KOSTRZYK 0 Report post Posted October 20, 2021 ona jest biała, tylko mocno brudna Już chwile tam wrasta. Share this post Link to post Share on other sites
poprostu 0 Report post Posted October 21, 2021 (edited) We Wiśle Scirocco GT; białe, Anglik. tutejsze Edited October 21, 2021 by poprostu Share this post Link to post Share on other sites
Rafal 0 Report post Posted November 1, 2021 Kostrzyk - to ten ! Myślałem, że silver... PS. Czy jest tu właściciel albo może zna ktoś właściciela umierającego Corka zaparkowanego na Braci Wieniawskich w Lublinie ? Mam chętnego, który chce go kupić. Pomóżcie, bo do środka wlewa się już woda i zaraz nic z niego będzie... Ten samochód parkuje tam od kilku lat (czasem zmienia miejsce). To jest niebieskie G60 na blachach NOS 60KM. Share this post Link to post Share on other sites
VOLCIK 0 Report post Posted November 2, 2021 Rafał, radziłbym wydrukować kartkę z tą informacją i wsadzić w koszulkę i za wycieraczkę (najlepiej kartkę z logo Corrado Club, żeby nie myślał, że to jakiś skup). Gdy mieszkałem w tej okolicy to też widywałem to Corrado co jakiś czas na innym miejscu parkingowym, ale nigdy nie trafiłem na właściciela. Obstawiam, że to po prostu jakiś student. Share this post Link to post Share on other sites
16vg60 0 Report post Posted December 11, 2021 (edited) Trochę o Scirocco i corrado Edited December 11, 2021 by 16vg60 Share this post Link to post Share on other sites
Czarna! 0 Report post Posted March 9, 2022 Sprowadzony ze Szwecji - nie na sprzedaż Share this post Link to post Share on other sites
KOSTRZYK 0 Report post Posted March 10, 2022 co tam sroka, coś tam ładnie luka przez okno Share this post Link to post Share on other sites
Czarna! 0 Report post Posted March 12, 2022 W dniu 10.03.2022 o 13:44, KOSTRZYK napisał: co tam sroka, coś tam ładnie luka przez okno Dokładnie - tam jest raj odrestaurowują głównie mercedesy z lat 50-tych, 60-tych na zamówienie klienta Share this post Link to post Share on other sites
Rafał24V 0 Report post Posted March 21, 2022 Dzisiaj we Wrocku 6.30 rano wracając z pracy trafiłem na corrado Nie wiem czy jest na forum ale chwile pogadaliśmy stojąc na światłach i razem przejechaliśmy do centrum .Granatowe 16V to było. Share this post Link to post Share on other sites
AdEK 0 Report post Posted December 10, 2022 Witaj PHERO! Share this post Link to post Share on other sites
Baranek 0 Report post Posted January 16, 2023 Czy kojarzy ktoś to auto? Patrząc po tablicach jest u mnie w powiecie co najmniej od 2004 roku, mam pewne podejrzenia gdzie może być zlokalizowane mniej więcej ale napewno więcej dowiem się od Was:) Na dniach było w serwisie Street Lane Garage, na FB możecie zobaczyć więcej. Auto ma uturbionego vra i 4motion, ciekawy projekt:) https://facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid037GeFFX6tEwW7EQoxWWLP8cu4jzUXKBDrGrFzv9vr1DttCRteg5RPD7B7FWZADJQWl&id=100057443170172 Share this post Link to post Share on other sites
KOSTRZYK 0 Report post Posted January 18, 2023 Nie znam, ale mozna zapytać Pawła czyje to. Share this post Link to post Share on other sites
Rafal 0 Report post Posted May 22, 2023 Na Discovery leci właśnie program "Fani Czterech Kółek" - odc. 18, a w nim Corrado G60 po tuningu. Mike i Elvis podjęli się uratowania klasyka. Ciekawe jak im pójdzie ? Share this post Link to post Share on other sites
poprostu 0 Report post Posted May 23, 2023 Trochę drobnych nieścisłości było…. Ale i tak fajnie posłuchać/obejrzeć jak chwalili tego klasyka… G60- 240HP. Ostatecznie sprzedany za £9.700 Share this post Link to post Share on other sites
madKOWAL 0 Report post Posted May 31, 2023 na poczatku filmu kogos corr na DZA 10E1 Share this post Link to post Share on other sites
Antonio 0 Report post Posted June 1, 2023 Klintona, będzie film u Jagodowego ze strojenia Share this post Link to post Share on other sites
GUCIO 0 Report post Posted August 15, 2023 Już kilka razy słyszałem i raz widziałem ciemne VR6 w pod piasecznem w żabieńcu. Kto to taki Share this post Link to post Share on other sites
Smyk 0 Report post Posted August 20, 2023 w Szczyrku corrado, pośród ogromu różnych aut grupy vag na placu jednego warsztatu bajerka była właściciel - Krzysiek mówił ze corka ma ze 20lat Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted September 2, 2023 Sroka mk2 w Berlinie Share this post Link to post Share on other sites
trancer 0 Report post Posted October 2, 2023 (edited) On 1/16/2023 at 9:35 PM, Baranek said: Czy kojarzy ktoś to auto? Patrząc po tablicach jest u mnie w powiecie co najmniej od 2004 roku, mam pewne podejrzenia gdzie może być zlokalizowane mniej więcej ale napewno więcej dowiem się od Was:) Na dniach było w serwisie Street Lane Garage, na FB możecie zobaczyć więcej. Auto ma uturbionego vra i 4motion, ciekawy projekt:) https://facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid037GeFFX6tEwW7EQoxWWLP8cu4jzUXKBDrGrFzv9vr1DttCRteg5RPD7B7FWZADJQWl&id=100057443170172 Siema, trochę późno, ale to mój sprzęt . nie wiele ma wspólnego z powiatem. Od lat w Wawie. Co chcesz wiedzieć, bo w zasadzie to Paweł większość opisał na FB Edited October 2, 2023 by trancer Share this post Link to post Share on other sites
KamilDG 0 Report post Posted October 15, 2023 (edited) Ostatnio widziałem Corrado w filmie Gran Turismo Ma całkiem niezłą rolę. Edited October 15, 2023 by KamilDG Share this post Link to post Share on other sites
Rafal 0 Report post Posted May 20, 2024 Wczoraj (niedziela 19.05) na trasie Lublin Zamość - tuż za Piaskami, minąłem ładne ciemne (czarne) Corrado jadące w stronę Lublina / Piask. Blachy chyba lubelskie. Ktoś od nas ? Share this post Link to post Share on other sites
Asiunia 0 Report post Posted May 21, 2024 (edited) Może Smyk na spot jechał Edited May 21, 2024 by Asiunia Share this post Link to post Share on other sites