Zamość - tuż za Piaskami, minąłem ładne ciemne (czarne) Corrado jadące w stronę Lublina / Piask. Blachy chyba lubelskie. Ktoś od nas ? W tych okoliach bylem około 11.00 Ty Jechałeś w stronę lublina granatowym kombi na blachach kr? Jeśli tak, to myślę o ktoś mi mruga i macha a niby fury nie kojarzę, miałem cię podgonić ale obiecałem killerowi że nie będę zbytnio cisnął (gdzieś za mną bylo jeszcze jedno brązowe corrado) Edited May 21 by Smyk Share this post Link to post Share on other sites
Rafal 0 Report post Posted May 22 Zapomniałem napisać o godzinie - to było jakoś przed 11 właśnie Czyli to Ty Smyku ! Brązowego nie widziałem. Jechałem w przeciwnym kierunku (od Piask w stronę Zamościa). I miałem blachy stołeczne, bo jechałem ciemno szarym biurkiem A dziś pod Stadionem widziałem czerwone Corrado na blachach WPR oraz białe Scirocco - wiadomo czyje Nawet pogadaliśmy i pospacerowaliśmy pomiędzy samochodami. Kostrzyku pozdrawiam ! Share this post Link to post Share on other sites
Rafal 0 Report post Posted May 22 A i zapomniałem dopisać, że w międzyczasie zadzwonił Dareczek Poprostu a ja spacerowałem ze Sztefanem. Prawie jak na zlocie ! Share this post Link to post Share on other sites
AdEK 0 Report post Posted May 30 W dniu 22.05.2024 o 22:21, Rafal napisał: A i zapomniałem dopisać, że w międzyczasie zadzwonił Dareczek Poprostu a ja spacerowałem ze Sztefanem. Prawie jak na zlocie ! Ale fajnie! Pozdrawiam również! Share this post Link to post Share on other sites
KOSTRZYK 0 Report post Posted June 3 (edited) kto był corkiem i sroką na rajdzie koguta? Edited June 3 by KOSTRZYK Share this post Link to post Share on other sites
KOSTRZYK 0 Report post Posted June 7 05.06.24, pod teatrem narodowym na Moliera, ciemne Corrado na żółtych blachach z dolnego śląska niestety nie zapamiętałem numeru. Share this post Link to post Share on other sites
Rafał_19 0 Report post Posted June 9 Dzisiaj koło godziny 15 przy zaporze Porąbka widziałem ładne czarne corrado G60 na czerwonych tablicach. Share this post Link to post Share on other sites
Asiunia 0 Report post Posted July 6 Co prawda nie corrado, ale wczoraj Poprostu w mini Share this post Link to post Share on other sites
poprostu 0 Report post Posted July 10 W dniu 6.07.2024 o 13:31, Asiunia napisał: Co prawda nie corrado, ale wczoraj Poprostu w mini Też Ciebie widziałem… Share this post Link to post Share on other sites
Antonio 0 Report post Posted August 10 Dawno nie widziałem corra przypadkiem Zrzeszone? Gdańsk, Brzeźno Share this post Link to post Share on other sites
Rafal 0 Report post Posted September 2 W dniu 6.07.2024 o 13:31, Asiunia napisał: Co prawda nie corrado, ale wczoraj Poprostu w mini Ale czy był w spódnicy ? Share this post Link to post Share on other sites
poprostu 0 Report post Posted September 8 W dniu 2.09.2024 o 16:52, Rafal napisał: Ale czy był w spódnicy ? Nie było widać…. Share this post Link to post Share on other sites
Lazer 0 Report post Posted September 8 Corrado US przed zjazdem na A4, okolice Bochni, pomachane z czerwonego Volvo Share this post Link to post Share on other sites
martinezz 0 Report post Posted October 21 W dniu 8.09.2024 o 17:07, Lazer napisał: Corrado US przed zjazdem na A4, okolice Bochni, pomachane z czerwonego Volvo w tym terminie ja tam jechałem ale nie wiem czy to akurat mnie widziałeś , raczej nie Share this post Link to post Share on other sites
radzio 0 Report post Posted October 22 a narty wodne do niego masz?? po ostatnich wylewach jakby bardziej wskazane Share this post Link to post Share on other sites
DarekS 0 Report post Posted October 27 Białe Corrado na żółtych blachach widziane przy trasie Wiślance między Skoczowem, a Ustroniem. Dobrze się prezentowało ☺️ Share this post Link to post Share on other sites
sekeradowski 0 Report post Posted October 29 Search Beautiful Womans from your city for night Share this post Link to post Share on other sites