Jump to content
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Recommended Posts

Miałem ;]

Coś mylisz ja praktycznie od wiosny na jednych kołach latam (nie zmieniałem).

Z tego co wiem jest jeszcze przynajmniej 1 albo może i 2 pod WiP-em.

Ja teraz weekendami tam jestem, na tygodniu Bukszpan (nie wiem jak często wpada na wydział Corem ale ma) i jest jeszcze jakieś takie ciemno wiśniowe widziałem kilka razy na szybko.

Jeśli mówisz o burgunowym na blachach WPR to ja :). Jakiś czas temu widziałem cora na stalówkach stary typ zegarów miał granatowy, a Twój stałna alusach borbetach tak?

VJARON    0

th_DSC_0013.jpg th_DSC_0014.jpg

trafiony dziś w Tarnobrzegu, blacha RT..

czerwony, z czarnym dachem, PG eaton + gazz, bity przodem, zderzak laminat, z wyciętą jamą na IC, coś ja u mnie było... :P

dees    0

Ok 13, w Gdyni przy wjezdzie na obwodnice stal zolty corr SCI, ladna sztuka...

Fenri    0

Wczoraj i przedwczoraj widziałem w Andrychowie na ul Krakowskiej ładnego Corka na numerach KWA, wydaje mi sie że to auto jest w projektach na forum, ma lakier z palety Toyoty Avensis o ile sie nie myle :)

Edited by Fenri

patryk1983    0

wczoraj około godziny 9 w Toruniu przy wylocie na Gdańsk/Grudziądz czerwone corrado na CBY. Zwolniłem ,ale kolega się nie spojrzał. Pozdrawiam .

Edited by patryk1983

Adanio    0

Ema97 takie zdjęcia mi wysłał - ustrzelił toto w Łęcznej

post-3941-1289594621,6316_thumb.jpg

post-3941-1289594648,1547_thumb.jpg

hanys    0

ten US na blachach z Zabrza wisial dosc dlugo na allegro za ok 8k, tak mi sie wydaje, ze to ten...

gietek    0

Tak na stówe z Allegro bo mój szwagier był zainteresowany tym parchiem.

bujson    0

W czwartek okolo 22:30 widzialem ciemnego Corra w Gdansku na krzyzowce Kosciuszki i Legionow, RLA~~, prowadzila jakas Pani <chyba>.

Corr namierzony na ulicy Wajdeloty. Correk jest na sprzedaz "92' 2.0 cena do negocjacji 508~~" nie spisalem numeru, tyle wyczytalem na kartce, widzialem go w ciemnosci i nietrzezwosci ale byl zienlony <LC6P> na glebie. Przedni zderzak z odpryskami, jakies male felgi (nic specjalnego). Odeszla od strony kierowcy uszczelka przedniej szyby i rudy wszedl, troche przegnilo, lusterko kierowcy polamane ale "sprawne". Moja kobieta wypatrzyla w srodku fotele GTI Edition, kierowcy przetarty tam gdzie zwykle, ja srodka nie ogladalem :P Gril w kolorze nadwozia z brewka. Wnioskuje, ze tam stoi bo juz drugi raz go widze w tej okolicy, wiec jak ktos chce numer moge sie przejsc spisac. PM jak cos.

Smyk    0

Ema97 takie zdjęcia mi wysłał - ustrzelił toto w Łęcznej

koleś od jakiegoś czasu ma tego cora, mieszka jakoś w łęcznej lub okolicach, mówiłem wam o nim na spocie nad wodo :)

YaMsChA    0

na jednym z Rzeszowskich osiedli stoją 2 sroki w tym 1 na pewno klubowa.

Corka jeszcze żadnego nie spotkałem.

Justyna    0

Dzisiaj ok 12:00 na przejezdzie kolejowym w Rumi widziane ciemne corrado GWE, a ok 15:00 w Pruszczu Gdańskim widziane ciemne scirocco GSZ :). Jechałam kangoo słuzbowym takze mnie nie widziano :(

Maax    0

wczoraj wieczorem widziany ciemny corek (w rejestracji na koncu "C") na krzywoustego pod Barrab'em.

manius    0

na jednym z Rzeszowskich osiedli stoją 2 sroki w tym 1 na pewno klubowa.

Corka jeszcze żadnego nie spotkałem.

jedna dziewczyny jest to juz jej chyba 7 sroka...a druga jej brata jesli mysle tych samych :rolleyes:

Kozik    0

W piątek po 15, podczas katastrofy komunikacyjnej w Gdańsku, czerwone Corrado w kolejce na prom na Westerplatte.

A w sobotę przy Galerii Bałtyckiej Corek "śliwkowy-metallic".

Ghostunit17    0

W Strącznie koło Wałcza spotkałem kolege:) zatrzymane pogadane zielone Corrado 2.0 16v kolega jeszcze nie w klubie ale bedzie:)

hanys    0

dzisiaj o 22.20 ciemne Corrado w Katowicach na Kosciuszki, jechalo w kierunku centrum