First_Mastercyc 0 Report post Posted November 8, 2010 Miałem ;] Coś mylisz ja praktycznie od wiosny na jednych kołach latam (nie zmieniałem). Z tego co wiem jest jeszcze przynajmniej 1 albo może i 2 pod WiP-em. Ja teraz weekendami tam jestem, na tygodniu Bukszpan (nie wiem jak często wpada na wydział Corem ale ma) i jest jeszcze jakieś takie ciemno wiśniowe widziałem kilka razy na szybko. Jeśli mówisz o burgunowym na blachach WPR to ja . Jakiś czas temu widziałem cora na stalówkach stary typ zegarów miał granatowy, a Twój stałna alusach borbetach tak? Share this post Link to post Share on other sites
VJARON 0 Report post Posted November 10, 2010 trafiony dziś w Tarnobrzegu, blacha RT.. czerwony, z czarnym dachem, PG eaton + gazz, bity przodem, zderzak laminat, z wyciętą jamą na IC, coś ja u mnie było... Share this post Link to post Share on other sites
dees 0 Report post Posted November 10, 2010 Ok 13, w Gdyni przy wjezdzie na obwodnice stal zolty corr SCI, ladna sztuka... Share this post Link to post Share on other sites
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Report post Posted November 10, 2010 Dzisiaj na Balickiej w krakowie granatowa 16-nastka Share this post Link to post Share on other sites
Fenri 0 Report post Posted November 10, 2010 (edited) Wczoraj i przedwczoraj widziałem w Andrychowie na ul Krakowskiej ładnego Corka na numerach KWA, wydaje mi sie że to auto jest w projektach na forum, ma lakier z palety Toyoty Avensis o ile sie nie myle Edited November 10, 2010 by Fenri Share this post Link to post Share on other sites
patryk1983 0 Report post Posted November 11, 2010 (edited) wczoraj około godziny 9 w Toruniu przy wylocie na Gdańsk/Grudziądz czerwone corrado na CBY. Zwolniłem ,ale kolega się nie spojrzał. Pozdrawiam . Edited November 11, 2010 by patryk1983 Share this post Link to post Share on other sites
Adanio 0 Report post Posted November 12, 2010 Ema97 takie zdjęcia mi wysłał - ustrzelił toto w Łęcznej Share this post Link to post Share on other sites
hanys 0 Report post Posted November 12, 2010 ten US na blachach z Zabrza wisial dosc dlugo na allegro za ok 8k, tak mi sie wydaje, ze to ten... Share this post Link to post Share on other sites
gietek 0 Report post Posted November 13, 2010 Tak na stówe z Allegro bo mój szwagier był zainteresowany tym parchiem. Share this post Link to post Share on other sites
bujson 0 Report post Posted November 15, 2010 W czwartek okolo 22:30 widzialem ciemnego Corra w Gdansku na krzyzowce Kosciuszki i Legionow, RLA~~, prowadzila jakas Pani <chyba>. Corr namierzony na ulicy Wajdeloty. Correk jest na sprzedaz "92' 2.0 cena do negocjacji 508~~" nie spisalem numeru, tyle wyczytalem na kartce, widzialem go w ciemnosci i nietrzezwosci ale byl zienlony <LC6P> na glebie. Przedni zderzak z odpryskami, jakies male felgi (nic specjalnego). Odeszla od strony kierowcy uszczelka przedniej szyby i rudy wszedl, troche przegnilo, lusterko kierowcy polamane ale "sprawne". Moja kobieta wypatrzyla w srodku fotele GTI Edition, kierowcy przetarty tam gdzie zwykle, ja srodka nie ogladalem Gril w kolorze nadwozia z brewka. Wnioskuje, ze tam stoi bo juz drugi raz go widze w tej okolicy, wiec jak ktos chce numer moge sie przejsc spisac. PM jak cos. Share this post Link to post Share on other sites
Smyk 0 Report post Posted November 15, 2010 Ema97 takie zdjęcia mi wysłał - ustrzelił toto w Łęcznej koleś od jakiegoś czasu ma tego cora, mieszka jakoś w łęcznej lub okolicach, mówiłem wam o nim na spocie nad wodo Share this post Link to post Share on other sites
DanielllVW 0 Report post Posted November 15, 2010 koleś od jakiegoś czasu ma tego cora, mieszka jakoś w łęcznej lub okolicach, mówiłem wam o nim na spocie nad wodo na vwzone ma opis corka http://forum.vwzone.pl/viewtopic.php?f=98&t=53518&view=unread#unread Share this post Link to post Share on other sites
Antonio 0 Report post Posted November 16, 2010 na forum też czasem zagląda ale chyba na "czarno" Share this post Link to post Share on other sites
YaMsChA 0 Report post Posted November 16, 2010 na jednym z Rzeszowskich osiedli stoją 2 sroki w tym 1 na pewno klubowa. Corka jeszcze żadnego nie spotkałem. Share this post Link to post Share on other sites
Verbus 0 Report post Posted November 17, 2010 wczoraj na ul,Wojska Polskiego(Zs)biala sroczke widzialam Share this post Link to post Share on other sites
Maciej 0 Report post Posted November 18, 2010 wczoraj ustrzeliłem zielonego korka NOS... w okolicy PKP Wrzeszcz Share this post Link to post Share on other sites
bujson 0 Report post Posted November 19, 2010 To ja, to ja Na zakupach bylem w galerii Share this post Link to post Share on other sites
Maciej 0 Report post Posted November 19, 2010 To ja, to ja Na zakupach bylem w galerii Ja tezzz Share this post Link to post Share on other sites
Justyna 0 Report post Posted November 19, 2010 Dzisiaj ok 12:00 na przejezdzie kolejowym w Rumi widziane ciemne corrado GWE, a ok 15:00 w Pruszczu Gdańskim widziane ciemne scirocco GSZ . Jechałam kangoo słuzbowym takze mnie nie widziano Share this post Link to post Share on other sites
Maax 0 Report post Posted November 20, 2010 wczoraj wieczorem widziany ciemny corek (w rejestracji na koncu "C") na krzywoustego pod Barrab'em. Share this post Link to post Share on other sites
manius 0 Report post Posted November 21, 2010 na jednym z Rzeszowskich osiedli stoją 2 sroki w tym 1 na pewno klubowa. Corka jeszcze żadnego nie spotkałem. jedna dziewczyny jest to juz jej chyba 7 sroka...a druga jej brata jesli mysle tych samych Share this post Link to post Share on other sites
Kozik 0 Report post Posted November 21, 2010 W piątek po 15, podczas katastrofy komunikacyjnej w Gdańsku, czerwone Corrado w kolejce na prom na Westerplatte. A w sobotę przy Galerii Bałtyckiej Corek "śliwkowy-metallic". Share this post Link to post Share on other sites
Ghostunit17 0 Report post Posted November 22, 2010 W Strącznie koło Wałcza spotkałem kolege:) zatrzymane pogadane zielone Corrado 2.0 16v kolega jeszcze nie w klubie ale bedzie:) Share this post Link to post Share on other sites
hanys 0 Report post Posted November 23, 2010 dzisiaj o 22.20 ciemne Corrado w Katowicach na Kosciuszki, jechalo w kierunku centrum Share this post Link to post Share on other sites
Mosiadz 0 Report post Posted November 26, 2010 Dzisiaj w Dębnie o 16.40 czerwony corr na zgr pod biedronka Share this post Link to post Share on other sites