Jump to content
sslawek77

O ograniczeniach raz jeszcze

Recommended Posts

olot3    0

Niestety correk juz dawno sprzedany ale fajnie wskoczyc na stronke i poczytac, powspominac stare czasy :)

crxmen    0
Niestety correk juz dawno sprzedany ale fajnie wskoczyc na stronke i poczytac, powspominac stare czasy :)

a wiadomo moze kto kupil ?? wiem ze fura pojechala w okolicie bielska

evolution    0
no i dział corrado na forum vwzone, umiera powoli śmiercią naturalną :rolleyes: , tyle było krzyku i płaczu o składki, i że forum upadnie, a jedyne co zniknęło to głupkowate pytania :D , chociaż szkoda bo nie ma się z kogo pośmiać :P

jest sie z kogo posmiac:P

upiorek77    0

a ja dalej nie wiem o co tu wogóle chodzi. Płaci człowiek składkę i nie ma prawie do niczego dostępu.

Czy ktoś może to mi łopatologicznie wyjaśnić?

Praks    0
a ja dalej nie wiem o co tu wogóle chodzi. Płaci człowiek składkę i nie ma prawie do niczego dostępu.

Czy ktoś może to mi łopatologicznie wyjaśnić?

widocznie konto nie zostalo jeszcze aktywowane ;)

alien    0
widocznie konto nie zostalo jeszcze aktywowane ;)

Już zostało , tylko moze ktoś nie umie sie posługiwać forum :)

Oskar    0

Odbiegajac troche od tematu: Wplacilem i uwazam, ze cena rozsadna - szkoda tylko, ze ta baza danych (postow) rozrzucona po calym serwerze jak jakies ksiazki po podlodze...duzo przyjemniej by sie to czytalo/korzystalo gdyby posegregowac WSZYSTKIE tzn zwiazane z kazdym silnikiem oraz PG, VR6 etc...kazdy mi mowil uzywaj opcji szukaj...wiec szukalem, a dopiero pozniej znalazlem te tematy w OSLA LACZKA - forum to nie jest w kategorii corrado...ogolnie syf troche. Troche tez denerwuja wypowiedzi "ludzi" ktorzy zamiast napisac TAK/NIE rozpisuja sie o praktycznych stronach opcji szukaj...

Domi    0

Klimat forum jest niepowtarzalny, drugiego takiego pewnie nie znajdziesz ;)

Pewnie nie wszystkim pasuje... no i jak chcesz tu zostac to musisz sie przyzwyczaic :P

BOLO666    0
Odbiegajac troche od tematu: Wplacilem i uwazam, ze cena rozsadna - szkoda tylko, ze ta baza danych (postow) rozrzucona po calym serwerze jak jakies ksiazki po podlodze...duzo przyjemniej by sie to czytalo/korzystalo gdyby posegregowac WSZYSTKIE tzn zwiazane z kazdym silnikiem oraz PG, VR6 etc...kazdy mi mowil uzywaj opcji szukaj...wiec szukalem, a dopiero pozniej znalazlem te tematy w OSLA LACZKA - forum to nie jest w kategorii corrado...ogolnie syf troche. Troche tez denerwuja wypowiedzi "ludzi" ktorzy zamiast napisac TAK/NIE rozpisuja sie o praktycznych stronach opcji szukaj...

Jak kcesz to możesz podjąć się posprzątania :lol:

koza    0

a podejmiesz sie posegregowania tego wszystkiego ? ogarniecia, pogrupowania i poukladania alfabetycznie ? :D

wlasnie dlatego ze ludzie zakladaja nowe tematy na ten sam temat jest tony syfu do przekopania

Win32    0

Podstawowa zasada :

To jest forum , nie wiki , nie dev, tylko forum - a z zasady jak dyskutujesz to tematy powracają, a powracają dlatego że każdy problem pojawia się w innym środowisku i okolicznościach - nie zmusisz ludzi aby przed dyskusją dokładnie analizowali czy tego tematu już nie było...

To tak jak byś chciał pogadać o truskawkach... rozmawiano o tych we francji , o tych we włoszech , że rosną tu i tam, na takim i takim , chorują na to i na to ... wszystkie tematy dotyczą truskawek, ba nawet rodzaje ziemi i choroby dotyczą tych z francji i włoch ale czy to oznacza że nie można rozmawiać o truskawkach w polsce ?

uporządkowana wiedza to jest w instrukcjach serwisowych :P :P

Codders    0

A jak Ci nie dziala opcja szukaj na forum to uzyj...

google i na koncu szukanej frazy dopisz site:corrado.com.pl