Jump to content
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Recommended Posts

Kwass    0

Około 10:00 Cor Zagniatacza z jego siostra za kolkiem na ulicy Ciepłej i Cor mirona na ołtaszynie ulica ożynowa około 14:00

hanys    0

dzisiaj w Tychach na podziemnym platnym pod Realem Corr na ST 81338, chyba czarny mat, gleba, maska NT

Verbus    0

wczoraj na wysokosci Regalicy na Moscie Pomorzan(Zs) czarna sroka odmrugane pomachane :rolleyes:

Smyk    0

dzisiaj w biłgoraju, białe sciro gt2 <_< - niestety nie na sprzedaż ;)

s_kowal    0

Wtorek ok. 11:20 - 11:30 w Włodzimierzowie (powiat piotrkowski o ile się nie mylę) czerwone Corrado na nr rej. EPI 04... Mijałem się z nim jadąc na czerwonym moto. Któż to taki ???

Ghostunit17    0

Dzisiaj w Gdyni koło Akademii Marynarki wojennej czekając na autobus na przystanku o godzinie 17:30 widziałem fioletowe corrado na tablicach GA XXXXX czyli miejscowy pewnie ^_^ machałem ale kolega mnie nie zauważył :lol:

Antonio    0

kurde wszyscy lecą na złot, dzwoni kumpel przed chwilą i się pyta Wy jakiś zlot macie? ja mówię no, bo właśnie widziałem 3 corrado na rla, w okolicach krakowa 2 czerwone i jedno ciemne, także pozdrawiam Oskara, Rechola i Małrycego :D

Verbus    0

Teraz skrecajac z Grzedzic na Stargard Szcz. Na skrzyzowaniu w Lipniku stalo jakies corrado chlopaki ze Stargardu kogo to??? :D bo juz je kilka razy widzialam tam

Łuki    0

G60 nie zrzeszony pan, sprzedawać chciał jakiś czas temu. W Stargardzie mamy z 8 Corrado aż szok, jak na taką dziure :lol:

Edited by Łuki

Ghostunit17    0

W Gdyni widziałem czerwone Corrado prawe drzwi zielone jak dobrze widziałem na GA 67XXXX :)

Edited by Ghostunit17

Kwass    0

okolo 18:00 na swiatlach na kamiennej Siostra Zagniatacza bialym corem ale cos nie chciala sie scigac :P

barti    0

Dzisiaj w rynku w ddz tablice SWD granatowy chyba byl :) czyj to nie wiecie??

Kryniol    0

G60 nie zrzeszony pan, sprzedawać chciał jakiś czas temu. W Stargardzie mamy z 8 Corrado aż szok, jak na taką dziure :lol:

:blink: ło qrwa, nie wiem czy w Warszawie jest tyle :lol:

madKOWAL    0

dzisiaj przy dworcu w Kielcach czarne Corrado blachy TK chyba Pana Krzyska :)

Verbus    0

dobrze wiedziec :D az tyle macie corrow to czemu jak jezdze tamtedy co tydzien nikogo nie widuje :blink: gdzie sie ukrywacie :>

a wracajac do tematu wczoraj na przejsciu dla pieszych kolo Makro by mnie niebieska sroka przejechala :wacko: pierwszy raz ja widzialam :)

hanys    0

dzisiaj Katowice-Podlesie biala Sroka mk3 na KR z blondynka za kierownica, ta sama co ja spotkalem ok miesiaca temu i skusila sie troche przycisnac, dzisiaj wyprzedzone, zamrygane i zero reakcji...

hasan    0

Dzisiaj w rynku w ddz tablice SWD granatowy chyba byl :) czyj to nie wiecie??

od lipca ponoc go gosc ma gadalem z nim chwile tez na rynku go widzialem akurat blachy nowe zakladal juz na ddz bedzie:)wporzadku gosciu cor tez ladny 90r g60

Ghostunit17    0

Dzisiaj w Gdańsku o godzinie 14:15 na ulicy Adama Mickiewicza widziałem szare corrado z czarną skórą w środku chyba VR6 na numerach GNB 152(..) klubowe? :)

Łuki    0

dobrze wiedziec :D az tyle macie corrow to czemu jak jezdze tamtedy co tydzien nikogo nie widuje :blink: gdzie sie ukrywacie :>

Słabo się rozglądasz najwidoczniej skoro ja jak jeszcze miałem mercedesa Coupe jakiś czas temu widziałem Cie na orlenie :P A jak chcesz ustrzelić pewniaka jedz do Daniela ,,BOA,, pod blok tam zawsze sterczy dumnie VR6 zwany pomnikiem ;)

Verbus    0

Słabo się rozglądasz najwidoczniej skoro ja jak jeszcze miałem mercedesa Coupe jakiś czas temu widziałem Cie na orlenie :P A jak chcesz ustrzelić pewniaka jedz do Daniela ,,BOA,, pod blok tam zawsze sterczy dumnie VR6 zwany pomnikiem ;)

ooo wpierw adres podaj bo nie wiem gdzie :> a na orlenie??? :blink: gdzie?? jak ja tylko na shellu tankuje :P

Łuki    0

Po adres to zapraszam do Daniela na priv, na forum takich rzeczy się nie pisze :P Co do stacji benzynowej to nie wiem co tam robiliście (był jakiś pan z Tobą) może stacje pomyliłaś :lol: Ja swoim złomem jeżdżę codziennie do pracy mimo że plan był inny ale jakoś nie mogę się powstrzymać od jazdy nim :wub:

Verbus    0

Co do stacji benzynowej to nie wiem co tam robiliście (był jakiś pan z Tobą) może stacje pomyliłaś :lol: Ja swoim złomem jeżdżę codziennie do pracy mimo że plan był inny ale jakoś nie mogę się powstrzymać od jazdy nim :wub:

hmmm ten pan to moj Daniel :D a stacji chyba raczej nie pomylilam bo nigdy na orlenie nie tankuje :D chyba ,ze Ci sie moj corr z jakims innym pomylil :D:rolleyes:

kolejny raz czarna sroka Zs na Redzie dzis po 13godzinie pomrugane odmachane :)