humi 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Lipiec 2011 I wielkie poruszenie, bo poszła plota, że jakaś dziewczyna prowadzi Corrka. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Lipiec 2011 Jakby mało było dziewczyn jeżdżących parchami ... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Lipiec 2011 Dużo ich nie ma Pozatym to coś nowego na mojej ziemi , a jako prekursor w ZK muszę wszystko o wszystkim wiedzieć Zwłaszcza o takich faktach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
duffs10 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Lipiec 2011 dzis w godzinach przed południowych w Toruniu na ul.Kościuszki niebieskie corrado na CTR ktos z forum ?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ghostunit17 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Lipiec 2011 Dzisiaj w Wałczu koło szpitala wojskowego zielone G60:P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Lipiec 2011 to pewnie moje Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Lipiec 2011 dziś około 14, poganiałem za niebieskim, albo bordowym corem na rejestracji WB 38-coś tam, Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czarna! 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Lipiec 2011 ponad 500 km i ani jednego parcha tylko Koza w Seacie Pozdro Ziom Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Lipiec 2011 Z 2-3 godziny temu Bati w Skarżysku. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bukszpan 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Lipiec 2011 dziś w Raszynie koło 14 corr chyba Karlos Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Lipiec 2011 Widzialem Karlosa kolo 20.00 i watpie ze to byl on :D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Lipiec 2011 (edytowane) A ja widziałam Karlosa w Gdańsku o 17:00 Edytowane 21 Lipiec 2011 przez Justyna Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bukszpan 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Lipiec 2011 yyyyy to nie wiem mi się mogło wydawać a tu sciro biedne Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
CorradoSKJ 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Lipiec 2011 było wybebeszona nawet motoru nie miała Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Lipiec 2011 dzisiaj odziwo w pile kolo biedronki czerne corrado na blachach PP czyjes z klubu? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
damian38 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Lipiec 2011 Z blachami PP tylko GTH znam ale jego nie jest czarne. 1000km Corkiem i żadnego innego nie widziałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gigi777 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Lipiec 2011 Dzisiaj w godzinach 14-15 2 corrki i jedna sroczka w kiepskim stanie... przed CHT w Krakowie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Lipiec 2011 Na 1 zdjeciu, po lewej stronie Fabii nie stoi jeszcze jeden? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gigi777 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Lipiec 2011 ten obok fabii to mój Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Lipiec 2011 Dziś w koszalinie żółty parch , niski US na blachach PK chyba na kołobrzeg mielno leciał. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Lipiec 2011 Wczoraj ok 11 w Płotach Granatowe Scirocco. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
#BOOA# 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Lipiec 2011 Dzisiaj w Stargardzie Corrado Łukiego i Pawła na Festynie Uploaded with ImageShack.us Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Łuki 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Lipiec 2011 (edytowane) Z pół godzinki temu mijałem Verbus w Stargardzie Po machane niestety nie mogłem nawrócić ;/ Daniel foto z bagażnika wymiata Edytowane 24 Lipiec 2011 przez Łuki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Lipiec 2011 Z pół godzinki temu mijałem Verbus w Stargardzie Po machane niestety nie mogłem nawrócić ; Fajnie bylo Cie chociaz przez chwilke zobaczyc spotkamy sie jeszcze przy jakiejs okazji wracalismy akurat z Miedwia i tak sobie pomyslelismy ze przez Stargard pojedziemy i niespodzinka:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Lipiec 2011 Wrzoraj ok 16:15 w Oławia na ulicy ks. Kutrowskiego Granatowy Correk z ciemnymi szybami na DST. Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach