mps 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Wrzesień 2022 Rozpoczynamy teoretyczny* nowy rok darowizn 2023/2024 * teoretyczny bo darowizna bez względu na to kiedy ją opłacimy działa i tak całe 12 miesięcy Przypominam że posiadamy dwa rodzaje darowizn: * 69zł - darowizna członkowska klubowiczów (zawiera darowiznę na forum oraz stronę klubową) * 25zł - sponsoring forum oraz strony klubowej (zapewnia możliwość korzystania z wszelkich dobrodziejstw forum) Nikt ze zgromadzonych środków nie czerpie indywidualnych profitów. Całość stanowi kapitał klubowy który przeznaczamy na opłaty za serwer, domenę, nagrody na zlotach, dopłaty do toru itp. Klubowicze i sponsorzy często otrzymują zniżki klubowe a czasami prezenty (np. były już poduszki, długopisy z naszym logo, kamizelki ostrzegawcze, napoje energetyczne parasole, puzzle, koszulki itp). Oto lista osób które płaciły kiedykolwiek składki. Jak ktoś nie ma daty to jego składka straciła ważność. Tam gdzie są daty to już sami musicie ocenić. Składki ważne są cały kalendarzowy rok. Najlepiej sobie zapamiętać datę swojej pierwszej wpłaty. Ciężko też ustalić system wpłacania zawsze w danym dniu/miesiącu bo klubowiczów przybywa w przeciągu całego roku. Osoby nie opłacające składek klubowych (69zł) po 6 miesiącach od ostatniej wpłaty zostają przeniesieni z bazy klubowiczów do archiwum. Aktualna lista wpłat zawsze jest pod tym linkiem (uwaga listę aktualizuje raz na miesiąc - wpłaty średnio co tydzień) Podaje numer konta Miłosz Popiołek 65 1140 2004 0000 3202 3557 5526 mBank W polu tytułem proszę napisać "DAROWIZNA" i nie zapomnieć o podaniu swojego Nicka z forum !!! Uwaga -> proszę w tym poście nie pisać uwag dot składki tylko informacje o ewentualnej wpłacie. 69 pln to tylko 19 groszy na dzień - 5,75 na miesiąc Edytowane 7 Czerwiec 2021 przez mps (wyświetl historię edycji) Tylko administracja może zobaczyć tę informację Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2022 Adanio wpłacił 3 stycznia 2022. Ja dziś. Sorry za obsuwę. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
wane 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Październik 2022 Witam, jestem tutaj nowa i dn. 09.10.2022 została wpłacona przeze mnie darowizna Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
carlito 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Październik 2022 poszło Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Październik 2022 Wpłacone Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2022 poszło Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
radzio 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Listopad 2022 poszło Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-==RalfVr6==- 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Grudzień 2022 Poszlo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Styczeń 2023 Poszedł przelew….. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Styczeń 2023 Wpłacone Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2023 100 poleciało na 2023 ps. Lista nie widzi mojej wpłaty w 2022? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karlos 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Marzec 2023 Pojszło Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Jaras 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Marzec 2023 (edytowane) Wpłacone Edytowane 26 Marzec 2023 przez Jaras Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanAr 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2023 Up Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2023 Poszlo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VJARON 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Wrzesień 2023 Poszło za 022 i 023 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Wrzesień 2023 Poszło W dniu 9.03.2023 o 02:39, Zadi napisał: 100 poleciało na 2023 ps. Lista nie widzi mojej wpłaty w 2022? Zadi, kto tam ma czas na jakieś listy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mps 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Wrzesień 2023 jest w miare aktualna Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
szwagier 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Wrzesień 2023 Kasa poszła-sorry że z poślizgiem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Wrzesień 2023 Mojej wpłaty z 2022 też nie ma na liście (19.10.2022) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Wrzesień 2023 W dniu 13.09.2023 o 20:28, szwagier napisał: Kasa poszła-sorry że z poślizgiem Szwagier, lecisz na 25 lecie? Dawaj!!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Wrzesień 2023 Wpłacone za mnie i Adania, sorry za obsuwę. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Marzec Poszła kasa na 2024 rok Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Marzec Za ten rok. z obsuwą. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mps 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Marzec Serdecznie dziękuje za darowizny Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach