Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Maj 2008 KBR -TO MOJ - MAM NADZIEJE ZE NIE DŁUGO ZMIENI SIE JEGO WYGLAD I PRZESTANA GO WSZYSCY WYTYKAC PALCAMI, JA GO NAPRAWDE KOCHAM Spoko. Ale wyglad to moglbys poprawic, bo mruczec to fajnie mruczy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Maj 2008 jestesmy sasiadami chyba ty parkujesz niedaleko galerii mokotów. pzdr tak dokladnie, niestety teraz juz nie mam corra bo sprzedalem ale moze juz niedlugo bedzie nastepny Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Maj 2008 Pod ratuszem w Bielsku widziałem Corra dzisiaj! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
badyl 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Maj 2008 Pod ratuszem w Bielsku widziałem Corra dzisiaj! czarny rządzi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Maj 2008 Pod ratuszem w Bielsku widziałem Corra dzisiaj! cor mojego znajomego czachy ale raczej sie nie udziela na forum chlopina Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj 2008 Kto z Włocławka parkuje na mojej ulicy na Ursusie zielonego cora?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj 2008 Dziś na Franciszkańskiej / al. Armii Krajowej/ niepodległości stało corrado na ZBI ale sie zapatrzałem a leciałem na zderzaku jakiemuś ciulowi w peugocie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Konradzik 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj 2008 Kto z Włocławka parkuje na mojej ulicy na Ursusie zielonego cora?? Zielony z Wloclawka to chyba Sebek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj 2008 (edytowane) Zielony z Wloclawka to chyba Sebek To było to corrado edit: Nie pierwszy raz je widze na ursusie Edytowane 22 Maj 2008 przez kostek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Borgu 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Maj 2008 wczoraj BYTOM MIECHOWICE spod KOSCIOŁA BOŻEGO CIAŁA - CORRADO CZARNE NA blachach SY XXXXX - kolega pomachał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Maj 2008 Dzisiaj o 11 w Opocznie czarne Corrado na EBE xxxx , red-white z tylu i stalowki czarne z przodu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Maj 2008 Na gieldzie w Miedzianej Gorze ciekawa sroczka ktos od nas ?? bo na tylnej szybce ogromne logo "Corrado Scirocco klub" Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bart$ 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Maj 2008 dzisiaj trasa Kowale - Przywidz woj. pomorskie niebieskie corrado Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Konradzik 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Maj 2008 To chyba byłem ja Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bart$ 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Maj 2008 (edytowane) To chyba byłem ja no prosze , śmignęło mi jakies niebieskie corrado z naprzeciwka (obszar leśny) i na łuku , widziałem że niebieskie ale chyba metalik godz 17 - 18 Edytowane 25 Maj 2008 przez Bart$ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Konradzik 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Maj 2008 Hmm obszar lesny ???? Ja jechalem tak okolo 16.30 Cos mi sie wydaje ze to nie ja jednak Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bart$ 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Maj 2008 Hmm obszar lesny ???? Ja jechalem tak okolo 16.30 Cos mi sie wydaje ze to nie ja jednak gdzieś tak przed kolbudami tam jest taki kawałek las z jednej las z drugiej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Maj 2008 w sobote 13:15 debowiec ciemne corrado SCI 03 cos tam z blad pania za sterami Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Maj 2008 około 15.40 we wrocku koło dw. świebockiego granatowe corrado DKL bez przedniego hokeja.. wersja cross country Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Maj 2008 z blad Aż się czepie blONd Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Maj 2008 (edytowane) Aż się czepie blONd ale szczewi zblad-ł jak zoabczył corrado Edytowane 26 Maj 2008 przez kataryna Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Maj 2008 ale szczewi zblad-ł jak zoabczył corrado Ja mdleje Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sid 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Maj 2008 w sobote we wrocku ciemny korek zaparkowany niedaleko empika na pilsudskiego ? OGL czy coś takiego... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
wizardt 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Maj 2008 Dzisiaj Ladro na Świdnickiej o 20.40 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Maj 2008 Wczraj w wawie na wspolnej czrne corrado WI Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach