PHERO 0 Report post Posted February 14, 2013 upolowane dzis w gdansku-przymorze Share this post Link to post Share on other sites
poncheck 0 Report post Posted February 14, 2013 ja pier..kto mi ogarnie taką zajebiaszczą wlepę na klapkę? Share this post Link to post Share on other sites
moonmaker05 0 Report post Posted February 15, 2013 (edited) Od jakiegoś czasu widuje go w okolicy ulicy Broniewskiego i Rudnickiego w Warszawie zastosowanych modyfikacji szkoda komentować Edited February 15, 2013 by moonmaker05 Share this post Link to post Share on other sites
Rafał24V 0 Report post Posted February 16, 2013 Wracając ze Szklarskiej mijałem się z białym Sciro na serpentynach przed Bolkowem. Share this post Link to post Share on other sites
BASSER 0 Report post Posted February 16, 2013 pare minut po 20 dabrowa gornicza niedaleko CH Pogoria zielony korek dogoniłem pogadałem gosc nie zarejestrowany u nas Share this post Link to post Share on other sites
hanys 0 Report post Posted February 16, 2013 z takimi brzydkimi wylupiastymi lampami z tylu? to byl na handel jakis czas temu... Share this post Link to post Share on other sites
BASSER 0 Report post Posted February 16, 2013 (edited) hehe nie ten o ktorym piszesz to keras'a z SO niema on wylupiastych lamp ale przyznaje sa brzydkie.....ten ktorego widzialem jest na vwslask Edited February 16, 2013 by BASSER Share this post Link to post Share on other sites
KrzaquG60 0 Report post Posted February 17, 2013 (edited) Wczoraj jechałem trasa Bartoszyce - Wołomin i ustrzeliłem jedynie Sroczkę mk3 białą stojącą przy drodze oraz (CHYBA), bo nie zdążyłem się przypatrzyć czarne corrado bez silnika i całego frontu, aha i nyska 522. Swoją drogą poniekąt się ciesze, że na zime nie jeżdżą Dzisiaj wracam z Wołomina to może coś ustrzele Edited February 18, 2013 by KrzaquG60 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Mateusz46 Report post Posted February 17, 2013 wczoraj jadąc moim correm do Szczytna w Olsztynie na skrzyżowaniu mijałem srokę mk1 taka morska czy niebieskawa na blaszkach NBA i dzis w Pasymiu Corrado brązowe Share this post Link to post Share on other sites
KrzaquG60 0 Report post Posted February 18, 2013 SROKA MK1 NA NBA !!! LOL TOŻ TO MOJA MIEŚCINA! :o Share this post Link to post Share on other sites
Guest Mateusz46 Report post Posted February 19, 2013 wiem właśnie KrzaquG60 jeszcze czasami przez dobre miasto przelatuje sroka czerwona od strony Braniewa wpada Share this post Link to post Share on other sites
Slawek 0 Report post Posted February 20, 2013 Wie ktoś czyj to corek? Od kilku dni widuje go w Lublinie i często na trasie Lublin-Bełżyce. Wcześniej nigdy go nie widziałem Niebieski z pomalowanymi klamkami, koła tylne mocno wystające z baloniastymi oponami i wydech jakby siedział w nim TDI, czy dwie rurki skierowane w dół oraz ksenon w ori lampach który ostro wali po oczach Share this post Link to post Share on other sites
Ozik 0 Report post Posted February 20, 2013 Nie znam, ale propsy za wystające koła Share this post Link to post Share on other sites
gietek 0 Report post Posted February 20, 2013 Może nowy nabytek na Lubelszczyźnie. Share this post Link to post Share on other sites
Slawek 0 Report post Posted February 20, 2013 (edited) Też mi się wydaje że jakiś nowy i jeszcze nie przerejestrowany CRA to Radziejów z Kujawsko-Pomorskiego. Jeszcze kiedyś go drapne to wypytam i zaproszę na forum Edited February 20, 2013 by Slawek Share this post Link to post Share on other sites
baan4n9 0 Report post Posted February 22, 2013 też go widziałem, jak sie ruszy po niedrzwicy to mam dostać telefon i go gonie ;d a propos. w bełżycach jest podobno jakiś ciemny VR Share this post Link to post Share on other sites
match 0 Report post Posted February 22, 2013 Kto był 15lat temu correm na vwmanii? Zdjęcie zaczerpnięte z konta vwgolf.pl na FB VW Mania Gdynia 1998 polecam całą galerie- można się pośmiać Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted February 22, 2013 Przed chwila czerwone corrado PZL ... na trasie Tuchola - świecie . Jak go dogonię to cykne foto Share this post Link to post Share on other sites
damian38 0 Report post Posted February 25, 2013 Przed chwila czerwone corrado PZL ... na trasie Tuchola - świecie . Jak go dogonię to cykne foto Dogonić łatwo było, nie spieszyłem się zbytnio Kolega busem jechał ? Zjeżdzając na "1" w kierunku Gdańska zauważyłem pasażera busa "przyklejonego" do szyby, odprowadzającego corra wzokiem Pozdrowienia Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted February 25, 2013 Dokładnie to byłem ja Share this post Link to post Share on other sites
bujson 0 Report post Posted March 1, 2013 Ptaszki cwierkaja ze PHERO po Morenie wlasnie jedzie Przynajmniej z opisu na to wynika Share this post Link to post Share on other sites
PHERO 0 Report post Posted March 1, 2013 (edited) Dokładnie to byłem ja ledwo wyjechałem z Garażu aby zatankowac i juz mnie wypatrzyli a w tygodniu bede na trasie do Poznania " chyba że Ciupin sie gdzies przemieszcza niebieskim bo mu go zostawiłem " Edited March 1, 2013 by PHERO Share this post Link to post Share on other sites
Żółty 0 Report post Posted March 2, 2013 Jakieś 20 minut temu czyli około 12.50 na ulicy Legnickiej na wysokości TGG we Wrocławiu śmignął w stronę centrum jakiś ciemny Corr (fioletowy albo czarny) niestety nie zdążyłem dostrzec ani twarzy ani rejestracji... Share this post Link to post Share on other sites
bartez 0 Report post Posted March 3, 2013 Przedwczoraj widziane corrado nr. wo ..... dobre miasto ,na wylocie w kier.ornety kolor jakis ciemny. Share this post Link to post Share on other sites
Paciu 0 Report post Posted March 3, 2013 Jakieś 20 minut temu czyli około 12.50 na ulicy Legnickiej na wysokości TGG we Wrocławiu śmignął w stronę centrum jakiś ciemny Corr (fioletowy albo czarny) niestety nie zdążyłem dostrzec ani twarzy ani rejestracji... pewnie Rafał24V Share this post Link to post Share on other sites