Antonio 0 Report post Posted June 18, 2021 (edited) Nick Angela ? Czy coś pokręciłem ? https://www.corrado.com.pl/forums/profile/7701-angela/ Edited June 18, 2021 by Antonio Share this post Link to post Share on other sites
poprostu 0 Report post Posted June 23, 2021 WWL700ML ;) Share this post Link to post Share on other sites
Lukas_VW 0 Report post Posted July 16, 2021 Serial Rojst 97, drugi sezon. Scirocco Share this post Link to post Share on other sites
Czarna! 0 Report post Posted August 9, 2021 1500 km po Polsce i ani jednej sztuki Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted August 9, 2021 5 godzin temu, Czarna! napisał: 1500 km po Polsce i ani jednej sztuki 70 tys km rocznie i też ani jednego Share this post Link to post Share on other sites
16vg60 0 Report post Posted August 10, 2021 A ja w niedzile taka laleczkę przed Chełmem trafiłem Pozdro smyk Share this post Link to post Share on other sites
Smyk 0 Report post Posted August 10, 2021 2 godziny temu, 16vg60 napisał: A ja w niedzile taka laleczkę przed Chełmem trafiłem Pozdro smyk Pozdrowionka krzaku. Zostawiłem corrado na odpoczynek... po weselichu . Także chełmiacy mogli sobie przypomnieć jak corrado wygląda. :-) Share this post Link to post Share on other sites
Rafal 0 Report post Posted August 26, 2021 Tak samopas go zostawiłeś na ulicy ? PS. Ja widuje wciąż w Lublinie na Czechowie podmęczone życiem jasnoniebieskie G60 na blachach ONY ? (jakoś tak, muszę poszukać zdjęcia). Czyje to ? Share this post Link to post Share on other sites
16vg60 0 Report post Posted August 26, 2021 Ciekawe, ja w lu wieki nie widzilem corrado Smyka pod zajazdem trafiłem to jakoś tak dziwnie, corrado???!! Share this post Link to post Share on other sites
Smyk 0 Report post Posted August 28, 2021 W dniu 26.08.2021 o 17:21, Rafal napisał: Tak samopas go zostawiłeś na ulicy ? Tak Rafał stało cały dzień na tym parkingu. Ku uciesze wszystkich fanów starej motoryzacji Ja swoim corradem jeżdżę cały czas poza sezonem zimowym - robiąc nim pewnie ponad 10tys rocznie. Stawiam je pod sklepem, apteką, basenem, restauracją. pracą i nie mam z tym problemu (No tylko wybieram miejsce parkingowe najmniej tłoczne i tyle). Share this post Link to post Share on other sites
poprostu 0 Report post Posted August 29, 2021 W dniu 26.08.2021 o 17:21, Rafal napisał: Tak samopas go zostawiłeś na ulicy ? PS. Ja widuje wciąż w Lublinie na Czechowie podmęczone życiem jasnoniebieskie G60 na blachach ONY ? (jakoś tak, muszę poszukać zdjęcia). Czyje to ? Stoi pod przedszkolem „Lubliniaczek”. Jak podwożę maluchy do „pracy” to Michaś zawsze pyta czyje… Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted August 31, 2021 Dzisiaj na północnej w Sosnowcu czerwone Corrado SO ....... Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted September 7, 2021 Prezes celebryta Share this post Link to post Share on other sites
hanys 0 Report post Posted September 7, 2021 Dziś ok 18 wiśniowe Corrado na blachach ZK w Sarbinowie, chyba VR6, prędkość raczej patrolowa Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted September 9, 2021 (edited) Szczecin miedzy Łubinową a Rydla czarne corrado . Czyje to ? Edi: wygląda na 2.0 16V angol na dodatek Edited September 9, 2021 by kostek Share this post Link to post Share on other sites
Smyk 0 Report post Posted September 16, 2021 (edited) Wczoraj pod basenem w Leżajsku corrado- jakie było moje zaskoczenie jak w lusterku pojawił mi się kształt światła z corradowego odblysnika e no nie możliwe.. . A jednak możliwe. Już dawno mi.się nie zdazylo żebym przypadkiem spotkał jadące corrado . Pogadane pośmiane. Corrado na RLE zielone 2.0 16v. A dodam że w Zamościu widywane jest czerwone corrado na żółtych blachach. Ja jeszcze nie widziałem ale znajomy już parę razy widział zaparkowane zawsze w tym samym miejscu pewnie pod domem właściciela. Edited September 16, 2021 by Smyk Share this post Link to post Share on other sites
AdEK 0 Report post Posted September 23, 2021 W dniu 7.09.2021 o 19:50, hanys napisał: Dziś ok 18 wiśniowe Corrado na blachach ZK w Sarbinowie, chyba VR6, prędkość raczej patrolowa Hanys, to ''wiśniowe'' Corrado to Vr6. Należy do naszego kolegi z forum - Skiba. Poznaliśmy się całkiem przypadkiem bodaj w 2016r. Jechałem po Mielnie między wiochami, zad.piami w stronę Kołobrzegu... Lecę Correm, 100 na blacie, a nagle z naprzciwka znana mordka(!) I minęły się 2 Corry :D. Po przejechaniu kawałka hamulce i nawrotka! Ja i Skiba tak samo, też! Zjechaliśmy na bok, pogadane dłuuugo - przygotowywał wtedy Corra do lakierowania. Fajna sprawa spotkać się parchami tak przypadkiem po drugiej stronie Polski, dosłownie w polu... SKIBA pamiętasz? Share this post Link to post Share on other sites
skiba 0 Report post Posted September 24, 2021 AdEK jasne że pamiętasz szczere pole, dwa korki fajny spocik Share this post Link to post Share on other sites
AdEK 0 Report post Posted September 25, 2021 12 godzin temu, skiba napisał: AdEK jasne że pamiętasz szczere pole, dwa korki fajny spocik Kurła! To je to Do zobaczenia Kuba! Share this post Link to post Share on other sites
Smyk 0 Report post Posted September 28, 2021 (edited) Dziś zagadnął mnie pan który jak się okazuje ma Corrado od 95roku. Fajna historia bo sprowadzony przez gościa z Biłgoraja który miał z Chicago salon vw, a uw Pan kupił to właśnie około 95 roku, podobno już 15 lat nim nie jezdzi stoi i czeka, minimalny przebieg noi pakiet USA g60 z 90lub 91 roku. Jeszcze go nie oglądałem. Edited September 28, 2021 by Smyk Share this post Link to post Share on other sites
16vg60 0 Report post Posted September 29, 2021 Czerwony w Lublinie? Share this post Link to post Share on other sites
Smyk 0 Report post Posted September 29, 2021 11 godzin temu, 16vg60 napisał: Czerwony w Lublinie? Nie, dark burgund Share this post Link to post Share on other sites
16vg60 0 Report post Posted September 30, 2021 Ale to ori USA, były w tym kolorze? Share this post Link to post Share on other sites
Smyk 0 Report post Posted September 30, 2021 Nie wiem nie widziałem. Pan twierdzi że taki kolor niby jak mój, mówi że pasy ma elektryczne, a dokładnie kolor będę mógł potwierdzić jak go zobaczę. Share this post Link to post Share on other sites
jakoppo 0 Report post Posted October 1, 2021 (edited) Biały corr blachy s4-lto na EC w Gliwicach mrugalem światłami żeby pogadać ale chyba ktoś się wystraszył Edited October 1, 2021 by jakoppo Zła rejestracja Share this post Link to post Share on other sites