VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Lipiec 2014 Dosłownie 30 minut temu czarny mat (tak mi się wydaje, że czarny) na numerach OP lub OB na wlocie do Wrocławia (droga nr 94 - Opolska). Wystawiłem rękę przez szybę, a kolega się mocno zdziwił jak ją zobaczył (zobaczył raczej najpierw rękę, a potem moje Rrado - jeśli zdążył się odwrócić). Ktoś od nas? Miałem zrobić nawrotkę, ale nie mam pojęcia gdzie pojechało dalej, a szybkiej nawrotki nie dało rady nigdzie zrobić. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Lipiec 2014 Przed chwilą koło Olsztynka od strony Ostródy widziany jasno niebieski cor na NOS....... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Lipiec 2014 przed chwilą w Gdańsku na Chełmie zielone Corrado na tablicy NOS. Ktoś stąd? Tak to ja, latam po Gda juz kilka lat Pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bartez 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Lipiec 2014 Ptzed momentem na E7 pod Mławą widziany danar z bagażnikiem na dachu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Lipiec 2014 Dziś o 11:20 w Dąbrowie Górniczej na "alejach?" widziany bordowy Corr ST chyba G60 na tablicach SB 6?.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
krzysiu 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Lipiec 2014 Niedawno o 11:55 miasto Zagórz, miedzy Soliną a Sanokiem czarny kolor na tablicach RZ... dalej nie widziałem, ktoś z foruma??? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Lipiec 2014 (edytowane) moze to ten co jezdzi trąbi hamuję? http://olx.pl/oferta...html#293fea3125 swoja droga na tych fotach nie wyglada zle Edytowane 20 Lipiec 2014 przez KrzaquG60 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Lipiec 2014 Dziś o 15 w Rabce-Zdrój, ul. Zakopiańska, widziane białe Scirocco II, na czarnych blachach NAL .... .Prowadziła jakaś młoda kobitka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
krzysiu 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Lipiec 2014 moze to ten co jezdzi trąbi hamuję? http://olx.pl/oferta...html#293fea3125 swoja droga na tych fotach nie wyglada zle No masz rację nie jest zły, ale to nie ten tamten miał tablice RZ i dalej cyferki czyli z samego Rzeszowa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Lipiec 2014 Wczoraj (niedziela 20 lipca) ok. godziny 19 obok Reala w Lublinie (Czechów) przejeżdżało jakieś ładne szare Corrado (numer z jedynkami LB 1101 czy jakoś tak). Czy to nie Dareczek (poprostu) ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
medi 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Lipiec 2014 Dzis niedaleko Urzedu Miejskiego w Gdansku ladna Sroka 16v Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Lipiec 2014 Dziś widziany mój corr na podwórku u mnie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Lipiec 2014 Wczoraj (niedziela 20 lipca) ok. godziny 19 obok Reala w Lublinie (Czechów) przejeżdżało jakieś ładne szare Corrado (numer z jedynkami LB 1101 czy jakoś tak). Czy to nie Dareczek (poprostu) ? tak Darka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Lipiec 2014 Darek ma LLE 11101 ;> Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Lipiec 2014 No to pewnie LLE Gdzie jest Darek ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Lipiec 2014 to nie Darek, tylko viaron w corku Dareckiego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Lipiec 2014 To nie viaron tylko Darek - viaron nie jechał by w tym miejscu po Lublinie, w dodatku tak pewnie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
szwagier 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Lipiec 2014 A ja dzisiaj widzialem czerwone Corrado z Bra na masce w samym sercu Sokolki-chyba kierownikowi chodzilo o to zeby wszyscy w miescie wiedzieli ze Corek jezdzi po okolicy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Lipiec 2014 19 lipca sobota kawowy {jasny brąz ] corek obwodnica Kosciana . jechał w kierunku Wrocławia..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Lipiec 2014 Po 14-tej na Wałach Piastowskich, Gdańsk widziany Marian lub Ciupin Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ciupin 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Lipiec 2014 Ciupin Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Lipiec 2014 (edytowane) Dzis Krakow ul Kamienskiego. Wyglada jakby stal kilka dni srodek nt Edytowane 27 Lipiec 2014 przez Sebastian Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Lipiec 2014 Naklejka klubowa, ciekawe czyje to? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
femto 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Lipiec 2014 wczoraj w południe pod kościołem w Widawie woj Łódzkie czerwony corr na ELA, ktoś od Nas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Lipiec 2014 Dziś u walesiaka w Olsztynie ciemno-zielone sciro II na tablicach z innego kraju. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach