Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Lipiec 2016 wczoraj widziałem w biłgoraju ładne czerwone sciro na blachach bodajze KT.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
emil89 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Lipiec 2016 Wczoraj w Radomiu byłem zawieźć sprzedane części. Kupujący posiadał Corra i zapytałem czy mógłbym obejrzeć? Po otworzeniu garażu okazało się, że to byłe auto użytkownika Gobo. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Lipiec 2016 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Lipiec 2016 Nezzo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KamilDG 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Lipiec 2016 Wczoraj 2 korry wracajace z pogoria treffen. Jeden byl na SLU. Ja sie troche spoznilem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Lipiec 2016 (edytowane) Nezzo to już dawno nie ma corrado.Ostatniego vr zamienił na 1.9 tdi. Szkoda ,że nie odkupiłem tego niebieskiego co lakierował. Edytowane 18 Lipiec 2016 przez Rafał24V Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Lipiec 2016 (edytowane) Przed chwila przeczyce kolo siewierza ciemne czarne rado siedziałem na działce na werandzie pierwszy raz tu corrado widziałem prócz mojego oczywiście.gdyby nie złamana noga pojechał bym za nim. Edytowane 20 Lipiec 2016 przez BASSER Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
16vg60 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Lipiec 2016 hehe to mozemy podac sobie reke ,tez mam noge w gipsie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Lipiec 2016 Haha to nieźle ile już bo ja od 2lipca uziemiony Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
16vg60 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Lipiec 2016 od 4 lipca ,palce połamane ,do 8 sierpnia wolne ,urlop troche sie przeciągnie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Lipiec 2016 Ja mam gorzej zwolnienie do września także lato mam w gipsie i bez cora. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
16vg60 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Lipiec 2016 (edytowane) uuu to słabo,ja to normalnie smigam samochodem i troche kuśtykam , gaz ciężko wyczuć i juz dwa mandaty złapałem dobra koniec ot zdrowiej BASSER Pozdr. Edytowane 20 Lipiec 2016 przez 16vg60 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Lipiec 2016 Dzisiaj miejscowość Mitrowica ,Kosowo gdzieś w centrum widziane tez kilkakrotnie corrado ale w stanie agonalnym Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baron 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Lipiec 2016 Indi to chyba sirocco 😃 ale nie jestem pewny Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Lipiec 2016 A to nie passat b2 coupe? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Lipiec 2016 no sirocco na 100 !!! sprawdzane kilka krotnie niestety nie moglem sie zatrzymac Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
medi 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Lipiec 2016 Złapany w GD Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kriss17 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Lipiec 2016 Godz 19:30 Czarny Cor widziany w okolicach Wołów Lubiąz na numerach DL białe alusy leci na Legnice Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Lipiec 2016 Przed chwila bedzin syberka zaparkowane czarne rado pod black red white blachy SD Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Lipiec 2016 Złapany w GD Moje, w miare czesto tam bywam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Lipiec 2016 Przed chwila bedzin syberka zaparkowane czarne rado pod black red white blachy SD Dzisiaj tez tam stał wiec pewnie tam pracuje niestety nie mam możliwości podjechać bo jestem wozony do szpitala na rehabilitację jak dojdę do siebie to go zwerbuje tu na forum. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Lipiec 2016 Przed chwilą na wlocie do Wa-wki chyba marcinb pheaton-em Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
emil89 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Lipiec 2016 Dziś w Przeworsku białe Scirocco mk2 na rej. LBL. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marcinb 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Lipiec 2016 Przed chwilą na wlocie do Wa-wki chyba marcinb pheaton-em hehe o tej porze jak z kierunku północnego to pewnie ja pozdr. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Lipiec 2016 Tak do Wa-wy wjeżdżałeś Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach