Galun 0 Report post Posted March 12, 2024 Wiedzieliście, że w Świerkocinie nakręcili film? "WYZWANIE" z 2020 roku. Film raczej nędzny ale w słusznym miejscu nakręcony. Właśnie obejrzałem go na Polsacie... Share this post Link to post Share on other sites
poprostu 0 Report post Posted March 14, 2024 A czasami jeden z odcinków „007 zgłoś się ” nie był tam też? Share this post Link to post Share on other sites
Galun 0 Report post Posted March 15, 2024 Sądzę, że potencjał tego miejsca wskazuje na duże prawdopodobieństwo kręcenia tam Błękitnej Laguny... Share this post Link to post Share on other sites
Asiunia 0 Report post Posted March 16, 2024 Jak to powiedział Panicz Morświn na jednym ze zlotów w Świerkocinie "Socrealizm jest nie do zajebani.a" Share this post Link to post Share on other sites
poprostu 0 Report post Posted March 17, 2024 W dniu 15.03.2024 o 12:41, Galun napisał: Sądzę, że potencjał tego miejsca wskazuje na duże prawdopodobieństwo kręcenia tam Błękitnej Laguny... Małżunie były w Pasymiu chyba W dniu 16.03.2024 o 14:30, Asiunia napisał: Jak to powiedział Panicz Morświn na jednym ze zlotów w Świerkocinie "Socrealizm jest nie do zajebani.a" Pamiętam.. Share this post Link to post Share on other sites
Adanio 0 Report post Posted April 11, 2024 W dniu 13.03.2024 o 00:29, Galun napisał: Wiedzieliście, że w Świerkocinie nakręcili film? "WYZWANIE" z 2020 roku. Film raczej nędzny ale w słusznym miejscu nakręcony. Właśnie obejrzałem go na Polsacie... Nie wiedziałem, może obejrzę chociaż podejrzewam że to o jakiejś ekstra ekipie remontowej z programu typu"nasz nowy dom" która w pierwszej połowie filmu robi gładzie a w drugiej okazuje się ze to jednak horror i muszą walczyć z komunistycznymi zombiakami i pająkami z kosmosu. Coś w podobie "Od zmierzchu do świtu" Share this post Link to post Share on other sites