poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Listopad 2008 Kto upatrzył ten upatrzył... Ty średnio w stanie byłeś upatrzyć cokolwiekpo imprezie... na tez Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
B_O_N_K 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Listopad 2008 Dzisiaj tradycyjnie Corek BOLO666 pod polibudą No i nawet z samym właścicielem zamieniłem parę słów Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Listopad 2008 Corek BOLO666 pod polibudą No i nawet z samym właścicielem zamieniłem parę słów Powinno być: "Corrado Pana dr BOLO666 pod politechniką. No i nawet z samym Panem doktorem zamieniłem parę słów" A ja widziałem w piątek corrado u mnie we wsi, cisło na Warszawę, ciemno było,miało In Pro z przodu i warczało jak 16-tka z rozwierconą puchą Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Listopad 2008 Dzisiaj w rumi ok 15 widzialen czerwone scirroco GND a zaraz pozniej biale ale juz nie wiem jakie tablice. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Listopad 2008 ale juz nie wiem jakie tablice. aluminiowe pewno Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BOLO666 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Listopad 2008 Powinno być: "Corrado Pana dr BOLO666 pod politechniką. No i nawet z samym Panem doktorem zamieniłem parę słów" A ja widziałem w piątek corrado u mnie we wsi, cisło na Warszawę, ciemno było,miało In Pro z przodu i warczało jak 16-tka z rozwierconą puchą Już bez przesady z tym dr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Listopad 2008 aluminiowe pewno aluminiowe to byly barierki ktore mi go zaslonily:P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Grudzień 2008 dzisiaj i wczoraj tez w lublinie na menczennikow majdanka widzailem ciemne corrado z calymi czerwonymi lampkami g60 z gazem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Grudzień 2008 a ja swojego dawno nie widzialem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
thor 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Grudzień 2008 ja tez Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
~~~napi~~~ 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Grudzień 2008 dziś koło godziny 9:20 w okolicy ul.Kolejowej fioletowy(chyba) corr i sroczka-> pozdro Sonic Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Grudzień 2008 co wy z tym praksem macie za akcje z tym tresowaniem? nie chce wiedzieć co robicie na randkach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Grudzień 2008 co wy z tym praksem macie za akcje z tym tresowaniem? nie chce wiedzieć co robicie na randkach Kryniol a pamiętasz film Killer?? Tam był ten motyw jak "Wąski" był w salonie odnowy biologicznej... Więcej nic nie piszę... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Grudzień 2008 Dziś w Lublinie około trzynastej wyjeżdżający z placu zamkowego corr GROKA. Machałem ale kierownik niekumaty. Może dlatego ze jechaliśmy Passatem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
czapka 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Grudzień 2008 Dziś galeria Kazimierz koło godz 16-stej pokręciłem się trochę ale nikogo nie było pojechałem dalej .Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Grudzień 2008 Jakąś godzinę temu na wylotówce ze szczecina, na 3 pasmowej trasie mijane sciro ciemne GCH lub GHC, 2 mlodych w srodku, jechali 60 km/h prawym skrajnym i bawili sie navi która oswietlała im całe wnętrze i jezdnię w promieniu 20 metrow Jesli ktos z klubu to pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Grudzień 2008 wczoraj w centrum gdańska na hucisku rozbity czerwony parch godz ok 21.30... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Grudzień 2008 dziś po 13 okolice Dworcowej na skrzyżowaniu, jeśli się nie mylę to był darekmurlak...pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Grudzień 2008 Dzisiaj rano w centrum szczecina na placu sprzymierzonych (albo którymś sąsiednim rondzie) zaparkowany ciemny, chyba czarny corr ZST Z tyłu i z boku full seria, przodu nie widziałem Fele chyba ESTORIL albo podobne Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Grudzień 2008 Dzis ok 13 w rumi kolo castoramy widziana biala sroka z czarnymi pasami wzdloz samochodu, migalem ale kierownik chyba sie alienuje. A 500 m dalej widzialem nowa sroke w akcji, tosz to jest cudenko, byla to wersja 2.0 TFSI(?), wygladala poprostu cudownie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Grudzień 2008 wczoraj w Mikolowie ok godz 19 na parkingu widziana czarna Sroka mk2 na blachach SBE....., prawy przedni blotnik caly w szpachli, nie pomalowany, lewa przednia opona przebita, wyglada jakby tam juz stala dluzszy czas Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Praks 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Grudzień 2008 co wy z tym praksem macie za akcje z tym tresowaniem? nie chce wiedzieć co robicie na randkach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Grudzień 2008 Dziś we wrocku ktoś przelatywał ciemnofioletowym korem świdnicką jak arkady. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Grudzień 2008 Dziś we wrocku ktoś przelatywał ciemnofioletowym korem świdnicką jak arkady. równiez widziałem pod akadeimia ekonomiczna cora na PZ z kartka na sprzedaz ale dominował na nim szpachlex Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
thor 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Grudzień 2008 równiez widziałem pod akadeimia ekonomiczna cora na PZ z kartka na sprzedaz ale dominował na nim szpachlex ja go widzialem w dzierzoniowie to krka chyba za 6.500zł Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach