maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Luty 2011 Dziś ok 13 dwukrotnie minąłem się z grafitową sroką mk2 tablice DOA... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Luty 2011 Dziś ok 13 dwukrotnie minąłem się z grafitową sroką mk2 tablice DOA... trochę nie w temacie ale mam pytanie-kupiłeś tego diesla? czy to ty go sprzedajesz? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Luty 2011 Corrado G60 JET, Kraków Os. Strusia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Daniel. 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Luty 2011 Wczoraj na al.Piastow ZS srebrne sciro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Luty 2011 trochę nie w temacie ale mam pytanie-kupiłeś tego diesla? czy to ty go sprzedajesz? Kupiłem, a dlaczemu pytasz? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Memo 8v 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Luty 2011 poniedziałek godz 14. widziane u mniew na wiosce tj Ustron czerwone vr6. na blachach SCI xxxx czyli z moich stron. zadbany ładny okaz. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Luty 2011 chyba wczoraj jakos przed 7 rano widziana srebrna sroczka z czarna maska na blachach SR leciala sobie z rybnika w strone zor Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pawka 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Luty 2011 ok.godz.temu Radzia corek w wulkanizacji na ul.Morskiej "Nirfi" Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Luty 2011 http://www.joemonster.org/filmy/3414/Kobiety_ktore_prowokuja_wypadki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Luty 2011 Dzisiaj po 15 w Lublinie szaro-błękitny corr z ciemnymi szybkami na tyle. Rejestracja chyb rzeszowska, ale nie jestem pewna. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Luty 2011 wczoraj w Kozach pod Bielskiem Białym widziane czarne Corrado na SBI Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ghostunit17 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Luty 2011 Dzisiaj w Gdyni Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Luty 2011 chrupek gajosa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Luty 2011 wczoraj w Kozach pod Bielskiem Białym widziane czarne Corrado na SBI i znowu nie dales znac ze ejstes w naszych okolicach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ghostunit17 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Luty 2011 tak potraktować corra:/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Luty 2011 Bylo co nie zmienia faktu o traktowaniu... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Luty 2011 Szczewi to mam się odzywać jak tylko będę w BB? ok, będę pisał, obiecuję! A ten Corr to czyj, wiesz? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Luty 2011 mogl to byc Dad0, Ogur, a moze kolega Akces Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Domi 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Luty 2011 doszly mnie sluchy ze MPS byl w sobote na myjni swoim burczacym VRT Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qlek 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Luty 2011 a ja widzialem dzis przed 10 czerwone Sciro MK2 na 29 Listopada jadace w kierunku Wawy - pomachane, odmachane ktos od nas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Luty 2011 w piątek około 19, na wylocie z wawy (al. Krakowska)na wysokości Okęcia minąłem corra na rejestracji TKN albo TSK, niestety kierowca nie zauważył że do niego macham jak się z nim zrównałem, leciałem czerwonym gofrem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ogur 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Luty 2011 mogl to byc Dad0, Ogur, a moze kolega Akces eee czarny corr jeden to ja na bialych felgach a drugi to nie znam ale podobno tez tam gdzies pomyka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Luty 2011 eee czarny corr jeden to ja na bialych felgach a drugi to nie znam ale podobno tez tam gdzies pomyka fak, a myslałem, że tylko mój jak jestem w BB, jest czarnym correm na białej feldze (speedline'ach) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ogur 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Luty 2011 akuku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Roby25 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Luty 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=rHYLYjXjgk0&feature=related ciekawe co trzeba zainstalować żeby poszaleć corrado ???Ten spojler trochę kiepski ale reszta może być Edytowane 21 Luty 2011 przez Roby25 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach