nezzo 0 Report post Posted December 8, 2010 łukiego betonowy, tez BP Share this post Link to post Share on other sites
KOSTRZYK 0 Report post Posted December 9, 2010 dziś około 16.30 widziałem wirusowego Landa, na rogu Bartyckiej i Czerniakowskiej Share this post Link to post Share on other sites
Lazer 0 Report post Posted December 11, 2010 dziś obok galerii mokotów w W-wie kolo 14tej ciemne corrado na KGR lub KBR Share this post Link to post Share on other sites
KOSTRZYK 0 Report post Posted December 15, 2010 http://www.tvnwarszawa.pl/stolica,news,zobacz-plan-przebudowy-niebezpiecznego-skrzyzowania,25993.html 1:57 cycowy parch na Puławskiej. Share this post Link to post Share on other sites
olafart 0 Report post Posted December 15, 2010 wczoraj przy Puławskiej na wysokości Komendy Policji zaparkowane ciemne Corrado na WA- wcześniej chyba go nie widziałem nigdy... Share this post Link to post Share on other sites
Karlos 0 Report post Posted December 15, 2010 http://www.tvnwarszawa.pl/stolica,news,zobacz-plan-przebudowy-niebezpiecznego-skrzyzowania,25993.html 1:57 cycowy parch na Puławskiej. Często tam skręcam z Pileckiego w Puławską. Przesrane to skrzyżowanie, a wystarczyłoby zmienić trochę ustawienie świateł. No ale widocznie nikt z warszawskich drogowców tamtędy nie jeździ... Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted December 15, 2010 link mi nie działa Share this post Link to post Share on other sites
KOSTRZYK 0 Report post Posted December 15, 2010 to skopiuj sobie całego linka do przeglądarki. Share this post Link to post Share on other sites
First_Mastercyc 0 Report post Posted December 15, 2010 http://www.tvnwarszawa.pl/stolica,news,zobacz-plan-przebudowy-niebezpiecznego-skrzyzowania,25993.html 1:57 cycowy parch na Puławskiej. Prawda moje toto, tak myślałem, że zostanie zauważone przez kogoś w TV, miałem pokazać środkowy palec, ale sobie darowałem Share this post Link to post Share on other sites
sZcZeWi 0 Report post Posted December 15, 2010 w poniedzialek w swierklanach okolo 12 widziana zielona sroczka mk2 na SRB blachach Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted December 15, 2010 Wczoraj ciemne na blachach WD widziane na skrzyżowaniu kolo salonu Toyoty , pomykało w stronę piaseczna o 16:28 Share this post Link to post Share on other sites
Marian 0 Report post Posted December 15, 2010 wczoraj kolo 18 we wrzeszczu ciemne korado na czarnych blachach (chyba GNB) Share this post Link to post Share on other sites
bujson 0 Report post Posted December 17, 2010 Tego korka czesto widuje w okolicach Hallera/Legionow. Share this post Link to post Share on other sites
Biały 0 Report post Posted December 19, 2010 Znalazłem zagubione fotki na dysku:) zdjęcie zrobiłem 9 czerwca 2007 roku w okolicach zakopanego Share this post Link to post Share on other sites
Verbus 0 Report post Posted December 21, 2010 Dzis kolo Radissona czerwone corrado w locie widzialam bo nie bylo nawet jak sie zatrzymac Share this post Link to post Share on other sites
alien 0 Report post Posted December 26, 2010 dziś na tvn turbo w programie " wydaje Ci się że umiesz jeździc " czarne scirocco mk3 Share this post Link to post Share on other sites
Ghostunit17 0 Report post Posted December 30, 2010 dziś w Wałczu przy kauflandzie o godzinie około 18:00 zielone scirocco mk2 na ZWA W87... Share this post Link to post Share on other sites
DanielG60 0 Report post Posted January 3, 2011 w sylwestrowy wieczór pod szpitalem w Żywcu o godzinie 18ej widziane czerwone corrado na rej ST... a wczoraj w Bielsku pod Carrefourem na Sarnim Stoku około godziny 16ej takiego udało sie ustrzelić: Share this post Link to post Share on other sites
hanys 0 Report post Posted January 3, 2011 w sylwestrowy wieczór pod szpitalem w Żywcu o godzinie 18ej widziane czerwone corrado na rej ST... pewnie DEX Share this post Link to post Share on other sites
sZcZeWi 0 Report post Posted January 3, 2011 (edited) w sylwestra po 11 pod auchan w bielsku widziany taki cor (kiedys jezdzil w mojej wiosce ) Edited January 3, 2011 by sZcZeWi Share this post Link to post Share on other sites
badyl 0 Report post Posted January 6, 2011 Nie wiem czy było. Ja widzie to pierwszy i ostatni raz Share this post Link to post Share on other sites
Wapniak 0 Report post Posted January 6, 2011 było już. od wtedy strajkuje nie jem nic w McDonald:) Share this post Link to post Share on other sites
Rafal 0 Report post Posted January 7, 2011 Jakiś fioletowy parkuje chyba stale pod biurem na Puławskiej 182 - mam tam klienta to go często widuje Pozdrawiam, Rafał Share this post Link to post Share on other sites
madKOWAL 0 Report post Posted January 8, 2011 dzisiaj w Piotrkowie Trybunalskim fioletowe Corrado na blatach EPI z przerysowanym prawym bokiem a chwile pozniej w Sulejowie wscieklozielone Scirocco mk2 Share this post Link to post Share on other sites
Kozik 0 Report post Posted January 8, 2011 Dzisiaj brązowy/bordowy korek w Gdańsku na Świętokrzyskiej, koło 10 rano - chyba już kiedyś widziałem, ale nie pamiętam czyj to Share this post Link to post Share on other sites