gonek 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad 2019 Hej Miłosz. Opłaciłem składkę 25zł, chociaż nie mam już Corrado, ale może jednak wrócę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
uko 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Listopad 2019 (edytowane) Wpłata poszła 13.11. do dzisiaj brak dostępu do większości forum. Proszę moderatora o interwencję. Edytowane 3 Grudzień 2019 przez uko Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dyrcio 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Grudzień 2019 Poszła DAROWIZNA od Dyrcio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Grudzień 2019 JA tez nie moge pisac w wiekszosci tematow... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Grudzień 2019 (edytowane) 3 godziny temu, madKOWAL napisał: JA tez nie moge pisac w wiekszosci tematow... Za mała darowizna Edytowane 3 Grudzień 2019 przez kostek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
leon 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Grudzień 2019 LEPIEJ pózno ,niż wcale poleciało Panie PREZESIE Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
carlito 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Grudzień 2019 poszło i odemnie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
uko 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Grudzień 2019 Mam pytanie do administratora. Darowizna wysłana była 15 listopada. Do dnia dzisiejszego nie mogę korzystać ze wszystkich dobrodziejstw forum. Upłynął miesiąc i nic. Pisałem na prv i nic. Czy zmieniły się zasady co do wysokości darowizny lub zasad korzystania z dobrodziejstw tego zacnego forum? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał_19 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Grudzień 2019 Przelew zrobiony. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mps 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Grudzień 2019 aktualizacja statusów - sorki za opuźnienie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kecaj 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Styczeń 2020 Poszło 28. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Styczeń 2020 Ode mnie też z opóźnieniem ... ale poszło Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Darius93 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Styczeń 2020 Opłacone. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gorski89 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Styczeń 2020 Co tu się dzieje? Grasz w ruletkę?) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Jaras 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Luty 2020 Przelew poszedł. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Marzec 2020 Poleciało 69 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hasan 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Marzec 2020 Poszło Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
radzio 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Marzec 2020 poszlo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Kwiecień 2020 Spóźnione ale poszło Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mps 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Kwiecień 2020 Serdecznie dziękuje osobą, którzy że mimo czasów jakie mamy dokonują Darowizn. Jesteście wielcy ! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Kwiecień 2020 Wpłacone 22 października. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Kwiecień 2020 W dniu 14.01.2020 o 09:47, poprostu napisał: Ode mnie też z opóźnieniem ... ale poszło Coś tam link z deka nieaktualny... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PiuPiuPiu1115 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Kwiecień 2020 Czołem Czarnuchy!!! Wysłałem pieniądze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BOLO666 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Kwiecień 2020 Tak jakby za dwa lata poszło tj. 2018-2019 + 2019-2020 o ile dobrze liczę, chyba że jeszcze jakieś odsetki się należą za zwłokę ale ja sam jak zwłoka ostatnio... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Maj 2020 Wpłacone z lekkim poślizgiem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach