Jump to content
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Recommended Posts

Ika    0

Zapomnieliśmy chyba o tym poście

Pozwalam sobie go przywrócić

Pozdrawiam Ika :wub:

Ika    0

Zaczynam łowami weekendowymi:

Żółte Scirocco na Długiej, (chyba S-i-R-o - wreszcie go zobaczyłam)

I czerwone Corrado na początkowych nr: RDE T... pomykające w stronę Zielonek. Dawałam znać, chciałam się ładnie przywitać, ale mnie tak jakoś chłodno odsadził, że....ehh Ci faceci w swoich rumakch....

Pozdrawiam Ika :wub:

bartez    0

u mnie w olsztynie jeżdzi tyle scirro że naprawde aż ciężko zliczyć mysle że w okolicach olsztyna i samym olsztynie nazbierało by się jakieś 30 sztuk a stany tych aut są przeróżne

noorec    0

ja w tamtym tygodniu widzialem w okolicach warszawskiej starowki piekna czarna dwojke na 16kach chibka z oryginalnymi spojlerami i fajnym wydechem

nie wiem kto to ale autko jak nowka z salonu wygladalo :)

gajos    0

Ja widze co tydzien sciro(w czwartki) na parkingu przy szpitalu miejskim w Gdyni... moze to ktos z klubowiczow... Postanowilem ze po swietach zostawie mu niespodzianke za wycieraczka :D .Autko jest chyba czerwone :wacko: ale nie pamietam juz dokladnie.. zawsze czasu nie mam zeby sie przyjrzec dokladnie :P .

I jeszcze jak jechalem do szkoly to widzialem z estakady czarne corrado stalo miedzy blokami na ul.Ralmulta podejrzewam ze to te samo co kiedys podjechalo pod moja szkole(Zespol Szkol Mechanicznych) z numerami GA 249** widzialem je przez okno juz pedzilem na dol... ale tylko zobaczylem jak pasazerka siada wygodnie w fotelu i odjezdzaja :P

DanAr    0

w Olsztynie na parkingu dworca corrado srogo poszerzone <_< tak jak na foto

Clipboard01-8.jpg

HPIM3895.jpg

Clipboard02-1.jpg

thor    0

moze ja? :> to moja okolica:)

Guest kalczuk   
Guest kalczuk

Wczoraj 19.05 Corrado na rej. ST lakier flip-flop przy zjezdzie z Równicy w Ustroniu:)

matash    0

dzis w miejscowosci Izdebnik szare SCiro 2 na rej KBR... , potem w Jaworniku kolo Myslenic bordowe Corrado

~~~napi~~~    0

heheh nop własnie thor sie zastanawiałam czy to czasem nie ty ale byłam za daleko by jakies szczegóły widzieć :huh: pozdrawiam :wub:

Guest Kazam   
Guest Kazam

W sobote w Legionowie przy targu zielony corek Na WFU na czarnych blachach i starszy pan

gliwa    0

Wczoraj fiolet corrado w zamosciu u kolegi pod domem NOSxxxx a dzisiaj grafitowy corek w tarnogrodzie LBIxxxx z pieknymi dwiema bladynkami przed urzedem :)

pozdrawiam

-= dziP około 17 oo zielone CoRraDo na rej. SB... lub SBL... przejezdzało przez Mysłowice centrum obok koPcioła a puzniej po 19oo szare Sciro wyjezdzało z Imielinia i sypało w stronę Mysłowic rej nie zauwazyłem <_< =-

kicaj    0

Przed chwilk+/- szesnastka Klemonka widziana na Pradze ;)

doogas    0

wczoraj po godz. 16 na trasie Gdansk-Tczew bodajze w Skowarczu .. Corrado rej NIL xxxx :)

kostek    0

Wczoraj pod serwisem opla na Budkach szczęPliwickich corek Corka G60

Bocia    0

Dzisiaj w okoloilcach Częstochowy na DK1 czerwona Sroczka skręcaj+/-ca na Blachownie - pozdro dla kierowcy!!

Corri G60    0

Bodajze czarna Sroka na GWE .... we Władysławowie pod hotelem Rejs coP po 21 godz. :)

Pozdr.

Jar-eck    0

przed chwil+/-, KRK-Nowohucka czerwone Corrado... ładne w serii ;)

pozdrawiam

piotrus206    0

Dzisiaj o 13.30 w Gotkowicach między Krakowem a Olkuszem mijałem czerwon+/- sroke S.... coP tam.

Guest rapid7   
Guest rapid7
Dzisiaj w okoloilcach Częstochowy na DK1 czerwona Sroczka skręcaj+/-ca na Blachownie - pozdro dla kierowcy!!

Pozdrawiam kierowcę granatowego metalic Corrado jad+/-cego DK1 na Częstochowę :) . Kierowca czerwonego Scirocco .

dmkk    0

Szczecin, Mickiewicza na wysokoPci Uniwerku około 20.30 czarne scirco ZS... :D Pozdro.