olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Maj 2013 (edytowane) 26.05 w Bielsku- gruby projekt jakiś chyba, patrząc po środku (brązowa skóra, kubły- tylko 2 miejsca, spore audio...) Edytowane 28 Maj 2013 przez olafart Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Maj 2013 Byl na allegro jakis czas temu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Maj 2013 (edytowane) jezdzil u mnie po Sosnowcu jakis czas temu ps.co on ma z ta tylna lampa a raczej zamiast niej Edytowane 28 Maj 2013 przez BASSER Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maciek2012 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Maj 2013 http://tablica.pl/oferta/vw-corrado-2-0-16v-abf-CID5-ID2Twqx.html#ef42cc7ed2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Maj 2013 jezdzil u mnie po Sosnowcu jakis czas temu chyba nie myslisz o aucie Adriana bo to nie jest te Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Maj 2013 ten jezdzil jak jeszcze byl na SCI Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
GregorioN 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Maj 2013 Dziś w Darłowie o 15:50 żółte corrado na tablicach ZSL czarne felgi i ładnie brzmiało Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Maj 2013 Artym (chyba dobrze napisałem) chyba testuje czarną sroke z turbo na Olsztynie. Tylko coś mu strzela... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2013 (edytowane) 26.05 w Bielsku- gruby projekt jakiś chyba, patrząc po środku (brązowa skóra, kubły- tylko 2 miejsca, spore audio...) ex rav'owoz od nas z forum kiedys mial zamiast kanapy dwa kubly (razem 4 kubly w aucie ) ten jezdzil jak jeszcze byl na SCI dokladnie Edytowane 31 Maj 2013 przez sZcZeWi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2013 Wczoraj 14:30 najpierw obwodnica a chwilę później przed pruszczem gdańskim czerwone sciro,pokiwane, pohałasowane Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2013 zółte rrado to chyba bialego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Czerwiec 2013 dzisiaj dwa korki ustrzelilem u mnie w miescie pojezdzone i pogadane do nastepnego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Czerwiec 2013 (edytowane) Ciemny Corr na blachach TK przed 11 na Bora Komorowskiego w Krakowie, z przodu soczewki chrom, z tylu cleary red&white i klubowa wlepka, za kierownica starszy pan Edytowane 2 Czerwiec 2013 przez Sebastian Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Czerwiec 2013 Pan Krzysiu, tdi pod macha i recaro. do sprzedania jakby kto chcial Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
popiel89 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Czerwiec 2013 Pan Krzysiu, tdi pod macha i recaro. do sprzedania jakby kto chcial Możesz podać jakieś bliższe info na temat go corra na pw? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
karo 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2013 Kostrzyk widziany w swojej sroczce w niedziele (02.06) w Warszawie na ul.17 stycznia około godz. 18 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2013 Wczoraj na starówce w Olsztynie czarny corr na rej NNI, z przodu soczewki. W środku młody koleś. Z forum? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2013 przed czy po tym jak spotkałem stróżów prawa :/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2013 Ile dostałeś i za co ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2013 wczoraj ok 16:45 w Zabrzy ciemne Scirocco rejestracje chyba SL i jakis czas temu tez Sciro w Chorzowie na SH stalo pod jakas kamienica Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2013 100 i 4, (90 w zabudowanym, ale stargowałem do 80 w zabudowanym), a takie miałem ładne czyste konto ;/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2013 Tak to jest jak się po roku stania dorwie fure Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
karo 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Czerwiec 2013 przed czy po tym jak spotkałem stróżów prawa :/ w trakcie :/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Czerwiec 2013 przed chwila sosnowiec ul.obr poczty gdanskiej czarne 16v na blachach FZI w srodku balagan wiszace kable itp. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Czerwiec 2013 O 5:00 w żorach widziany szczewi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach