dagome 0 Report post Posted May 24, 2007 wczoraj w Poznaniu na rondzie rataje koło godziny 20 czarny corrado z przyciemniana tylnia szyba i bocznymi nr nie widzialam:)pozdrawiam Granatowa perła - wracałem z seminarium do Kalisza. Pozdrowianka! Share this post Link to post Share on other sites
Fiber 0 Report post Posted May 25, 2007 Pozdrawiam Fiberku z pracy wracam tamtędy zawsze... Również pozdrawiam Ja za to busem z uczelni tamtędy wracam Share this post Link to post Share on other sites
Drzewo 0 Report post Posted May 25, 2007 Dzisiaj na okopowej czerwone corrado WJ. Share this post Link to post Share on other sites
artulo 0 Report post Posted May 25, 2007 Ostatnio żona widziała corrado w Lubinie (DolnoPl+/-skie) jak bywasz tu kolego na forum to napisz maila pogadamy, swoj+/- drog+/- myPlałem że mam najładniejszy samochód w miePcie a tu drugi sie pokazał Share this post Link to post Share on other sites
doogas 0 Report post Posted May 25, 2007 Gdansk - Norauto.. czerwona 16v .. na sprzedaz.. Share this post Link to post Share on other sites
DanAr 0 Report post Posted May 25, 2007 dzisiaj czerwone corrado g60 na ulicy warszawskiej w olsztynie, tr+/-biłem pozdrawiam kierownika Share this post Link to post Share on other sites
Praks 0 Report post Posted May 25, 2007 dzisiaj czerwone corrado g60 na ulicy warszawskiej w olsztynie, tr+/-biłem pozdrawiam kierownika jak no ostroleckich blachac to Adasz a jak na NOL to typek niezrzeszony... Share this post Link to post Share on other sites
Gumball3000 0 Report post Posted May 26, 2007 Wczoraj około godziny 21.00 na Berlinerringu i póĽniej przed |wieckiem widzialem Pwieżo prowadzone czarne Corrado na próbnych numer L3........ Share this post Link to post Share on other sites
sake3 0 Report post Posted May 26, 2007 http://img147.imageshack.us/my.php?image=dsc00404yq7.jpg dzis podzamcze w walbrzychu - przepiekny corras to chyba szczepana:D Share this post Link to post Share on other sites
sloniu 0 Report post Posted May 26, 2007 ciemne corrado kierowca w okularach:) na inflanckiej przy strykowskiej jechal w strone łagiewnickiej Share this post Link to post Share on other sites
brat Kozy 0 Report post Posted May 26, 2007 Dzisiaj bordowe corrado na blachach WWL na trasie WAWA-LUBLIN.Fajnie sie z nim,za nim,przed nim,jechalo ale niestety pozniej sie zatrzymal i go zgubilem:P Ja jechalem golfem TDI.Pozdrowki dla kierowcy i jego kobiety pozdr Kuba Share this post Link to post Share on other sites
Smyk 0 Report post Posted May 26, 2007 wczoraj około godziny 17 w Chełmie na hrubieszwskiej srebrne corrado z niebieskim napisem na boku na blachach LWL... Share this post Link to post Share on other sites
Praks 0 Report post Posted May 26, 2007 http://img147.imageshack.us/my.php?image=dsc00404yq7.jpgdzis podzamcze w walbrzychu - przepiekny corras to chyba szczepana:D hahah szczepan ale parkowac to ty nei umiesz Share this post Link to post Share on other sites
Fenri 0 Report post Posted May 26, 2007 W czwartek około 18 ładne zielone Corrado na fajnej feldze w Częstochowie pod CH Jagielończycy Share this post Link to post Share on other sites
dees 0 Report post Posted May 27, 2007 Wczoraj (tj sobota) okolo 17 widziano niebieskie corrado na blachach GD jak przebujalo sie przez skwerek:) Na tylnej lewej szybie jak dobrze pamietam mialo nalepke VWpomorze. P.S. Zna je ktos? Troszke glosno silnik chodzil... jakby diesel? Share this post Link to post Share on other sites
Paciu 0 Report post Posted May 27, 2007 dzisiaj we wrocku ul kielbasnicza godz 8 rano corek na DB z tego co widze to chyba LUCAS-a auto ale nie widzial raczej pzdr dla niego. Share this post Link to post Share on other sites
Lucas 0 Report post Posted May 27, 2007 dzisiaj we wrocku ul kielbasnicza godz 8 rano corek na DB z tego co widze to chyba LUCAS-a auto ale nie widzial raczej pzdr dla niego. Tak to ja byłem. Dziewczyna mówiła że ktoP machał z Korka ale ja niestety nie widziałem . Pozdrowienia dla ciebie Share this post Link to post Share on other sites
kwiatuszek 0 Report post Posted May 27, 2007 dzis w konstancinie 2 carrasie jeden czarny drugi czerwony Share this post Link to post Share on other sites
artulo 0 Report post Posted May 27, 2007 DziP w Lubinie srebrne corrado jechało ulic+/- Kolejow+/- koło mojego domu, pozdrowienia dla corkomaniaków z Lubina Share this post Link to post Share on other sites
Aros 0 Report post Posted May 28, 2007 Kto byl czerwonym korkiem w Tarnowskich gorach na ul pilsudskiego na rondzie okolo 8.30 blaty z poczatkiem GDA xxxx ??? Share this post Link to post Share on other sites
dmkk 0 Report post Posted May 28, 2007 Szczecin o 11.00 Twoje Dex zaparkowane na Łukasińskiego. Nowy "uPmiech"???? Pozdrowienia Share this post Link to post Share on other sites
Guest dexSzczecin Report post Posted May 28, 2007 felge pleruje, to czeka Share this post Link to post Share on other sites
seven 0 Report post Posted May 28, 2007 dzis zielonkawa sroke na A4 gosc zatrzymal sie bo zobaczyl jak pcha pewien biedny czlowiek WV ;] Share this post Link to post Share on other sites
rafaolo 0 Report post Posted May 28, 2007 dzisiaj czerwony corek na Jaracza w Łodzi Share this post Link to post Share on other sites
Corrado-Wisnia 0 Report post Posted May 28, 2007 Dzisiaj widziałem czarne Corrado w okolicy Ożarowa maz na nr rej. KAL............ Share this post Link to post Share on other sites