Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad 2014 Sciro MK3 to dziennie po pare razy można zobaczyć. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad 2014 Wczoraj w centrum krakowa,przecznica ul.S.Batorego 2xsciro mk3 jedno biale drugie czarne.Biale na warszawskich nimerach a czarna na KR.... po co tych plastykowych gównach piszesz- tego ścierwa jeździ po drogach nie wiele mniej niż Golfów mk6... Sciro MK3 to dziennie po pare razy można zobaczyć. dokładnie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad 2014 heh ja również się pod tym podpisuje...sciro mk III nawet nie wypisuje kiedy ile i gdzie widziałem....bo tego jest pełno.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maciek2012 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad 2014 ale za to w Gliwicach prawie codziennie widuję sciro mk3 mtm Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad 2014 czarne?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maciek2012 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad 2014 takie: http://static.panoramio.com/photos/large/45153966.jpg Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad 2014 a to nie bo czarnym jeździ moja znajoma z SO. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Angela 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Grudzień 2014 Dzisiaj biała sroczka na WD w Wawie w kierunku Legionowa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Grudzień 2014 Przed chwila Łódź, Aleja Włókniarzy, ciemne corrado st Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
karmannski 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Grudzień 2014 (edytowane) W reklamie paliwa Edytowane 6 Grudzień 2014 przez karmannski Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Grudzień 2014 Dwa naturalne środowiska corrado - stacja benzynowa i pobocze na awaryjnych ;D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BOLO666 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Grudzień 2014 i jeszcze garaż... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Grudzień 2014 Jeśli ktoś ma. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Grudzień 2014 Kto to jedzie przedemną zielonym corem na Pomarańczowych stalusach i rej. SMY .....? Wylot z Wrocławia na Oławę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Grudzień 2014 Volcik Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
silver224 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Grudzień 2014 W Częstochowie na ul. Równoległej widziałem czarne corrado na blachach SC... Stałem na światłach 2 metry od korka :-) Ktoś z forum ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dro 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Grudzień 2014 Jakieś znaki szczególe? Bo jak z czewy to.na bank znam :-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
silver224 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Grudzień 2014 Facet za kierownicą. Korek obniżony na stalówkach. Bez tuningu, cały oryginalny. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
juby 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Grudzień 2014 (edytowane) a teraz przyznać się - kto był G60'ką na castingu do Kup i Zrób? Edytowane 14 Grudzień 2014 przez juby Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Grudzień 2014 a teraz przyznać się - kto był G60'ką na castingu do Kup i Zrób? A no ja miałem to "szczęście" przywitać się z "mechanikiem" Klimkiem. Gdzie mnie widziałeś? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Grudzień 2014 W ktorym to odcinku bylo ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Grudzień 2014 To nie w odcinku, to był casting to nowej serii dopiero Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zanat 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Grudzień 2014 I jak zakwalifikowałes się dalej? Jakto ogólewgląda bo jatzsie zastnwaem czyswojegnie zgłosic ale raczej za dżo w moimjest nkombinowane. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
juby 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Grudzień 2014 A no ja miałem to "szczęście" przywitać się z "mechanikiem" Klimkiem. Gdzie mnie widziałeś? Nie widziałem, byłem przed Tobą i chłopaki z ekipy powiedzieli że jeszcze będą mieli G60 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Grudzień 2014 Jak dla mnie to Corrado juz dawno powinno wystąpić w tym programie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach