zanat 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Lipiec 2014 Przed sekundą w raporcie na tvn turbo. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Lipiec 2014 co Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zanat 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Lipiec 2014 W kalendarium, że 31 lipca 1995 (chyba jak dobrze usłyszałem) vw zakończył produkcje corrado i ze wyprodukowano niecałe 100 tys sztuk. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Sierpień 2014 Godzinę temu na skrzyżowaniu w Paniówkach czerwone rrado na SZ od strony Mikołowa na Chudów skręcało, kierowca chyba czegoś szukał w schowku na światłach i możliwe że mnie nie zauważył zwolniłem by pogadać ale skręcił w boczną ulice Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PHERO 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Sierpień 2014 Wczoraj widziany bishop na obwodnicy ok godziny 19:30 jadacy w kierunku gdyni, a dluzsza chwile wczesniej Ciupin albo Marian na kartuskiej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
janek 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Sierpień 2014 Dzis wieczorem przed rzeszowem , niebieska albo czarna sroczka mk2 na rej. LLE.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2014 W sobotę ryczące Scirro II koloru czerwonego chyba po polerce na al. Shumana w Olsztynie jakoś w godzinach popołudniowych. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2014 jak czerwone bez ospoilerowania, to pewnie Artur. Na rejestracji WOS? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tuli 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2014 Przed chwila w walbrzychu koło książa widziany VR na rej.KBR Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2014 KBR i VR6 to kolega KEWEK z Norwegii , ktory to teraz przebywa w KG Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kewek 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2014 Ciekawym po czym poznali ze VR. Bylem na lotosie kuzyna na busa odstawic. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kewek 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2014 Ciekawym po czym poznali ze VR. Bylem na lotosie kuzyna na busa odstawic. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
juby 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2014 Wczoraj w Klembowie widziane czarne Scirocco na WWL. Właściciel chyba na sumę przyjechał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2014 Ciekawym po czym poznali ze VR. Bylem na lotosie kuzyna na busa odstawic. kupiles go od Bootman-a? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2014 Wczoraj w Sarajewie corrado st dość zmęczone życiem, zdjęcia niestety nie mam bo nie było gdzie się zatrzymać. Ciekawostką jest to że w tym kraju jeżdżą praktycznie same golfy mk1, mk2 i jetty a corr trafił się tylko jeden Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2014 Rejestracji nie widziałem, spoilerów z tyłu chyba brak. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2014 jak wydech w stylu dtm, dwie końcówki do góry, to raczej na pewno Artur, głośny bo na przelocie i gaźnikach webera. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kewek 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2014 kupiles go od Bootman-a? Tak. To ten od niego. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2014 kilka dni temu w Szczyrku obok warsztatu samochodowego ciemne rado na rej.SBI chyba miejscowy a obok czerwioniutki audi 80 b2coupe quattro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2014 a ja za to dzisiaj widzialem doslownie kompletną audi 80 b2 coupe na zlomie:( ale zatrzymaną przez policję to nawet nie idzie na części rozszabrować, szkoda fury Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Sierpień 2014 Tak sobie oglądam dokument a tu prosze. 3:30 corrado wyjeżdżające z promu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marcinb 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2014 Piątek wieczór na warszawskiej Pradze białe Sciro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2014 w drodze na parade rafala.g 2x sciro mk2 a w wieliczce złote sciro mk1 na blachach KWI .... machałem do kierowcy ale sie nie zatrzymał :/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2014 Jedynka grzybka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Michał90 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2014 komis Loka Auto w Olsztynie: ale pewnie już widzieliście tą perełkę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach