AdEK 0 Report post Posted July 1, 2011 Świetne ujęcie Share this post Link to post Share on other sites
poncheck 0 Report post Posted July 1, 2011 qrde nawet windows ma opcję obracania zdjęć w przeglądarce do fot Share this post Link to post Share on other sites
Adanio 0 Report post Posted July 2, 2011 Sciro sobie stoi http://allegro.pl/vw-polo-bb-buchmann-paris-nie-gti-vr6-g40-g60-i1680086397.html Share this post Link to post Share on other sites
gietek 0 Report post Posted July 2, 2011 Ale fakt tylko 18 sztuk tego wyszło. Share this post Link to post Share on other sites
bombelson 0 Report post Posted July 2, 2011 nawet jakby wyszły 3 to by mi szkoda było na to 700zł wydać Share this post Link to post Share on other sites
bujson 0 Report post Posted July 2, 2011 Te Sciro to z mojej sygnaturki Znajomego bylo, poszlo gdzies w okolice Pasleka Polo Buchmann tez znam Share this post Link to post Share on other sites
sZcZeWi 0 Report post Posted July 2, 2011 tez widzialem pare dni temu tego buszmana i sam niewiem mam mieszane uczucia niby rarytas a jednak z drugiej strony troche odpychajacy taki no taki buszmen nazwa im sie akurat idealnie przypasowala Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted July 2, 2011 qrde nawet windows ma opcję obracania zdjęć w przeglądarce do fot Windows ma, ja nie Share this post Link to post Share on other sites
Kryniol 0 Report post Posted July 2, 2011 nawet jakby wyszły 3 to by mi szkoda było na to 700zł wydać 700???? ja bym za darmo tego nie wziął Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted July 2, 2011 700???? ja bym za darmo tego nie wziął Nie przesadzajcie, fajne jest. Share this post Link to post Share on other sites
popiel89 0 Report post Posted July 2, 2011 dziś w Łodzi ul.Kalinowa. zaparkowane przed kamienicą. Share this post Link to post Share on other sites
madKOWAL 0 Report post Posted July 5, 2011 dzisiaj w Tomaszowie Corrado w ciemnym macie, srodek Recaro nie wiem z czego, gajgery w slupku, blachy ETM i jeszcze jakby ktos chcial jechac po tego strupa to szkoda zachodu http://allegro.pl/corrado-tanio-i1698926168.html silnik RP, szpachla wszedzie nawet na dachu, Borbety zostawia dla siebie oO Mlodzian Share this post Link to post Share on other sites
Sebastian 0 Report post Posted July 10, 2011 W Sekocinie pod Warszawa widziany wczoraj o 9.30 ciemny corr na blachach WPR i dymionych clearach bialo czerwonych z tylu, lecial w strone Grojca. Pozdro Share this post Link to post Share on other sites
kicaj 0 Report post Posted July 10, 2011 Przed sekundą Danar W TVP2 W Panoramie!!! Share this post Link to post Share on other sites
Antonio 0 Report post Posted July 10, 2011 W Sekocinie pod Warszawa widziany wczoraj o 9.30 ciemny corr na blachach WPR i dymionych clearach bialo czerwonych z tylu, lecial w strone Grojca. Pozdro Bukszpan? Share this post Link to post Share on other sites
#BOOA# 0 Report post Posted July 10, 2011 Dzsiaj na Konkretnym spocie na lotnisku w kluczewie Harpagan Łuki Uploaded with ImageShack.us Share this post Link to post Share on other sites
Sebastian 0 Report post Posted July 10, 2011 Bukszpan? Bukszpan z tego co widze ma WGM Share this post Link to post Share on other sites
olafart 0 Report post Posted July 10, 2011 przecież na WPR z Raszyna Bartek gonił na działkę pewnie:) Share this post Link to post Share on other sites
bukszpan 0 Report post Posted July 10, 2011 (edited) Bukszpan? Nie to nie ja ja z innej strony, od Torunia leciałem dziś akurat:) i żadnego Corra nie ustrzeliłem niestety i zgadza się mam WGM a WPR to Pruszków i właśnie chyba Raszyn. W każdym razie to na bank Bartek Edited July 10, 2011 by bukszpan Share this post Link to post Share on other sites
alien 0 Report post Posted July 12, 2011 (edited) wczoraj w KOSZALINIE na ul. FRANCISZKAŃSKIEJ widziane fioletowe corrado KWA... Ja widziałem je w niedziele a w zasadzie z niedzieli na poniedziałek jak nachlanego mnie odwozili z mielna , w sumie virus177 wspominał cos o nim ze stoi sobie tam. Edited July 12, 2011 by alien Share this post Link to post Share on other sites
ciupin 0 Report post Posted July 12, 2011 przed chwilą na grunwaldzkiej w gdańsku przed leroy melin corrado z blachami GKW, dwie dziewczyny jechały Share this post Link to post Share on other sites
KATAryna 0 Report post Posted July 12, 2011 na jednostce na Obornickiej we Wro czesto stoi były corr Mirrona, jest na blachach DMI podobno jakiegoś kaprala, może jest zrzeszony na forum ??? i jeszcze w piatek jak jechałęm autobusem z wrocka do zagania przez polkowice, to leciał czarny korr chyba na blachach DSR z biało-czerwonymi lampami z tyłu Share this post Link to post Share on other sites
Drzewo 0 Report post Posted July 12, 2011 Ostatnio widziany Share this post Link to post Share on other sites