Rafał24V 0 Report post Posted March 3, 2013 pewnie Rafał24V To nie ja.Siedziałem w domu w tych godzinach. Share this post Link to post Share on other sites
#BOOA# 0 Report post Posted March 3, 2013 Dzisiaj jakoś około 10:40 Biała Sroka mkII w TVN TURBO Samochód marzeń - kup i zrób 3 Share this post Link to post Share on other sites
Żółty 0 Report post Posted March 3, 2013 To nie ja.Siedziałem w domu w tych godzinach. Ile razy cię widzę na mieście to zawsze auto masz czyściutkie a tamto było trochę uwalone... wyglądało jakby było po długiej trasie. Share this post Link to post Share on other sites
AdEK 0 Report post Posted March 3, 2013 Dzisiaj ok. 13:20 czerwony Corr bez dokładki na rejestracjach SBI.... mijany/ widziany w Klikuszowej. Share this post Link to post Share on other sites
Ozik 0 Report post Posted March 3, 2013 Wczoraj w Kobyłce czarne Sciro MK II z frontem US. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Mateusz46 Report post Posted March 3, 2013 Przedwczoraj widziane corrado nr. wo ..... dobre miasto ,na wylocie w kier.ornety kolor jakis ciemny. to ja jechał moim correm Share this post Link to post Share on other sites
KrzaquG60 0 Report post Posted March 3, 2013 tak podejrzewałem, ale wolalem nie ryzykować Share this post Link to post Share on other sites
Guest Mateusz46 Report post Posted March 3, 2013 tak podejrzewałem, ale wolalem nie ryzykować ty też mnie widział ?? Share this post Link to post Share on other sites
Tad00 0 Report post Posted March 4, 2013 Dzisiaj jakoś około 10:40 Biała Sroka mkII w TVN TURBO Samochód marzeń - kup i zrób 3 Tez widziałem, seria 3 odcinek 1 Z Opola przyjechali Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted March 4, 2013 Dzisiaj koło 17 na obwodnicy Hannoveru widziany czewony prawdopodobnie VR6 wieziony na lawecie . Bedzie nowa sztuka w Gdańsku bo łatwego była na GD.... Share this post Link to post Share on other sites
Bishop 0 Report post Posted March 4, 2013 Sobota przed południem, Wejherowo na wylocie w str. Gdyni, stacja Orlen. Czarny (pewnie) SWAP-owany VR z gazem, zderzakiem bez kratki, halo i kierunki z Golf-a mk3, połataną dokładką, chrom soczewkach i felgach w 4 szpilkach. Blachy GA. Share this post Link to post Share on other sites
Rafał24V 0 Report post Posted March 5, 2013 Godzina 15 we Wrocku biały kor z dodatkowym stopem USA skręcający z ul.Krakowskiej na niskie łąki.Żółty to ty? Share this post Link to post Share on other sites
Żółty 0 Report post Posted March 5, 2013 a kto inny Share this post Link to post Share on other sites
Rafał24V 0 Report post Posted March 5, 2013 Kawałek dalej od miejsca gdzie parkujesz stoi g60 na DST. Share this post Link to post Share on other sites
Sebastian 0 Report post Posted March 6, 2013 Wczoraj w Krakowie na Oswiecenia, juz nie raz o nim pisałem Share this post Link to post Share on other sites
rafal.g 0 Report post Posted March 6, 2013 Jakies czas temu stał na os.Drugiego Półku Lotniczego bo kojarze po rejestracji,był brudny i wygladał na nieużywanego Share this post Link to post Share on other sites
sławcio 0 Report post Posted March 6, 2013 na czarnych blachach spotkac auto teraz to rzadkosc.jeden własciciel od 13 lat, moze w koncu trafi na alledrogo heh Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted March 6, 2013 Nie wiem czy to przypadkiem nie G60 mastela Share this post Link to post Share on other sites
BASSER 0 Report post Posted March 7, 2013 Nie wiem czy to przypadkiem nie G60 mastela tez mi sie tak wydaje Share this post Link to post Share on other sites
maciek2012 0 Report post Posted March 7, 2013 Mniej więcej godzinę temu ciemne corrado na SBI w Czechowicach ul. Legionów, jechał w kierunku Bielska Share this post Link to post Share on other sites
Żółty 0 Report post Posted March 7, 2013 Kawałek dalej od miejsca gdzie parkujesz stoi g60 na DST. Gdzie dokładnie? Share this post Link to post Share on other sites
Rafał24V 0 Report post Posted March 7, 2013 Gdzie dokładnie? Karwińska 11.Na parkingu tam jak warsztaty. Share this post Link to post Share on other sites
Żółty 0 Report post Posted March 8, 2013 Wiadomo czyje? Share this post Link to post Share on other sites
spirit 0 Report post Posted March 8, 2013 Oglądając na youtube program z Discovery o morskich katastofach. Share this post Link to post Share on other sites
madKOWAL 0 Report post Posted March 12, 2013 http://www.zlomnik.pl/index.php/2013/03/12/miks-autorski-cwiczenia-z-mykologii/ Share this post Link to post Share on other sites