Osam 0 Report post Posted September 12, 2014 To ja jechałem do Karpacza.Nareszcie ktoś mnie widział.To ex VR6 tylko pod maską 24V.Nie mogłeś pomachać czy coś to bym się zatrzymał.W ,którym miejscu mnie widziałes? stałem w Bolkowie na skrzyżowaniu głównym w nie rzucającym sie w oczy Doblo Share this post Link to post Share on other sites
Zadi 0 Report post Posted September 13, 2014 Przed chwilą w Tokarni mijane czerwone Corrado WSZxxxx pomachane,pomrugane. Wyglądało ładnie - kto jechał? Share this post Link to post Share on other sites
olafart 0 Report post Posted September 14, 2014 (edited) takie coś widziałem 05.09. w okolicach Suchej Beskidzkiej. Jakoś przykro było patrzeć... Edited September 14, 2014 by olafart Share this post Link to post Share on other sites
oli 0 Report post Posted September 16, 2014 bury widziany dzisiaj w starchowicach na rondzie, tak tak ten biały bus co ci wyjechał to jaaaa ale wypadłeś z za zakrętu jak szalony a ja nie mogę gwałtownie skręcać bo skrzynki z cola przewracają się bardzo szybko haha Share this post Link to post Share on other sites
Adanio 0 Report post Posted September 16, 2014 Wczoraj późnym popołudniem w Garbowie koło gazowego widziany czerwono-fioletowy Korczysław śmigający w stronę Lublina. Share this post Link to post Share on other sites
BASSER 0 Report post Posted September 17, 2014 dzisiaj o 13 Katowice szopienice czerwony corr na blachach SK....M?? mijalem sie z nim ja jechalem swoim ale chyba mnie nie widział miałem za nim pognać ale spieszylem sie do robo Share this post Link to post Share on other sites
alanalan 0 Report post Posted September 17, 2014 Dzisiaj przy Politechnice w Gliwicach srebrne Sciro mk 2 na różowych felgach. Ktoś z forum ? Share this post Link to post Share on other sites
alanalan 0 Report post Posted September 17, 2014 Dzisiaj przy Politechnice w Gliwicach srebrne Sciro mk 2 na różowych felgach. Ktoś z forum ? Share this post Link to post Share on other sites
Paloma 0 Report post Posted September 18, 2014 Dzisiaj przy Politechnice w Gliwicach srebrne Sciro mk 2 na różowych felgach. Ktoś z forum ? Share this post Link to post Share on other sites
hanys 0 Report post Posted September 18, 2014 Paloma co robiles w Gliwicach? :DD Share this post Link to post Share on other sites
Paloma 0 Report post Posted September 18, 2014 Szwagierkę mam stamtąd Share this post Link to post Share on other sites
W i t e k 0 Report post Posted September 18, 2014 Wczoraj i dzisiaj na Milionowe w Łodzi. Share this post Link to post Share on other sites
Rafał24V 0 Report post Posted September 19, 2014 Dzisiaj o 14.40 mijało mnie ciemne corrado FZG na ulicy milenijnej.Pojechało prosto ja stałem na lewoskręcie. Share this post Link to post Share on other sites
karmannski 0 Report post Posted September 20, 2014 3 pazdziernika premiera w stanach, podobno ma tam wystapic zielone VR6 http://www.ebay.co.uk/itm/Corrado-VR6-1995-N-Dark-Green-Cream-Heated-Leather-Koni-Suspesion-FILM-CAR-/251274524865 Share this post Link to post Share on other sites
KrzaquG60 0 Report post Posted September 20, 2014 Danar ale ci to ryczy Share this post Link to post Share on other sites
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Report post Posted September 20, 2014 (edited) Dzisiaj rano widziany w Krzeszowicach, ze stron Darka może zna A ten wypatrzony przypadkowo, rozmawiałem z właścicielem, motor oryginalnie był 1,8 teraz 2.0 trochę kombinacji, gaźniki od yamahy 1100 i takie tam, kiera jeszcze po prawej, jakiś carbon style i do sprzedania - cena 7 000 zł podobno zapier..... i faktury na wszystko + relacja z roboty przy tym, dorzucam filmik znaleziony na youtube http://www.youtube.com/watch?v=XzYeuJwRf-c Edited September 20, 2014 by SŁAWEK-KRAKÓW Share this post Link to post Share on other sites
rafal.g 0 Report post Posted September 21, 2014 ta mechaniczna pomarańcza byla nie tak dawno temu na allegro Share this post Link to post Share on other sites
Ruski 0 Report post Posted September 21, 2014 Wczoraj w okolicach Strzegomia widziane fioletowe jasne Corrado na DKL z tylnymi lampami lexus. Share this post Link to post Share on other sites
KrzaquG60 0 Report post Posted September 22, 2014 http://olx.pl/oferta/motec-nitro-17x9j-5x120-torowe-9kg-szt-CID5-ID75xf1.html czyj złom? Share this post Link to post Share on other sites
zanat 0 Report post Posted September 22, 2014 Na tuning show w Bydgoszczy stala czerwona prawdopodobnie 16. Znajomy mi pokazal foto, ale strasznie z dupy bylo. Ja niestety tam nie dotarlem. Poza tym w gazecie Poradnik kupujacego -samochody klasyczne jest tez wzmianka o Corrado. Share this post Link to post Share on other sites
sloniu 0 Report post Posted September 23, 2014 dzis o 16:40 na kosciuszki w Łodzi widziana SKY w swoim corrku Share this post Link to post Share on other sites
juby 0 Report post Posted September 24, 2014 Dziś na Youngtimer Warsaw widziane dwa Corry z elitarnego klubu "VR6 Automatic" Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted September 24, 2014 Pewnie Rafał i Andrzej Share this post Link to post Share on other sites
Michał90 0 Report post Posted September 24, 2014 dziś ok 8 i później o 20 widziany niebieski Corras w Gdańsku na Kartuskiej koło LO8 Share this post Link to post Share on other sites
PHERO 0 Report post Posted September 25, 2014 To moje widziałeś Share this post Link to post Share on other sites